אתמול

אתמול

אתמול בערב, התחברתי כשהייתי כבר במיטה, הרחתי את ריח הסבון מהגוף, ריח עדין, טיפה מבושם, הרגשתי שאני חייבת לחלוק אותו אתך. נגעתי בעדינות בפטמה השוקולדית, נכנסתי לתפוז, ראיתי שאתה מחובר. הכנתי לי כוס קפה עם קערה של רוטב וניל שנישאר מהעוגה של אתמול, ליקקתי את המתיקות שלו, רציתי לדבר אתך. כשראית שנכנסתי, פנית אלי מיד, שלום סקסית, אמרת. אני סקסית? מעין לך? אני בטח בכך, ואת יכולה להוכיח לי. איך? אני רוצה אותך בטירוף, כל המכתבים האלה, לא יכול יותר, אני חייב לראות אותך, לגעת, להריח… בואי נפגש עכשיו. עכשיו? ב-11 בלילה? אני במיטה. אתה לא נורמלי, עוד לא דיברנו על כלום. את באה. נקודה. אני יודע שאת רוצה, מאד רוצה, מחכה לך בים. אני יוצא לעשן וכשאחזור, את תעני לי "כן". וככה נשארתי, מול המסך, גרגרי מקל וניל מהרוטב על הלשון , דפיקות לב ופחד, או אולי חשש, ודחף עצום לעשות את זה. כן, להשתגע. בלי לשאול שאלות. פשוט לעשות את זה. שלחתי שאלה לבן זוגי במסנג'ר, אני יכולה ללכת אליו? הוא לא ענה לי, נכנס לחדר, התכופף ולחש לי באוזן, כן, את יכולה, והרגשתי איך הזין שלו נעמד מול פני, משכתי את המכנס שלו מטה, הזין עמד מולי גדול , נקרע מעורו, ראיתי כל וריד שלו, ליקקתי, מצצתי, התרגשתי כל כך. הוא ניתק ממני ויצא. קמתי מהמיטה, לשבתי מכנס לבן וגופיה ויצאתי לחניה. נסעתי לכיוון הים. התקשרת תוך 5 דקות, מחכה לך בחוף …, על הצוק, תרימי טלפון כשתגיעי. נסעתי אחריך לאורך החוף, חושך מוחלט, הדלקתי אורות גבוהים. עצרת מול הגלים, כיבית מנוע, יצאת מהאוטו. אני ישבתי בלי לזוז, מהופנטת לדמות שבחושך. פתחת את הדלת, נכנסת לאוטו שלי, עלומה של אור על פניך, אהבתי. הרמתי רגל אחת על הכיסא, סיבוב של הגוף אליך. לא דיברנו. אף מילה. אור הירח בלבד. דממה. אור חלבי, בהיר מאד, על פניך. גם אתה היית במבוכה. את יפה מאד, אמרת, מדהימה. נגעתי בידיך. לא זוכרת איך זה קרה בדיוק, לקח אולי שניה או יותר … שפתיים שלך, שפתיים שלי, מגע היד, רעד הגוף, הנשימה, ריח חדש, זר, מגרה, והתשוקה העצומה. נוגע בי, מלטף את המותן, מכניס את היד מתחת לגופיה, בגב. ומנשק ומנשק ומלקק את פי, בעדינות, בשפתיים, בלשון. הנחתי את ידי על המכנסיים, הרגשתי איך אתה בוער. נצמדתי אליך, רועדת כולי, בלי לומר מילה. בבת אחת קמנו ועברנו לאחור. משכתי את הגופיה מעלי , שדיים נשפכו מול עיניך, במרחק של סנטימטר מהעיניים שלך. עצרת את הנשימה. קירבתי את הפטמה, שורטת את הלחי שלך, נוגעת בשפתיך. רצית לגעת בי, הושטת את ידיך. אחזתי בשתי ידיך, בשורש כף היד, והצמדתי אותן אל משענת הכיסא. שדיים, עם פטמות שוקולדיות זקורות נגעו בשפתיים שלך, כשאתה לבוש לגמרי, ידיך נעולות בידי, ככה רצית את זה, שאלתי, זיון באוטו? תגיד לי מתי הבנת שאני סקסית? את מדהימה, לחשת, אני לא תיארתי לי … עזבתי את ידיך, אתה לא זז, פקדתי. פתחתי את כפתורי המכנסיים, משכתי אותם למטה, בכוח, יחד עם התחתונים, למה לבשת תחתונים, למה? אתה עזרת לי והורדת את כל השאר. הסתכלתי על הזין שלך, גדול ורוטט, משוחרר מכל הבגדים, מחכה לפה שלי. לא, לא עכשיו. פתחתי את השרוך של המכנסיים, הם השתלשלו מגופי העירום, גלשו עד הברכיים. נשארתי עומדת על הברכיים, על מושב הכסא, הסתכלת עלי בהלם. זה לא יכול להיות, אמרת, אני חולם. קפאתי במקומי. ראיתי את הטירוף בעיניך, כשהסתכלת על הבטן השטוחה, על הכוס החלק כמו משי, על הפיסוק בין רגליי . אולי שניה, אולי דקה, לא יודעת. היינו מחוברים, גוף בתוך גוף, ישבתי עליך, על הברכיים, זין שלך בתוכי, פטמות בשפתיים שלך, רכבתי עליך, התענגתי, צרחתי, רציתי שלא ייגמר לעולם. אני לא יכול יותר, אם תמשיכי , זה ייגמר, לחשת לי באוזן. החלקתי הצידה, לקחתי את הזין הרטוב שלך בפה. הרגליים שלך, הביצים שלך, הכל רטוב מהמיצים שלי. ליקקתי אותך, טעמתי, דחפתי את הזין שלך בגרון, אהבתי את הגודל שלו, הלהט, הרעידות. כשהרגשתי איך הזרם עולה מהבסיס , הפסקתי, לא נגעתי בך, עזבתי. שבי על המושב, ביקשת, ירדת על הברכיים על הרצפה, פתחת את רגליי. לא נגעת. היית כל כך קרוב, כמעט, הרגשתי את חום הנשימה שלך. או אלוהים, איזה כוס זה, איך זה יכול להיות, לחשת, ושמעתי אותך, קירבתי את גופי על השפתיים שלך. נגעת בי בעדינות, מהוסס, אולי חושש. נשיקות קטנות, רק עם השפתיים. ואני… אני הייתי קרובה לאיבוד הכרה. עוד, ביקשתי, עוד, חזק יותר. אתה מצצתי אותי בטירוף, דוחף את כל הפנים שלך בתוכי, שותה אותי, מלקק, נושך, ואני התפוצצתי בפה שלך, כמו שלא קרה לי אף פעם. וצרחתי כמו מטורפת ייללתי כמו כלבלב, והכל, הכל, התערפל, ועפתי, עפתי, עפתי.

חתוללבן

New member
והוא שלך הבן זוג הזה.

איך הוא קיבל אותך שחזרת? לאחר שהוא יודע איפה ומה ואיך?

mywife

New member
איזה כיף לך

אני באמת סקרנית. איך הוא מקבל אותך כשאת חוזרת כך? כמה את שמחה שהוא הולך איתך לשם, גם כשהוא לא ממש נוכח? כמה זה נפלא כך.

אח עפת ואני מרחף

כמה חבל שזו רק פנטזיה .... הייתי קם עכשיו מהכסא עוזב את העבודה ונוסע לחוף רק תגידי לאן

למעלה