אתמול קיבלתי

Marks103

New member
אתמול קיבלתי

את המיטב של מאיר אריאל, ועכשיו אני מגלה אותו...כמה מרגש זה!! עכשיו להתאהב - אדיר. קוצים א' - אדיר. לא תתפוס אותי - גם כן. וזה משמיעה הכי ראשונית. איזה כייייף זה לגלות מישהו, ואז לראות שיש כל כך הרבה אנשים אחרים שאוהבים אותו. שיהיה לילה טוב.

mishmaroti

New member
המשך לגלות../images/Emo189.gif

יש עוד ועוד ועוד...מהרב מאיר המשורר הלאומי ומורה דרכנו אף אחד לא יודע אף אחד לא מבין

Marks103

New member
הגילויים האחרונים:

אולה-בבו - חזק ממש. עכשיו להתאהב - ענק ענק ענק. בצהרי היום - טוב ממש. שאלה: מתי השנה יוצא החגיגה הגדולה עם ביצועים של אמנים לשירים של מאיר? אאל"ט זה ביום השנה, אבל מתי/איפה זה?

Marks103

New member
יש הערכה?

אני באבט"ש (אבטחת ישובים, שבוע רצוף של שמירות באיזה בסיס מעפן) בתחילת מאי...3 עד 10 בחודש.... יש סיכוי שזה יהיה אז?

אני ממליץ לך על

"עסק ביש" תגלה את העוצמה.... אני רק יכול לספר בראש מורם - כן.... שאת השיר הכרתי עוד לפני שהייתי בצבא ויום אחד - כאשר כולי עם הראש באדמה בעוד יום מפרך בקורס מכ"ים - אחד החיילים מעביר שיעור במסגרת הקורס.. ופתאום הבנאדם - מנתח לחיילים שם את "עסק ביש" של מאירק'ה. קטע הזוי. שיר מצויין. בכלל ידידי - זכית באוסף מיוחד במינו...

Marks103

New member
הורדתי, חזק ממש, אבל...

אף אחד לא יודע מתי בערך בערך יהיה הערב לכבוד מאיר?

holly shit

New member
נכון נכון!

יום אחד האוסף פשוט קרא לי בחנות הדיסקים וגילתי מישהו מדהים עם כל הרבה דימיון וחיים מעניינים. דרך זה התחברתי אח"כ לכל השירים האחרים שלו.. דרך אגב אני סתם קוראת פה מדי פעם, אבל עכשיו הייתי חייבת להגיב גם

AVI82

New member
איזה כיף לך,יש לך עוד הרבה לגלות

לי כבר נגמר,אני מקנא בך.אבל אני מבטיח לך שאתה הולך להתאהב,ועם הזמן רק יותר ויותר.חג כשר ושמח.

למעלה