אתמול ראיתי אותה..

kooka

New member
אתמול ראיתי אותה..

אחרי שכתבתי הודעה(שלא קיבלה שום תגובה וזה בסדר..)על הלחץ שלי לקראת הפגישה עם מרצתי המהממת שאני כול כך מאוהבת בה..היום לאחר הפגישה אני נושמת...נכון גימגמתי ,בלעתי מילים..אבל ראיתי אותה ואני יודעת שזה קצת פתאטי...אבל היה כול כך טוב לראות את החיוך המקסים..אותה ביכלל..פעם ראשונה שאני באמת מסתכלת על מישהי...העור שלה כול כך מדהים..כולה...אבל אחזור למציאות היא המרצה שלי..היא שמה לב שגימגמתי ושאני לחוצה נורא לידה..היא מצמצה והנידה ראש בהבנה של זה בסדר לאט לאט..יש לזה פיתרון? וזהו רק רציתי לשתף...ואולי לשאול..הכי מצחיק אתמול ניסיתי לשכנע את עצמי שיש בה חסרונות...ניסיתי להסתכל גם באופן ביקורתי אבל זה לא עזר..מעניין כמה זמן אצליח להחזיק את זה בפנים..ומה יהיה שאגיד לה..

kooka

New member
לא הבנתי?להחליט מה?

מה לעשות? להגיד לה או לא? אני לא יודעת..בנתיים אני בשלב הגימגומים והחלומות בהקיץ
נראה כמה זמן אצליח להחזיק בבטן...בסוף אני אגיד...מה דעתך?

דעתי היא ש...

תעשי מה שאת חושבת לנכון לעשות... אני אישית הייתי הולכת לפי מה שהלב אומר לי... אני תמיד הולכת עם התחושות בטן שלי כמה שלפעמים זה לא טוב חחח וזה שאת בשלב של הגימגומים והחלומות זה טוב... ההרגשה הזאת נהדרת הייתי מציעה לך פשוט להנות ממנה... השאלה אם תגידי לה את מה שאת מרגישה אם זה ישנה משהו... הריי את לא יודעת אם היא בקטע או לא... יש לזה יתרונות וחסרונות אם תגידי לה... בשורה התחתונה זה בעצם לקחת צ'אנס... ומה עם בעלך? מה הוא אומר על כל הסיפור?

kooka

New member
גם אני ככה זו הבעיה..

קשה לי להחזיק בבטן..ואני תמיד הולכת עם מה שהלב אומר לי..פשוט חשבתי שאם אשתף אותה , ואני בטוחה שהיא תבין ותקבל גם אם לא יצא מזה משהו..כי כזו היא..,אני לפחות אשתחרר ואוכל ללמוד בחופשיות..למרות שזו מחשבה אגואיסטית כי אולי לה זה יפריע...(למרות שנראה לי שהיא שמה לב שמשהו מוזר הולך פה...עם כול הגימגום הזה...)בעלי מעודד , הוא היה שמח עם הייתי גם איתה(ואני יודעת שזה נשמע מוזר)הוא פשוט רוצה שאמצא את עצמי..אני פשוט לא יודעת איך לתזמן את עצמי ואיך לעשות את זה (לספר לה.)אחרי תחילת השנה, לפני תחילת השנה,בסוף השנה,פנים מול פנים או במייל...???ברור לי שמתי שהו זה יקרה...כי ככה אני ובנוגע לחסרונות ולסיכונים..אני קצת מפחדת על שנת הלימודים שלי (היא הראש מסלול ותהיה עבודה אינטנסיבית איתה)ואולי ככה שאני מאוהבת המוטיבציה שלי יותר גבוהה..אבל נראה לי שגם אם לא יצא כלום, אני תמיד אוהב אותה ,והיא נראה לי תבין...

תראי...

את מכירה אותה קצת יותר טוב ממני אז ככה שאני אישית לא יודעת בדיוק מה לייעץ לך... אבל במקומך נראה לי שהייתי מוציאה את זה החוצה ואומרת לה... לא משנה אם זה לטוב או לרע...

kooka

New member
במייל או פנים מול פנים?

זה גם מה שהחלטתי אבל איך? ומתי? לחכות עד לתחילת שנת הלימודים או לנצל את החופש לזמן רגיעה אחרי מה שאגיד.. תודה רבה לך..דרך אגב..

תראי...

מה שיותר יהיה לך נוח... כל אחד ומה שנוח לו לעשות... מה את חושבת שיהיה לך יותר נוח?... לפי דעתי אם את הולכת כבר להגיד לה את זה אז אל תחכי עם זה יותר מידי... פשוט תגידי וזהו... ואין על מה :) בכיף...

kooka

New member
אני פשוט לחוצה ...

אבל גם לא יגולה להשאיר הכול בפנים..אני אתפוצץ..ניסיתי לכתוב ולדמיין איך להגיד ואני פשוט לא יודעת איך...זה גם נראה לי קצת אגואיסטי..ומה איתה? אולי זה יפריע לה...פשוט תקועה..

ברור שתהיי לחוצה... אבל

לפי דעתי תעשי מה שאת מרגישה... לא משנה אם זה לטוב או לרע... אם את חושבת שתגידי לה אז זה יקל עלייך בצורה מסויימת אז תעשי את זה...

למעלה