אתמול...

אתמול...

-בעזרת ה' יתברך- אתמול ט"ז סיוון בשעה 22:22 הי גור (הכלב שלי) מסר את נשמתו הקדושה לבורא עולם. ה' יקום דמו בכל הקרציות האלו!! רק שתבינו שאני לא מכירה מציאות חיים בלעדיו הביאו אותו אלינו כמה ימים לפני שנולדתי. אז אתמול בלילה קברנו אותו והיה ממש עצוב. ועכשיו אמא ואבא נסעו לקנות עץ אתרוגים כדי לשתול מעליו לסוכות כי הוא היה כלב קדוש!! באמת הוא היה מעיר את אבא שלי לתפילה,כשהוא ראה שאבא שלי מאחר הוא היה מגרד את הדלת שלו עד שהוא התעורר, כל שבת הוא היה בא לבית כנסת. באמת כלב צדיק..כולם אהבו אותו!! יהי זיכרו ברוך!! (אל תבהלו)..

Mr Slider

New member
אויי שחף ../images/Emo24.gif

שלא תדעי עוד צער .. פששש באמת כלב צדיק ..!! ת.נ.צ.ב.ה

בלי לפגוע..

אבל אנשים זה כלב. לא נראה לי שזה ראוי לזלזל ככה ולהגיד שהוא יהיה בגן וכל הדברים האלה.. אחרי הכל זה לא בנאדם שנפטר... כמה שזה עצוב עשו טובה שקלו מילים..

נכון זה כלב אבל הוא גילגול נשמה של

-בעזרת ה' יתברך- בנאדם... תחשבי על זה ככה.. גם הנשמה שלך בגלגול הבא יכולה להיות כלב

מותק עד כאן..

אני לא יהיה כלב.. ועדיין זה כלב.. אחרי הכל לא צריך להיסלף עם ה"ברכות" של הפטירה..

hodaya THE oNe

New member
ב-סססדררררר!

תגידי יש לך חיות {אם לא אזאני מבינה.. } ואם כן .. מרחמת עליהן.. בןאדם עצוב וככה את מדברת?! כלב זה חברו הטוב ביותר של האדם .. !

לא התכוונתי לזה..

התכוונתי שלא צריך ל"הספיד" אותו ברור שזה עצוב שהכלב מת והכל אבל לא צריך להפוך את זה כאילו זה בנאדם שנפטר זה דיי מזלזל באנשים שנפטרו..למה להשוות נשמה של כלב לנשמה של אדם?

למעלה