אתמול - לילה בחאן

• פותח הנושא n o r
  • פורסם בתאריך

n o r

New member
אתמול - לילה בחאן

מי שלא בא הפסיד. היה ערב קסום ומדהים, ערב שכל טיפת דם שזרמה היתה מלאה באדרנלין, טוב אז ככה, הרקדניות שהופיעו הרעידו את כל הצופים כל אחת מהן נתנה את הנשמה והגוף, אויש בנות מה שהגוף שלנו יכול לעשות, איזו קואדרינציה איזו שליטה, בכל תנועה בכל שריר בקיצור אורית כמובן הטריפה את כולם - לא חלילה שיתר הבנות לא , אבל טוב, יש יותר שאוהבים את הסגנון הכפרי של אורית, ורד המתוקה והמדהימה פשוט היתה נפלאה ושלא נדבר על לילך, זה משהו מיוחד קודם כל יש לה גוף מצויר ואין ספק שהוא עובד המון והמון על שימי השליטה שלה בשימי פשוט לקנא. התלבושות היו ללא מילים כנראה שזה הטרנד החדש של התבושות יותר חצאיות סקסקיותכ אלה בלי החגורה עם כל המטבעות משהו מאוד מיוחד מי שהיה אתמול ראה ומבין למה הכוונה. שיהיה לנו עוד הרבה הופעות. אה !!!! לא הרבה הגיעו מחופשות - בעצם כמעט ולא התחפשו מלבד מישהי אחת שפשוט היתה מדהימה התחפשה לצועניה / או מוסלמית/ ג'אדי הכי נראה לי ג'אדי. מישהי יודעת מי זו? בינתיים להתראות לכם עד להמשך ההודעות של הפורום נראה מה יכתבו. ביי נור

ו ר ד 11

New member
היי נור - לילה בחאן

תודה רבה על כל המחמאות אכן זה היה ערב מגוון. כל רקדנית הופיעה פעמיים: לילך גביש, אורית מפציר, שרון טוראל ואנכי. בכל קטע הציגה הרקדנית פאן אחר שונה מקודמו. האם את ירושלמית? איפה את לומדת? האופנה של התלבושות עוברת שינוי גדול, מפרנזים מרקדים לבגדים שמותאמים לרקדנית - פחות מרשרשים אך עם הרבה אבנים ולעיתים כמו שתיארת חגורה שהיא החצאית עצמה. הבגד הראשון שהופעתי איתו וגם השני של אסי למרות שרבים חשבו שהוא מתורכיה. זה בגד שאסי עיצב לי בסגנון תורכי. ג'אדי שראית אכן הייתה דומה לג'אדי 100% והיא אוהדת גדולה של הסדרה ותלמידה של דורית מפסגת זאב. להתראות במופעים הבאים

tlingit

New member
../images/Emo12.gif מה זה ג'אדי ../images/Emo35.gif

נשמע שהיה ממש שמח אולי תוכלי לתת פרשנות למילה ג'אדי?

רזלה

New member
אוי אוי טלינגיט חמודה - איפה היית??

אפילו אני, שאין לי טלוויזיה בביתי, יודעת שג'אדי זו היא כוכבת של טלנובלה ברזילאית, שמתרחשת במקביל בברזיל ובמרוקו ומשופעת רקדניות בטן ועיצוב פנים מרוקאי.
כל הטרנד של ריקודי בטן תפש תאוצה בגלל הסדרה, כולל ילדות פעוטות בנות חמש ושש, שרוצות מאוד ללמוד לרקוד בהשפעת הסדרה. דרך אגב, נדמה לי שצריך לומר ז'אדי... וג'אדי זו, כותבת בפורום אצל ורד, והיא באמת התחפשה יפה ורקדה יפה. ואם אנחנו מדברים על ההופעה היה מקסים - נהניתי מאוד מאוד מכל אחת מהרקדניות. היה כייף אמיתי
יעל

tlingit

New member
../images/Emo2.gif אה, זה... באמת היה חסר לי ../images/Emo8.gif

אכן זה היה פרט מידע קטן
וחיוני
אמנם גם אצלנו בבית אין כבלים או לווין אבל שמעתי על הסדרה פה בפורום מכמה אנשים שבאו לשאול עליה... רק שלי אמרו שקוראים לה האחד (או משהו כזה)
אני מניחה שהמילה 'ג'אדי' פרושה 'אחד'? |טלינגית שמבינה מהר כשמסבירים לה לאט|

