אתמול נ.....................

אתמול נ.....................

סעתי לתומי ופתאום את מי אני רואה את פאקיין עזיז ותים לייטווב(חלקם) מביאים איזה הנדרייל של11 בשכונה שלי במעלה הוד יוני הביא ליפסלייד וסוויץ בורד ועזיז הביא 5.0 והיו עוד אבל אני לא מכיר אותם בועז לא היה אכר כך הם הלכו לעוד מדרגות שהראתי להם ואז הם הלכו אני לא מאמין שבאו לשכונה שלי!!!!!!!!!!!!!

הקפצצה

ה הה ההה הההה ההההה הההההה ההההההה הההההההה ההההההההה הההההההההה ההההההההההה הההההההההההה ההההההההההההה הההההההההההההה ההההההההההההההה הההההההההההההההה ההההההההההההההההה הההההההההההההההההה ההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההה הההההההההההההההההה ההההההההההההההההה הההההההההההההההה ההההההההההההההה הההההההההההההה ההההההההההההה הההההההההההה ההההההההההה הההההההההה ההההההההה הההההההה ההההההה הההההה ההההה הההה ההה הה ה ק קק קקק קקקק קקקקק קקקקקק קקקקקקק קקקקקקקק קקקקקקקקק קקקקקקקקקק קקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקק קקקקקקקקקק קקקקקקקקק קקקקקקקק קקקקקקק קקקקקק קקקקק קקקק קקק קק ק פ פפ פפפ פפפפ פפפפפ פפפפפפ פפפפפפפ פפפפפפפפ פפפפפפפפפ פפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפ פפפפפפפפפ פפפפפפפפ פפפפפפפ פפפפפפ פפפפפ פפפפ פפפ פפ פ צ צצ צצצ צצצצ צצצצצ צצצצצצ צצצצצצצ צצצצצצצצ צצצצצצצצצ צצצצצצצצצצ צצצצצצצצצצצ צצצצצצצצצצצצ צצצצצצצצצצצצצ צצצצצצצצצצצצצצ צצצצצצצצצצצצצצצ צצצצצצצצצצצצצצ צצצצצצצצצצצצצ צצצצצצצצצצצצ צצצצצצצצצצצ צצצצצצצצצצ צצצצצצצצצ צצצצצצצצ צצצצצצצ צצצצצצ צצצצצ צצצצ צצצ צצ צ ה הה ההה הההה ההההה הההה ההה הה ה איזה טמבל מי שקורא את זה (אבל יותר מי שכתב את זה)

kgblader

New member
הסיבה שבועז לא היה היא.....

הוא דפק את הברך באנגליה, לפי מה שהבנתי הוא נפל מאיזה רייל

kgblader

New member
הסיבה שבועז לא היה היא.....

הוא דפק את הברך באנגליה, לפי מה שהבנתי הוא נפל מאיזה רייל

alexkagn

New member
אאחחח הסלבריטיס האלו... זה משהו

ממקורות בחנות מין מסויימת נמסר לי שרכשת את קונסולת הטלויזיה החדישה במיוחד לאנשים כמוך... האם זה מה שיש בתמונה ? -אלכס

Hegze

New member
חחחחחחחחחחח אהבתי

חח it's in the gay איזה טוב חחח

kgblader

New member
טוב

אז טעיתי, אתמול בספורטק דיברתי עם עומר והוא אמר לי שבועז דפק את הברך

למעלה