אתמול...

אתמול...

אתמול חוויתי אכזבה, שהמון נשים חוות, והיא עודדה תמכה חיבקה וכל הזמן דאגה לשמור על מצב רוחי, והיא למרות שגם לה זו היתה באיזו מידה שהיא אכזבה. אתמול באחת השיחות שלנו היא שאלה אותי לכתובתי המדויקת ולמרות שהייתה כאן כמה פעמים שאלה, ואני שאלתי אותה בשביל מה? והיא השיבה בשביל להעביר לי איזה תרופה, אבל אני הייתי כל כך שקועה בעצמי שלא כל כך התיחסתי לזאת, היום בשעה חמש שמעתי צילצול בדלת אני פותחת ועומד שליח בדלת עם פרחים, ואני חושבת לעצמי מה זה יום הולדתי היה לפני שבועים בערך, אז אומת לשליח ממי הפרחים??? והוא עונה תקראי את הפתק ההמצורף, ושם היה כתוב לריקי תודה רבה על הניסיון הראשון ושיהיה לנו הצלחה בנסיון השני אוהבים אותך מאוד****** כולי הייתי נרגשת, איזה אנשים מדהימים.... איזה עולם יפה יש בחוץ...אני כל כך שמחה לתת להם חיים, הם אנשים מדהימים ואוהבים...

מקסימים הזוג שלך, אני מיום ליום

חושבת שצריך מזל שיפגיש אותי עם הפונדקאית המיוחלת. אני מאחלת לך הצלחה בטיפול השני. ותשתדלי להיות רגועה,ולא להלחץ, דרדסית מתי שהוא זה חייב להצליח

miri71

New member
דרדסית, אם זאת התמונה - תצליחו

בטוח! לפחות עכשיו את יודעת איך זה - ההחזרה, ההתלבטות והמציאות... קשה, אבל נראה שתגיעו להצלחה יחד עם הזוג המדהים הזה...

מירי: לדעתי:הסיכויים שזוג עובר

את הוועדה להסכם נשיאת עוברים,רוב הסיכויים שהוא יקטוף את הפרי
במיוחד שיש נחישות,התמדה,ויחסים טובים ביין הפונדקאית והזוג.

אתמול...קצת אחרי חמש וחצי...

אחרי שקבלתי את אותם פרחים מופלאים, אני יושבת בסלון מעשנת סיגריה, הילדים בחדר משחקים, ופתאום אני שומעת ום חזק ואז בכי היסטרי, הלב שלי החסיר פעימה ואני רצתי לחדר ורואה את הבת הקטנה שלי מתרוממת מהריצפה בוכה בכי שמעולם לא ראיתי אותה בוכה בצורה שכזו, ואני הרמתי אותה על ידי חובקת אותה ומנסה להרגיעה אכן היא נרגעה, ונרדמה עלי, שמתי אותה על הספה קרוב אלי שאוכל להשגיח עליה כי לא בריא אחרי שילד חוטף מכה בראש לישון, אז השגחתי עליה והיא נרדמה לשעה קלה, ומהרגע שהתעוררה בכתה שוב והפעם ללא הפסקה ובנוסף לכל הקיאה, ואז אני נכנסתי ללחץ, צלצלתי למד"א ושאלתי מה לעשות בעוד אני מדברת עם מד"א בטלפון היא הקיאה שוב והפכה את עינייה חשבתי שאני מתעלפת, אבל הרופא שדיבר איתי בטלפון מיד אמר לי להפוך אותה לתת לה לסיים להקיא ולטפוח על גבה שלא תאבד את הכרתה, אחרי זה לטוס לבית חולים מהר... וכך עשיתי צלצלתי לאחותי וטסנו לבית חולים, ברוך השם היא עשתה C.T והכל נראה תקין ללא חס ושלום דימום או פגיעה, אך אמרו לי שהיא עברה זעזוע מוח ושוב נכנסתי ללחץ, פעם המושג הזה היה רחוק ממני, ופתאום אני שומעת שיש לבת שלי, ושאלתי מה עושים מה יקרה לה??? אז אמרו שהיא נשארת להשגחה כל הלילה ומחר נראה מה יהיה? היום התעוררה בבוקר חדשה וחזרה להיות כמו שאני מכירה אותה חייכנית ומתוקה, תודה לאל הילדה שלי בריאה, נכון צריכה לשם לב חזק לעוד כמה סימנים בימים הקרובים, אבל שמחה שהכל נגמר טוב... המלאכים שלי הם כל חיי בשבילי, תודה לך אלוהים ששמרת לי על המלאכית הקטנה שלי....

מירבי*

New member
דרדסית, מזל גדול שככה זה נגמר

חבקי אותה חזק את המלאכית שלך.

milanat

New member
דרדסית,../images/Emo140.gif

שתרגיש טוב ותהיה בריאה הבת הקטנה שלך
תפנקי אותה קצת, את מתוקה שלך! מחבקת, מילנה

שורצמן

New member
אחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואי ואי קראתי מה שקרה לך עם הבת שלך....ילדים עושים לנו התקפות לב אהה...העיקר שזה נגמר בטוב ( בלי נזק רציני ) לפעמים בא לנו לחנוק את הילדים בשביל קצת שקט...ואז קורה דבר כזה .. ומה לא נעשה כדי שהם ישובו להתרוצץ לנו בין הרגלים.... תחי השגרה המבורכת עם כל המוכר והידוע...בלי בתי חולים...בלי קופות חולים......בליי רופאים בחלוקים לבנים.... רק בריאות !!! בייי סיגל

למעלה