רזלה

New member
לא חושבת, זה סתם שם

שם הסדרה במקור הוא EL CLON, שפירושו "המשובט" - והסדרה עוסקת, הפלא ופלא
, בין שאר עלילות אהבה, בגידה, ניאוף וכד', גם בשיבוט של ייצור אנושי, שהוא כמובן גיבור הסדרה. אותה ג'אדי היא אהובתו הנצחית
, שנשואה כמובן לאחר - ראי איזו בקיאות אני מפגינה בסדרה שהואלתי לצפות בה פעם אחת בלבד כדי להתרשם מריקודי הבטן...... בפורום של ורד יש דיון על הטרנד של מסיבות בנוסח ג'אדי - אפשר להעלות את זה גם כאן. יעל

lydiamai

New member
השחקנית הזו אמנם מאוד יפה, אבל

לא ממש התעלפתי מריקודי הבטן שיש בסדרה. בכל אופן מעט הריקודים שאפשר לראות בסדרה לא מצדיקים לטעמי את הצפיה בה. אני מעדיפה בועות סבון אחרות.

באלאדיה

New member
לי אין לווין

פעם הייתי אצל חברים שיש להם, הכרחתי את כולם לצפות בפרק שלם ולא היה ריקוד אחד לרפואה! ואז כולם היו ממורמרים... כנראה שלא כל פרק יש...

ayelet 24

New member
גם לי זה קרה ../images/Emo4.gif

כל פעם דודה שלי משכנעת אותי לצפות בתוכנית הזו וכל פעם שאני צופה בה אין ריקודי בטן - כנראה שזו קונספרציה
בכל מקרה, הבנתי שזו תוכנית מאוד נחמדה. איילת.

רזלה

New member
גם אני לא ממש התרשמתי../images/Emo4.gif

השחקנית יפה וחיננית ויודעת לסובב יפה את הצעיף, אבל מעבר לזה היא לא רקדנית בטן. בפורום של ורד נמסר שיש לה כפילה לצורך הקלוז-אפ של ריקודי הבטן (כאשר לא רואים את הפנים שלה). בכל מקרה, תמיד מבקשים ממני את השירים מהסדרה - רק שלא ברור לי מה הולך שם... יעל

אוולין2

New member
מי שלא יודע ז'אדי זה...

פירוש המילה ג'אדי זה אבן. אבן יפה בצבע תכלת יש תכשיטים יפים מהאבן הזאת.

tlingit

New member
תודה ../images/Emo20.gif איזה כיף ללמוד

האם את יודעת אם זו אותה אבן שאנחנו קוראים לה טרקיז?

laoora

New member
לסדרה קוראים האחד

השחקנית הראשית שמה ג'אדי וזהו שם של אבן

tlingit

New member
../images/Emo51.gif עכשיו יש לי סדר בראש ../images/Emo8.gif

אני חסרת כבלים או לווין כך שממש אין לי מושג

יונת10

New member
"האחד"../images/Emo152.gif

תשמעו, אף פעם לא הייתי חביבת טלנובלות אבל כש"שלחו" אותי לראות את זאת גיליתי שאני נהנית לראות נשים יפיפיות- ולגברים דבר לא חסר, תלבושות מדהימות, תכשיטים מהממים, עיצוב פנים מסוגנן והשאר- התוכן והעלילה רדודים ושוליים לגמרי כל ארוע שמח בחייהם מלווה בריקודי בטן והרבה- מישהו מתארס...מתחתן...הוא מתכנן ילדים... הוא בהריון...הוא יולד...הוא חוזר מחו"ל...ונוסע שוב...התינוק שיהק...רק צריך לדעת על איזה פרק ליפול!!! אז בואו נסכם שאם מישהי "צופה" או יודעת מראש על אירוע מרגש בחייהם של אלה, תנו סימן ונציץ הרקדניות בלהקה לא תמיד מי יודע מה אבל יש תמיד איזו סולנית קליברית תהנו!

