אתמול שודר בביפ

hospital_food

New member
אתמול שודר בביפ

אחד הפרקים הכי משובחים של סימפסון. הפרק עם השמרטפית הגזלנית זה היה גם הפרק הראשון ששודר בערוז 1( למשהו יש מושג למה?) אני זוכר שהייתי אז בכיתה ג´ ישבתי לראות בפעם הראשונה סימפסון ופחדתי מאוד מהפרק(ההורים שלי לא היו בבית באותו זמן). אני זוכר את היום הזה כאילו הוא היה אתמול... איזה פרק, איזה יום, ככה עברו להם 12 שנים, ועוד כמה שנים אני צריך להתחיל לחפש לי אשה ולהביא לעולם ילדים .בעעעעעע

Optimus_Prime

New member
ראיתי את זה גם אתמול

אוי איזה פרק אדיר... ממש תגיד הוספיטל פירקו את פורום סיינפלד ופתחו במקום סימפסון וסאות´פארק אתה לא חושב שזה סמל?:)

איליה.

New member
hospital_food, היי!

אני מקווה שתהנה בפורום הסימפסונים כמו שאני נהניתי בפורום סיינפלד.
הסימפסונים וסיינפלד - שתי הסדרות הגאוניות ביותר שנוצרו אי-פעם. איליה.

Con

New member
מאז ירידת פורום סיינפלד

הרייטינג של תפוז צנח פלאים

hospital_food

New member
בטח

אני בדיוק חזרתי לארץ הקודש באותו יום שהשמידו את הפורום. זה היה ממש עצוב לא היה לי זמן להפרד. תודה איליה. Optimus_Prime מה שלומך? בטח סמלי. רוב האנשים שאוהבים סיינפלד אוהבים גם סאותפארק וסימפסון Nobody is perfect. Hey, i´m nobody. משפט גאוני מאיפה הוא לקוח?

Optimus_Prime

New member
אני בסדר

רק שלא הספקתי להיפרד מהפורום גם
מה קורה איתך? עדיין באבל על ירידת הסדרה משידורים חוזרים? בטח בגלל זה לקחת הפסקה מארץ ישראל
והחתימה שולטת אני יודע

BigEyeGuy

New member
אני זוכר תפרק הזה

זה באמת הפרק הראשון שראיתי זה שהשמרטפית שלהם היא מבוקשת?

איליה.

New member
זה בטח יחזור...

הם משדרים את השידורים החוזרים של סיינפלד וחברים לסירוגין - זאת כבר פעם רביעית לפחות שסדרה אחת נגמרת והשניה מתחילה. אז כשייגמרו כל העונות של חברים, שוב ישדרו בשעה הזאת את כל העונות של סיינפלד. ואז אולי תפוז יפתחו מחדש את הפורום

fry

New member
זוכר

פרק גדול אבל העונה הראשונה לא ממש אהבתי בגלל הציור

fry

New member
נכון נכון

סימפסונס וסיינפלד שני הסדרות הטובות ביותר בעולם שנוצרו בידי שני גאונים

למעלה