אתמול.....

אתמול.....

מישהו זוכר שהמלצתי על מסיבה ב"אמנזיה" בראשל"צ? מקווה שאפאחד לא הקשיב לי ואפאחד לא בא.... על זה שהיה חרא מוסיקה בגלל שהיה חרא קהל כבר הבלגתי, על זה שהיה רק ילדות קטנות- חפיף, על זה שכל הבנות רקדו רק עם כל הקוקסינלים- גם הבלגתי, אשמתי, לא אשמתם.. הבעיה שהיה מלא ערסים מפגרים (אין לי בעיה עם ערסים, אבל ערסים מפגרים זה כבר מוגזם)- חבר'ה מאגניבים שמשלמים 50 שקל בשביל להסתלבט על הראפ ולצחוק על הראפ, גם זה היה חפיף אבל הם התחילו לריב שם מכות וזינו למישהו ת'צורה והמאבטח ה"גבר" לא העיף אפאחד, ונתנו להם לעשות בלאגן... אח"כ גם אמרו שיש תחרות ברייקדאנס, וחבר שלי לא נרשם לתחרות. המנחה (הקוקסינל, עם הרבה מאוד הבנה בראפ ובברייק דאנס...) ביקש מהאנשים לעשות מעגל ומישהו התחיל לעשות קצת ברייק, ואז באו הערסים התחילו לרקוד טראנס (מפגרים), ולעשות בלאגן, ובמקום להעיף אותם, המנחה אמר שיעשו ברייק על במה. עלו כמה נכים שבקושי ידעו לזוז, אז חבר שלי רצה לעלות- הביעה שהתחרות היתה מכורה כנראה והמנחה לא נתן לו לעלות והתעלם ממנו, העלנו אותו בכח על הבמה והמאבטח שראה מישהו שחיף פתאום ניהיה כלי והעיף אותו באוויר מהבמה (שתי מטר בערך). אח"כ עלה איזה חבר אתיופי, ובגלל שהשומר פחד בגלל שהו היה עם חבר'ה אז נתנו לו לעלות. חבר שלי שוב ביקש לעלות והמאבטח העלה אותו, אמר לו שאם הוא יבקש שוב לעלות אז הוא ישבור לו ת'פנים ושוב העיף אותו מהבמה!! בקיצור, להכניס קצת למנחה המזדיין הזה העפנו את כל הקהל עשינו עיגול והראנו למתרומם הזה מזה ברייקדאנס, ולא הביתזונות המכור הזה שהיה על הבמה!!!!! בקיצור, השקעתי זמן על ההודע הזאת למה הבטחתי שאני יעשה הכל להפיל תמועדון הבושה הזה, ולזיין ת'הנהלה המזדיינת הזאת!!!! בקיצור המלצה שלי- לא ללכת לשם!!!! מוסיקה מסריחהMTV כבר הזכרתי!!!

RunNGun

New member
גם אני הייתי שם

הלכתי ב-02:00 לצערי, כי הייתי תלוי בהורים שלי והכל.... הדיג'יי היה סביר (היה היפ-הופ רימיקס ל-All The Things She Said...), המוזיקה היתה MTV אקסטרים ממש (אבל מיקסים חינניים, למשל "אני יכול" על הביט של Love Like This Remix) הקהל? היו מלייאן ערסים שכל מה שהם מכירים זה טופאק וסאבלימינל (מי לא מכיר את אלה?), תגובה מרשימה מהבנות ב-My Neck, My Back, והכוסיות בלטו במיוחד ב"תני לי" (מילה לערסים - טוב, אתם יודעים את המילים! שקל?), סה"כ לא היה משו יוצא דופן.... אני אישית נהנתי יותר ב"או-באר" מאשר שם. מועדון קטן סה"כ, אני (למזלי) הלכתי למקומות פחות צפופים, אבל סה"כ כל אחד היה בתחת של השני ולא היה ס"מ למי שהיה במרכז והכל. לפני המסיבה התלבטתי אם ללכת ואחד השיקולים היה כמה ערסים יהיו שם. טוב, כנראה שזה לא היה הכי הכי, מה גם שחזרתי מצונן כמו שיט.... בקיצור - אמנזיה = מפוצץ מדי, חובבני מדי, מיינסטרים מדי.... אה, ומילה לכל תקליטני ישראל - די עם WHATS LUV!!!! די!!!!! כמה אפשר???!!!

אותי גם שיגע הרימיקסים

לכל שיר (!) דחפו איזה גירסה מגעילה כדי שהדיג'י יראה שיש לו גירסות מיוחדות של השירים. וואו. ולא יודע בן כמה אתה אחי, אבל חצי מהבנות שם נראו לי בתחילת החטיבה...

הקפצה!

תמיד אמרתי שצריך ללכת למסיבות ראפ שלהסצינה. יותר ב"רמה", ועכשיו זה גם הוכחה (לעצמי) MCL עוד פעם אחת תכנס בשם שלי, אני יכנס בך!!!

ghost dogg

New member
חראאאאאאאאאא מועדון!!!

בוא נחשוב על כול הקריטריונים בשביל להגדיר מועדון כטוב ואני חושב שהאמנזיה לוקח רק אחד שזה מחיר זול מבחינת מוזיקה ""דיי גיי חלאס עם כל הארדקור והמוזיקה המחתרתית" רק מוזיקה בסגנון mtv מסריח הרבה מיקסים מטומטמים של הדיי גיי האבל הזה היה אחד שממש עיצבן אותי וזה איזה מיקס לשיר changes של טופאק לשיר יש את אחד האינסטרומנטלים היפים למה למה למה להרוס אותו!!!!! מבחינת הבנות הרבה תינקות שרק עכשיו עלו לכיתה ז ח ועוד איזה שלוש כוסיות מעל 18 שבאו עם החבר. מבחינת איכות האנשים הרבה סטילסיטים שהם היו החלק הטוב (לפחות הם לא מתחילים מכות) הרבה ערסים שבאו כמו שפאנדירו אמר לצחוק על הראפ ולריב מכות. תחרות הברייק דאנס(חחחחחחחחחח lol) ראיתי תחרות ריקודי אורה שבה היו אלמנטים יותר קשיים מה גם שאני ועוד חבר אולי היחדים שיודעים לעשות משהו לא נתנו לנו לעלות תחרות שהייתה מכורה מראש . טוב אני חושב שכיסיתי הכל......

ghost dogg

New member
הקפצה!!!!

פשוט דורש הקפצה ושכתי להגיד שהדיי גיי התחיל למחזר שירים לא זוכר איזה אבל היו איזה שלוש שירים שהאידיוט שם פעמיים לי ולעוד חבר יש תאוריה שהיו לו שניי דיסקים אחד של סאבלימינל ששמענו חצי מהדיסק באותו ערב ועוד דיסק אוסף של mtv .

Mr SuTuL

New member
אין מה לחפש בראשון!

כל המועדוני "היפ הופ" פה מעאפנים. אם אתם רוצים משו באזור סעו לשברולט בחולון יש שם תיקלוט חמום והבעייה היחידה זה שרוב הערבים שיש בהם היפ הופ מלווים ברחבת רוק. והמחיר שווה לכל הומלס! 20 שקלים תמימים

למעלה