אתמול חמתי לעתיד

mariana

New member
אתמול חמתי לעתיד

חזרה מטורקיה היית שם 5 ימים הביא לי בושם עקב בקשת בנה הערכתי את מה שעשתה בשבילי יום שישי עשיתי צמות דבוקות לקרקפת כמו שעושות האתיופיות כולם התלהבו מהרעיון אבל כשהיא ראתה לא התלהבה בכלל. אמרתי לה היופי הוא בעיני המתבונן למרות שלא הבינה אותי כי היא לא מבינה שפה גבוהה בעברית. אני מתכונת להשאיר את זה עוד יומיים חחחחחחחחח

אם זה יפה בעינייך

אז שימי פס על כולם!! ותצרפי תמונה, בבקשה, שגם אנחנו נהנה.

mariana

New member
הלואי והיית לי מצלמה דיגיטלית

היא אומרת שאני יפה גם ככה ואני לא צריכה את השטויות האלה מחר יש לי קליפ לצלם אז אני מפזרת מחר ויהיו לי טלטלים יפים. שמעתי ששלחת תמונה לסיגל אני גם רוצה אפשר???

mariana

New member
עכשיו ברור

מה שלום אור? ותגידי הילדים למי דומים? לך או לבעלך?

מרין

אור בסדר גמור - תודה רבה!! אז ככה... הראשון והשלישי, אומרים שהם דומים לי, כי הם בהירים. על השני תמיד אומרים שהוא דומה לאבא שלו, כי הוא יותר כהה ואור דומה לשני, אז בטח עליו יגידו את אותו הדבר. לדעתי, סתם מתבלבלים בגלל הצבעים.

mariana

New member
חחחחחחח איזה יופי

רגע ואין ילדים שדומים לשתיכם? זה דבר מדהים איך ילד תופס את הצורה של ההורים ומערבב ביניהם וככה הוא נולד. זה עדיין מדהים אותי מחדש, אני רק חושבת איך יראה הילד שלי, מעורבב משל שנינו

האמת, נראה לי שהם לא דומים לאף

אחד מאיתנו. ואיך הילדים שלך יראו? יש 4 אפשרויות: 1. יהיו דומים לך 2. יהיו דומים לבעלך 3. יהיו תערובת של שניכם 4. לא יהיו דומים לאף אחד מכם ועוד אפשרות - יהיו דומים לשכן

Night Light

New member
../images/Emo6.gif

באופן מוזר אני מאד דומה לחמותי ולגיסתי, אז כל המכרים שלי אומרים שהילדה קופי שלי, וכל המכרים של בעלי אומרים שהיא קופי של חמותי... על הבן שלי אומרים כולם שהוא קופי של אבא שלו, אבל אני לא רואה את זה. יש לו פנים מאד ייחודיות. אני לא רואה דמיון לאף אחד מאיתנו. אולי החליפו לי אותו בבית חולים
בכל אופן, האף שלו הוא האף שעובר בירושה במשפחה שלי, ואני מקווה שזה לא יכער אותו כשיהיה גדול.

למעלה