אתמול........

little cooki

New member
אתמול........

היי כולם! אתמול היה פה ממש טרור!!! שמעתי סירנות הפעלתי את הרדיו ואמרו שהיה פה בחדרה פיגוע בהתחלה לא ידוע פרטים עד שהתברר שהיו מחבלים שירו באנשים. ישר ברדיו ביקשו לנעול את הבתים לכבות את האור ולהיות בשקט. אני גרה ברחוב שקרה אתמול הפיגוע פה ואתמול היה היום הכי מפחיד בחיים שלי, אני הייתי לבד במשך כל השעות האלה כי סגרו את כל הרחובות מסביב ואנשים לא יכלו לעבור, ישבתי בבית וממש הזדהיתי עם תושבי הערים שהיו בהם פיגועים מהסוג הזה היה גם חשש שיש מחבל שלישי שמסתובב ברחוב שהצליח לברוח ואני לבד בבית ופתאום רעש בחדר מדגרות ואני לא יודעת מה כבר לחשוב ושוב שקט. נכנסתי חזרה לחדר שלי והפעלתי את הרדיו בשקט וישבתי והקשבתי והטלפון לא הפסיק לצלצל ואני יושבת ובוכה כי אין מה לעשות וזה נורא מפחיד. זה הייה פשוט נורא מה שקרה אתמול רוב הנפגעים הם ילדים בני נוער בגיל של רובנו פה, ילדה מהשכבה שלי נפגעה באורח אנוש בפיגוע אתמול וילד מהכיתה שלי לקה בהלם, זה קרה בזמן שתלמידים חורים הביתה זה מרכז העיר שלנו פה וזה היה נורא קשה ונוסף לזה הפיגוע הזה גבה 4 הרוגות והרוג אחד בפיגוע אחר שקרה לפני כן לא רחוק מחדרה. אין לנו כבר ביטחון במדינה שלנו במדינה שאנחנו אמורים ללכת בה בלי לפחוד אבל זו המציאות אלו החיים שלנו פה לא האמנתי שדבר כזה יכול להגיע לפה לעיר שלו שמאז התחלת המצב מאובטחת בהמון שוטרים ואנשי ביטחון וזה קרה וזה מפחיד. היי כולם! אתמול היה פה ממש טרור!!! שמעתי סירנות הפעלתי את הרדיו ואמרו שהיה פה בחדרה פיגוע בהתחלה לא ידוע פרטים עד שהתברר שהיו מחבלים שירו באנשים. ישר ברדיו ביקשו לנעול את הבתים לכבות את האור ולהיות בשקט. אני גרה ברחוב שקרה אתמול הפיגוע פה ואתמול היה היום הכי מפחיד בחיים שלי, אני הייתי לבד במשך כל השעות האלה כי סגרו את כל הרחובות מסביב ואנשים לא יכלו לעבור, ישבתי בבית וממש הזדהיתי עם תושבי הערים שהיו בהם פיגועים מהסוג הזה היה גם חשש שיש מחבל שלישי שמסתובב ברחוב שהצליח לברוח ואני לבד בבית ופתאום רעש בחדר מדגרות ואני לא יודעת מה כבר לחשוב ושוב שקט. נכנסתי חזרה לחדר שלי והפעלתי את הרדיו בשקט וישבתי והקשבתי והטלפון לא הפסיק לצלצל ואני יושבת ובוכה כי אין מה לעשות וזה נורא מפחיד. זה הייה פשוט נורא מה שקרה אתמול רוב הנפגעים הם ילדים בני נוער בגיל של רובנו פה, ילדה מהשכבה שלי נפגעה באורח אנוש בפיגוע אתמול וילד מהכיתה שלי לקה בהלם, זה קרה בזמן שתלמידים חורים הביתה זה מרכז העיר שלנו פה וזה היה נורא קשה ונוסף לזה הפיגוע הזה גבה 4 הרוגות והרוג אחד בפיגוע אחר שקרה לפני כן לא רחוק מחדרה. אין לנו כבר ביטחון במדינה שלנו במדינה שאנחנו אמורים ללכת בה בלי לפחוד אבל זו המציאות אלו החיים שלנו פה לא האמנתי שדבר כזה יכול להגיע לפה לעיר שלו שמאז התחלת המצב מאובטחת בהמון שוטרים ואנשי ביטחון וזה קרה וזה מפחיד. והיום יום השנה הששי להרצחו של רבין מי היה מאמין בגלל חילוקי דעות הוא לא פה איתנו. אולי איתו היה לנו פה שלום וביטחון! יהיה זכרו וזכר הנרצחים ברוך!

למעלה