אתמול

Mrs.Dvash

New member
אתמול

אתמול

היה ריח של קיץ בחוץ ורציתי שתהייה איתי. יצאתי מהעבודה בדרך הביתה וחשבתי עלייך. זה טוב שיש מרחק, זה טוב שלא מדברים, זה נותן זמן לחשוב. אני חולה אתה יודע? :), כן נראה לי שאפילו יש לי חום.... הבחילות לא עוברות וכואב לי הראש ונראה לי [כמו תמיד] שמשהו לא בסדר... אתמול היה אוויר טוב בחוץ וזה היה מפתיע כי האוויר של ת``א בד``כ מזוהם. דימיינתי את שנינו הולכים בדרך לים ויושבים להסתכל על השמש ששוקעת ואתה מחבק אותי ואומר לי שיהייה בסדר, זה עובר וזה לא נורא. אבל במקום עליתי לאוטובוס בדרך לצומת רעננה לחכות שאבא יאסוף אותי הביתה. היה מוזר לא לדבר אתך בפלא בדרך... מאוד מוזר... מוזר כי זה טוב. בצורה מסויימת הריחוק הזה מרגיע קצת. אח``כ כשכבר הייתי בבית נעשה לי פתאום רע כי דברתי עם ליאורה ובת דודה שלה בבית-חולים והמצב לא טוב ולא היה כייף... [אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהיא תהייה בסדר] וגם ראיתי טירונות [אני אומרת לך הסדרה הזו לא טובה בשבילי] ובכיתי את עצמי לישון. הרגשה כזו מגעילה [גם פיזית גם נפשית] לפני השינה היא לא כייפית בכלל. זה היה . והיום, קמתי בבוקר [עדיין חולה], עליתי לטרמפ נסעתי לעבודה, כואב לי הראש ויש לי בחילה [והתה לא עוזר...] וזהו. אני פה חושבת עלייך ומקווה שעוברים עלייך ימים רגועים. אוהבת אני.

tairon

New member
ליידי דבש..... בוקר לך

קודם כל ולפני הכל אני מקווה שתרגישי טוב... אני מקווה שיגיעו גם ימים אחרים רגועים יותר עבורך

למעלה