YYY מה שהיה לי

אז קודם כל- כיף לחזור הביתה אחרי כמה ימים של אטרף ולקרוא, תודה נור (מה שמך האמיתי ומאיפה את, אנא כתבי), התגובה שלך והתגובות בפורום של ורד הן מסז' חם ומפנק וכיף לקבל. אכן, היה אדיר באותו הערב, חבל שהופעתי, נראה לי שהיה יותר שווה לשבת עם הקהל ולצפות בבמה היפיפיה ובה שחגג עליה. אני באופן אישי עשיתי נסיונות על הקהל ובחרי מוסיקה לא אופיינית לי שלא הספקתי להתאמן עליה כל כך וגם את הסולו תופים החאורן בניתי בקושי בשבוע,בעזרתה של ורד (שנחרדה מאיך ששיניתי אותו בפועל), אז היה לי מאד מענין להתנסות באתגר הזה שלקחתי על עצמי עם השירים השקטים והיפים של ורדה. על ז'אדי כבר ענו לך, אז נשאר לי לספר שבין שאר חפלות פורים היתה אחת של הקהילה העירקית בראשל"צ שהיתה חפלה לתפארת, כמו שאני אוהבת,עד אמצע הלילה, ויצאתי משם מבושמת ומבסוטית, עם המון חוויות שיספיקו לי עד החגיגה העירקית הבאה בתאטרון גבעתיים. היה לי גם מקרה חינוכי שבו העפתי את הפלאפון של אחת הצופות בהופעה באשדוד, היא מאד הרגיזה אותי וזה היה עונש חינוכי ובמקום, היא התביישה וכולם הסתכלו עליה בכעס ועלי בתדהמה איך העזתי לעשות את זה, ואני שמחה שפעלתי כך, כמחאה, אבל זה נגמר טוב- אל דאגה, הקדשתי לה את השיר עם נשיקה, לפיוס. מקווה להספיק לכתוב לפני הנסיעה, אז להתראות בנתיים. אורית.

ו ר ד 11

New member
קרעת אותי מצחוק

לי היה מקרה שמישהוא דיבר באמצע ההופעה בפלאפון אז לקחתי את הפלאפון שלו ואמרתי לזה שדיבר איתו שהוא באמצע הופעה... ולעניין ההופעה כמה העזה ואומץ על במה כזאת לעשות דברים שונים וחדשים אך מתבקשים - ואלה רק העשירו את המופע וייחדו אותו. והסולו תופים .. קיוותי שאוכל לישם אצלך כמה טכניקות תורכיות אבל זה לא כל כך עזר. כמו בריקוד שלך כך גם באופייך, את זורמת מפלסת כל דרך על מנת להגיע ליעדך ובהופעה פילסת שוב ישר אל ליבו של הקהל. ורד

tlingit

New member
אני חייבת להעיר משהו בענייני פורום

קודם כל
נשמע שהחגיגה היתה משני הכיוונים,
בקהל וגם על הבמה. אם כי נראה לי קצת מוזר להגיע להופעה עם כל כך מעט הכנה
ההערה שמאד חשוב להזכיר היא בענייני נטיקט וכללי הפורום : כמו שגם כתוב בכללי הפורום, מאד חשוב לנו לשמור על הפרטיות של משתתפות ומשתתפי הפורום. יש משתתפות ששומרות על כינוי הרשת שלהן, ויש משתתפות שמגלות את שמן האמיתי. (יש אפילו משתתפות ששם הרשת שלהן הוא שמן הפרטי) כל זמן שחשיפת הפרטים האישיים נעשית מתוך בחירה של המשתתפת, הכל בסדר. אנחנו פה בפורום מכבדות את רצונה של כל אחת לשמור על הפרטיות
היה לי חשוב להבהיר זאת, בגלל השאלה מהו שמה האמיתי ומאיפה היא - נור יכולה כמובן לבחור לענות רק לאורית במסר פרטי או לבחור לספר בפורום שבו כולם יכולים לקרוא. הערתי באה מאחר שהשבוע ובכלל בזמן האחרון הצטרפו אלינו משתתפות חדשות, והן עדיין לומדות את כללי הכתיבה ומנהגי הפורום שלנו, וזהו נושא חשוב מאד. (אולי באמת אכתוב מאמר קצר על הנושא הזה למדור המאמרים שלנו)

למעלה