אתמול, עת הכינותי

א י ל ה

New member
אתמול, עת הכינותי

ארוחת צהריים מצוינת לבני ביתי, גיליתי את האמת. לא לכל סיר יש מכסה! <ש נ י צ ל א י ל ה>

ביום ראשון

-גיליתי- שלא לכל שבת- יש מוצאי שבת! נ.ב. זה לא אני -כבוד הרב! לי אין גאווה כלל וכלל!

א י ל ה

New member
מחר

נדע סופית אם החומה היא עגולה ואיך כן בונים כדור. <ספרד, פלשתין, שתי מדינות לשני עמים>

א י ל ה

New member
אבל אני צלופח

ואל תבכי לי ילדה, אבל אני צלופח, ואל תבכי לי ילדה. <אילה עם רווחים עורכת את שלמה ארצי>

shamus

New member
אבל אני חתול,

וקוראים לי פריכיהו. למישהו יש בעיה עם זה?

Pigulim

New member
פריכיהו החתול../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

???

avocumber

New member
ויש גם משלים על זריזי הארנב, שרוצה תמיד יותר

בגלל שהוא...שובב? מה הקשר?

Pigulim

New member
תראי, זו פשוט עגה שאת צריכה להכיר.

בחינוכית, "שובב" זה סלנג ל"חתיכת חרא שאף פעם לא בא על סיפוקו. אם רק מציעים לו אצבע הוא רוצה את כל היד (כולל העור המת שבמרפק). כשנותנים לו סוס במתנה הוא בודק לו את השיניים, את החניכיים ואת היציאות. אם יש לו ציפור אחת ביד הוא לוקח אותה למחנה אימונים לחצי שנה, וכשהיא מסיימת את האימונים היא ניגשת לכל הציפורים שעל העץ ומשכנעת אותן ש'בואו, זה רק לרגע, נורא יפה בתוך הכלוב, רק תנסו'." עכשיו את מבינה, מה חשים בחינוכית כלפי זריזי (שגם זה סלנג ל"שמוק איטי", אבל זה כבר סיפור אחר)?

א י ל ה

New member
שמוק איטי????

אמממ... אתה יכול לפרט?

למעלה