אתמול תפוז לא ממש אהבו אותי

אתמול תפוז לא ממש אהבו אותי

(כניראה) ולא נתנו לי לשלוח הודעות.. אז.. היום: יום שישי.. כולם יוצאים.. ואתם? האמת יש לי שאלה יותר טובה... אולי.. אבל נתחיל בזה:)

(מזכירה שזה מיועד לצעירים בפורום)

פשוט כי אנחנו צעירים וחיי החברה הרבה יותר משפיעים.. :) אז ככה... אצלנו כשיוצאים זה לפאב/בית קפה/ מסיבה.. ועכשיו שאני חברת קיבוץ אז יש לנו את המועדון שבקיבוץ ("הדיר" 21+, למה לא לפרסם בדרך?) מה שנותן לי כניסה חינם למסיבה כל שבוע אז כשאני לא יוצאת עם חברות או משהו אני שם. מסיבה=אורות, אלכוהול... עם האורות אין לי בעיה גם עם הפליקר.. ואם אני מרגישה מסוחררת אני יוצאת משם רגע.. יש לנו פה אחלה גינה... חחחח ואלכוהול.. כבר אמרתי בעבר שאני שותה לפעמים קצת אבל בד"כ אני לא שותה במסיבות.. רק אם אני ממש לא חושבת שאהנה, ולא בגלל המסיבה.. אלא בגלל מצב רוח עצבני פתאומי או משהו.. כבר קרה לי בעבר-זה לא כיף! חחח

ufo11

New member
אני לא טיפוס של מועדונים ובארים

חוץ מהפעמים שהופעתי עם הלהקה ולא הייתה לי ברירה אלא להופיע במועדונים/בארים שכאלה...נהניתי מההופעות ולא מהמקום.. בטח אני אשכיר איזה סרט טוב, אלך למותק שלי...נאכל טוב (יש שמועות לאוכל סיני ביתי) ו...זהו...

aerox

New member
אני בעבר איש מסיבות ../images/Emo13.gif

כיום לא ממש ירדתי מהקטע ומהפוזה עד שהגיע המחלה היום אני מבלה בדרך כלל פאבים עם חברים או בתי קפה
מועדונים לא ממש מדבר אליי כל הפוזות למינהם ....ולמען האמת מפחד מפליקרים ואלכוהול . וזהו בעצם בחיי היום היום עובד ומתחיל ללמוד .

Blueberry Kiss

New member
השמועות מבוססות ../images/Emo13.gif

אכן יש אוכל סיני ביתי
נו, תבוא כבר

Blueberry Kiss

New member
האמת שאני מתעדכנת פה לפחות

פעם בשבוע (חוזרת כמה עמודים אחורה כל פעם).. בד"כ אין לי הרבה מה להגיב פשוט
מה שלומך חיים? אני רואה שלאט לאט אתה משתלט על תפוז כולו
(הכל נאמר ברוח טובה, כל הכבוד על ההתנדבות לניהול כל כך הרבה פורומים).

Blueberry Kiss

New member
לעבוד בספרייה , איזה חלום ../images/Emo13.gif

כולי ירוקה מקנאה (המנוי שלי נגמר ואני לא מחדשת ובינתיים רק מתרוששת מקניית ספרים

חייםלוי

Member
מנהל
זאת התרוששות טובה. הספרים נשארים

תמיד. פעם הייתי קונה כמויות של ספרים. במיוחד כשהייתי בצבא ושירתתי רחוק מהבית. אז היה לי הרבה זמן לקרוא.

Blueberry Kiss

New member
נכון ../images/Emo13.gif

הסיבה שלא חידשתי את המנוי והתחלתי לקנות זה בגלל שהתחלתי לפתח סנטימנטים לספרים שלי ועצוב לי להחזיר אותם לספרייה. חלק מהחוויה זה שניתן לעלעל בהם תמיד. קניתי קראתי למשל את "ארבעה בתים וגעגוע" של אשכול נבו ואחרי זה קניתי גם את הספר הראשון שלו, צימר בגבעתיים. היו שם דברים מאד דומים שהוא כתב וזה שיגע לי את השכל מאיפה הקטעים האלה מוכרים לי. למזלי היה לי את ארבעה בתים וגעגוע לידי ככה שיכולתי לבדוק ואפילו להשוות. אם הייתי מחזירה את ארבעה בתים וגעגוע לספריה (במידה והייתי משאילה ולא קונה) הייתי משגעת לכל העולם את השכל כי שאני לא מצליחה להזכר במשהו אני נהיית ממש מעצבנת (ומושי יוכל להעיד על כך).

Blueberry Kiss

New member
מותק, תיסע עד ירושלים לעשות מנוי

לקחת את הספר? תיקח כבר בספרייה שלך, נו
אני מוכנה להתערב איתך שיש להם את הספר. בכל ספרייה יש את הספר.

למעלה