אתמול...

touti

New member
אתמול...

האחות בטלפון, תבואי יש תוצאה של הבדיקה והרופאה רוצה לראות אותך... מיד התלבשתי .. רצו לי כל מיני סרטים בראש, זו בדיקה מאוד ספציפית ואם היא לא תקינה...כבר התחלתי לחשוב מי יהיה האפוטרופוסים של הילדים, פתאום נזכרתי שרק באותו בוקר אמרתי לבן הגדול שלא צריך לחכות שיספידו אדם שמכירים כדי לומר לו כמה אנחנו מעריכים ואוהבים..(זה בגלל שבאותו יום נערכה הלוויה של מישהו שהוא מכיר) נזכרתי בכל מה שעוד רציתי לומר ולא אמרתי... שמרתי על ארשת פנים אופטימית, נכנסתי לרופאה, אמרתי לה שאני ערוכה נפשית לכל בשורה, הויא בחיוך אמרה לי זו רק דלקת, תיקחי טיפול ואחכ נחזור על הבדיקה... הקלה, עם זאת לא שוכחת את אותם רגעים שהיו לי בדרך אליה, וזה אומר להיות יותר סבלנית, יותר אוהבת, יותר טובה. ויותר אופטימית. חורף בריא

ליאהה

New member
תעשי לעצמך טובה

ותגשי לרופאה טבעית/טבעונית/נטורופטית שתיתן לך תרופות טבעיות לחזק את המערכת. (בד בבד עם הקונבנציולי - שבדרך כלל לא עוזר...)

touti

New member
לא מחזיקה מזה../images/Emo13.gif

אבל תודה על העיצה

ליאהה

New member
מנסיון כפרעעע

אני מייעצת לך מנסיון ... זה עובד. (הכוונה לניקוי של המערכות הפנימיות ע"י צמחי מרפא) ---קפצתי לשניה --- --- כבר הולכת ----

וואוו איזה מלחיץ

אני אישית מעדיפה כפי שציינה ליאהה את הרפואה הטבעית קודם. אני אנטי תרופות וכדורים למיניהם אלא אם אין ברירה. תרגישי טוב...

touti

New member
תודה../images/Emo13.gif אני מרגישה מצוין:)

אני לא מחזיקה כ"כ מרפואה טיבעית:) היתה לי שכנה שהיתה צרכנית של העולם הטבעי, והיא לא היתה יותר בריאה ממני:)

הייתי בהרצאה לפני מס' ימים

והרבנית אשר הרצתה אמרה שזה בדוק ומוכח שמי שמברך/כת את ברכת אשר יצר אחרי השירותים לא רואה רופא מעולם. אז מומלץ בחום למי שלא אומר/ת את ברכת אשר יצר...

touti

New member
נכון../images/Emo13.gif

באמת בירכתי אשר יצר בכוונה מתוך הכתוב לפני שיצאתי לרופאה:)

ליאהה

New member
הכי טוב...

לקחת טיפול קונבנציולי לשלב עם טיפול טבעי/טבעוני ולברך אשר יצר.... השילוש הקדוש...

כל מה שנאמר כאן ... זה מצוין...אבל

למה לאכל את ה`גארביץ` שבתזונה הסטאנדרטית ? שיותר מזיקה ממועילה ... קניתי אופה לחם וקמח מלא באריזת ואקום , הלחם יוצא רך וטעים ... זה הבסיס ! דבר שני , לזרוק את הסוכר הלבן , שנקרא הגנב של הסידן , וכל סדרת המתוקים והממתקים ... לאכל הרבה פירות וירקות , וזהו ! כמו שנאמר בשיר ... ``מה צריך סך הכל בן אדם כדי לחיות ...`` זה יתן לכן מראה צעיר ובריא ... וסומק טיבעי , ללא מייק אפ , ויוסיף צבע חי ורכות לשיער ... ועוד ועוד ועוד ... בהצלחה

למעלה