אתמול יום הולדת...

אתמול יום הולדת...

אתמול היה אמור להיות יום הולדתה של אימי... 54... כל כך מוזר לחשוב על זה...

שבת שלום...

אני ממש רוצה לשתף אותכם במשהו.. אני מרגישה ממש לא שייכת לכאן... מעבר לזה שלי בעצמי מאוד קשה להתחבר לפורום.. בעיקר בגלל שאף פעם לא ממש דיברתי על אמא עם אף אחד... וזה ממש מוזר לי... מבחינתי זוהי עובדה שהייתה תמיד קיימת ואין בכלל דבר כזה שנקרא אמא.. וזה נראה לי מאוד ילדותי "להתבכיין" על זה.. אני יודעת שזה לא ילדותי ושזה מאוד לגיטימי... ושזה ממש קשה... יש אומרים שזה הדבר הקשה ביותר לאבד אמא... ועוד בגיל כל כך צעיר ובדרך שהיא בחרה לסיים את חייה... אבל מעבר לכל זה... מרגישה שעד שאני כן כותבת כאן משהו.. די מתעלמים מזה.. לא חושבת שזה משהו מכוון.. או נגדי... אבל זה בכל זאת די מעליב שכתבתי הודעה לפני משהו כמו שלושה ימים והתגובה היחידה שקיבלתי הייתה חיבוק מהוקוס.. וזה ממש לא הפעם הראשונה שזה קורה... בדרך כלל שכתבתי משהו לא היו לכך תגובות כמעט... אז אני לא כותבת את זה כדי "להתבכיין" או לקטר על הנושא.. או כדי להאשים מישהו בזה... רק כדי לשתף אתכן במה שאני מרגישה.. בתקווה לקבל קצת יותר הבנה ותמיכה בהמשך... כי אחרי הכל לשם כך הפורום קיים, לא? מקווה שאתן לא כועסות או נפגעות מכך... זו ממש לא המטרה של ההודעה הזו.. שיהיה לכולכן שבוע טוב!! תנצלו אותו לעשות הרבה דברים טובים למען עצמכן...

כנפיים ...

מילים שיוצאות מן הלב, נכנסות אל הלב ... לקחתי לתשומת ליבך את דברייך לגבי התגובות, ואשתדל להיות יותר ערה לכך בהמשך. נראה לי כמעט מיותר לומר שבודאי שאין כוונה להתעלם ממך חלילה. ולמען הסר ספק, יקירתי, את מאוד רצויה כאן. שבת שלום

S u n n y 1

New member
היי כנפיים

טוב עשית שהארת את תשומת הלב לעניין, ואולי זו הזדמנות לומר לך שאין פה בכלל שאלה ושאת מאוד רצויה כאן ותמיד.

שלום לך כנפיים... ../images/Emo140.gif

שמחה ששיתפת אותנו בהרגשתך ובתחושתך... באופן אישי לקחתי זאת לתשומת לב... ואשתדל להיות יותר ערה לדברים. חשוב לומר את הדברים שעל הלב גם כדי לפרוק וגם כדי להסב תשומת לב... כי לעיתים הדברים נעשים ממש בהיסח הדעת ולא כדי לפגוע חלילה... ברור לך שלא זו הכוונה.... יחד עם זאת שימי לב כשאת כותבת להשאיר מקום להתייחסות, כלומר אם את מבקשת לך עיצה או תגובה אנא נסי להבהיר את הענין כי לא תמיד הדברים מובנים כך.... דבר נוסף שיש לקחת לתשומת לב שלא תמיד יש מה להגיב או לומר... לעיתים חיבוק וירטואלי נראה מספיק... ומעבר לכך את מוזמנת תמיד להביע את רגשותייך הרי לשם כך כולנו כאן...

תודה לכולכן....../images/Emo39.gif

שמחה שאתן מקבלות את הדברים ברוח טובה.. איחוד...כתבת: "דבר נוסף שיש לקחת לתשומת לב שלא תמיד יש מה להגיב או לומר... לעיתים חיבוק וירטואלי נראה מספיק..." אני יודעת שלא תמיד יש מה לומר... וחיבוק זה המון... העניין הוא שגם תגובות כאלו לא ממש היו... גם לי לפעמים אין מה לומר... אבל אני משתדלת למצוא משהו קטן רק כדי להראות שקראתי.. האמת שקצת קשה לי להתחבר לפורום הזה.. מכל מיני סיבות שאת עיקרן כתבתי בהודעה הראשונה... אבל אני ממש מנסה... נראה לי שזה חלק מההתמודדות שלי עם הנושא... שלא ממש הייתה קיימת.. תודה לכולכן...

למעלה