אתמול

Ofra m

New member
אתמול

אבא שלי בא אליי לארוחת ערב,הוא תמיד אוכל אצל אחותי אבל היא ביקשה שיבוא אליי כי היא עייפה,אבל תמיד הוא מתנגד לבוא אליי או לאחיי האחרים וצריך מאוד לשכנע אותו לבוא אלינו,רציתי לשאול למה זה כך? הרגשתי שהוא היה מאוד רעב,וריחמתי עליו היה נדמה לי שאימי מביטה עליי ואומרת לי תודה שאתם מטפלים באבא,לקחתי אותו הביתה ולקחתי קצת אוכל לביתו,למרות שהוא לא הסכים ואמר שיש לו מלא אוכל,כששמתי את האוכל במקרר שלו חשבתי שאני מתה,אוכל מלפני שבועות נמצא שם,הבטחתי לעצמי שאגיע יותר מאוחר בשבת לנקות את המקרר ולסדר.... איזה חיים.....אוף

ממש כאב לי לקרוא את ההודעה הזו.

זה מדהים כמה שיש מצד אחד הורים כאלו תובעניים, ומצד שני כאלה שרק לא רוצים להטריח ולא להעיק ... טוב שפינקת אותו והבאת לו אוכל. אולי תדובבו אותו יותר להגיע גם לשאר האחים, או לפחות אליך? כי אצלך אני בטוחה שאף אחד לא קם מהשולחן רעב...

ליאת לג

New member
טוב עכשיו

שגילית לפחות, שאבא אינו דואג לעצמו כ"כ...ושאת יכולה לעשות משהו בנידון... את יודעת, לפעמים אנו הופכים להיות ההורים של ההורים שלנו ואנו מטפלים בהם.

Ofra m

New member
תודה,זה נכון

שאבי לא אוהב להעיק אבל עצם כך שהוא לא רוצה להעיק זה מעיק,אם את מבינה למה אני מתכוונת,צריך לשכנע אותו ולהתחנן אליו ואני מוציאה המון אנרגיות על כך. אחותי הגדולה במשך שנים, בעצם מאז שאימי נפטרה לפני כמעט ארבע שנים,לוקחת אותו בכל ערב שבת לארוחת ערב וגם מביאה לו אוכל,אך היא התעייפה והיא צודקת,זה לא קל לעמוד במשימה לאורך שנים ועוד ביודעך שיש עוד שלושה אחים שלא עושים כלום....אז הגיע הזמן שאני אתחיל לעשות משהו לפני שיעיק לי המצפון בעתיד..... אוהבת אתכן עופרה.

S u n n y 1

New member
עופרוש

אני בטוחה שמעכשיו אבא שלך יהיה בידיים טובות... שולחת לך

libi4

New member
אבא שלי מאוד גאה!

בקושי בא לאכול ודואג לעצמו ככה יופי.... נקווה בשבילך שתעמדי במשימה!

הינה אני כבר נדחפת..

עופרה, קשה לראות אבא שמתנהג כך, ואני מבינה את הקושי עם "זה בסדר אני כבר אסתדר בחושך" מקסים מצדך לבוא לעזרת אחותך שנשאה בנטל לבדה במהלך ארבעת השנים האחרונות. אבל אני מציאה שתתארגנו כולכם, כל האחים. אין שום סיבה שאני רואה ויודעת מההודעה שלך, שבעצם תעשו לאבא שלך סבב בין האחים. הוא יכיר יותר את כל הנכדים, וכולכם תוכלו להנות ממנו ולחוות אותו. והוא, הוא ילמד להתרגל לסבב. שינויים מאוד לא פשוטים בגיל השלישי, ולכן ככל שתמהרו להיכנס לרוטינת הסבב כך יהיה לכולכם יותר קל.
לימון

Ofra m

New member
את לא נדחפת

ואני מעריכה את התגובות וגם את שלך. תודה עופרה.

ymz

New member
יקירתי

כ"כ שמחתי לקרוא שעשית כזה דבר טוב לאביך. לפעמים אני מפנטזת שאם לפחות אחד ההורים שלי היה בחיים הייתי מזמינה אותו/ה לארוחות ערב קופצת לבקר מביאה אוכל וכו' תנצלי את המזל שיש לך אבא.

למעלה