אתמול זה נגמר......

MaYcHuK

New member
אתמול זה נגמר......

אתמול סגרתי מעגל, אתמול זה נגמר זהו - לא עומדת בזה יותר אתמול סיימתי את העניין מגיע לי יותר? האדישות, הקור רוח, ההסתתרות, ההרגשה הלא טובה אחרי, המאבק עם המצפון שלי די שברו אותי. ותמול אין לי מושג מאיפה צברתי כוחות ואמרתי די זה נגמר. ההחלטה הייתה בידיים שלי רק שעד עכשיו לא הבנתי את זה. אני לא אשמה, אני לא ידעתי, אני כבר הייתי עמוק בפנים כשנודע לי אבל אתמול זה נגמר ... וטוב שכך.... אומנם קמתי עם כאב ראש עצבני ואומנם לקח לי זמן להירדם אבל אתמול זה נגמר. שיהיה לכולם יום ניפלא, כתום וקסום, שהשמש תזרח מעלינו

נימשון

New member
להיות שלמה עם עצמך זה הדבר

הכי חשוב ונראה כי את לגמרי שלמה עם עצמך כך שנראה כי עשית צעד נכון. אני לא יודעת על מה מדובר ואת כינראה מעדיפה את זה כך אם את צריכה חיבוק לחיזוק אז הנה לך אחד
ואם סתם ככה אז הנה
שגם תמיד מעודד. שיהיה לך יום נפלא

דרורk

New member
אומרים שבכל סוף...

יש התחלה חדשה...
מה שלא יהיה MaYcHuK אני יכול רק לחבק ולאחל לך התחלה מתוקה... דרור

magenta73

New member
בוקר טוב!

דווקא ברגעי המשבר הכי גדולים אנחנו מגלים כמה גדולה וכוח יש בנו...

MaYcHuK

New member
תודה יקירתי

עכשיו נותר לי רק להתאושש מכאב הראש האיום שתקף אותי אוי אין לכם מושג כמה איום הוא ללב יש יכולת להתאחה - זה מזלנו

והיום זה מתחיל ../images/Emo24.gif

כפי שכבר אמרו קודמיי: סוף הוא תמיד התחלה אני תמיד נוהגת להוסיף: של משהו חדש, נפלא, טוב ומבטיח יותר...
עשית מה שנכון לך, תהיי גאה בעצמך על ההחלטה שקיבלת והיישום שלה!

MaYcHuK

New member
שיתחיל כבר!

נמאס כבר מההתחלות הגרועות האלה שמביאות רק סוף שיתחיל משהו נורמלי בבקשה

ד נ י ת3

New member
יקירתי,

אני תמיד חושבת שאנחנו צריכים לעשות מה שעושה לנו טוב. יש קשרים שמכאיבים, שסופם ידוע מראש - הם מיותרים בעיני. הם בריחה מהדבר האמיתי. מבטיחה לך - המצב ישתפר. תתחילי להאמין בעצמך, תתחילי להאמין שמגיע לך הכל, הכי טוב, ומבטיחה לך - זה יקרה. אבל קודם - תבטחי בעצמך. אני בטוחה שיש לך חברים שיחבקו אותך והכי חשוב - ברגעי גמילה קשים לא לחזור אחורה. את ההחלטה עשית. תדבקי בה.

MaYcHuK

New member
תודה מאמי

אני דובקת בה אסור לי ללכת אחורה ומחקתי כל זכר לבן אדם הזה כך שאי אפשר לחזור אחורה הקשר הזה מהתחלה היה אסון לגבי החברים - קטע בעייתי כרגע וקצת קשה לדבר על זה כי זה לא משהו שאנשים ידעו עליו בקיצור - יהיה בסדר... ואני משתדלת להאמין בעצמי - לפעמים קצת קשה

ד נ י ת3

New member
אני יכולה

רק להציע את עצמי - כתחליף. (אולי לא תחליף זול..
אבל תחליף...) לא מכירה אותך, אבל אם את צריכה אוזן קשבת, שיחה טובה - אני אשמח לתת לך את הכתף שלי. ומי יודע... אולי אפילו לתרום משהו.

MaYcHuK

New member
זה בסדר מאמי תודה

במהלך השנים למדתי שאני אוזן הקשבת של עצמי התרגלתי לזה לא טוב? נכון\ אבל מאז ומתמיד הייתי בונקר אני מעסיקה עצמי בעבודה , ובסופ"ש אהיה עם המשפחה והכול יהיה בסדר

ד נ י ת3

New member
תנסי פעם אחת

להתנהג בצורה אחרת. להיות "בונקר" - זה להיות מוגנת מכל הכיוונים. יש אנשים שיקבלו אותך כמו שאת, ולא ישפטו או יבקרו אותך. לסמוך על עצמך? בסדר גמור. אבל לפעמים לשתף אחרים - יכול להעשיר אותנו. לתת לנו כוח.

MaYcHuK

New member
דנית אני כותבת פה משמע

אני משתפת תשמעי אני אומנם צעירה בגילי אבל עברתי בחיים שלי די הרבה כרגע מעדיפה להיות הבונקר כן אני יודעת שלא טוב אבל למה לי לדכא אחרים, למה לי להעיק, למה לי להתסכן בפגיעה נוספת? עייפתי מפגיעות הגעתי לשלב בחיים שלי די מייאש זה יעבור אין לי ספק , זו רק תקופה יהיה בסדר תודה על ההתיחסות יפתי

מאיצוק' אני חייבת להגיב....../images/Emo9.gif

פשוט רוב הזמן אני די קוראת פסיבית...ואת אחת מהבנות שאני רואה שתמיד נותנות תמיכה לאחרות...(גם לי נתת תמיכה יותר מפעם אחת..) ורציתי להגיד לך...להיות חזקה. לדעת שללב שלנו יש נטיה לבקש מהמצפון עזרה....כשהוא רוצה שנחליט משהו ולא רוצה שנחיה בדרך שאנחנו חיים כרגע... אני מחזקת אותך ואומרת לך בוודאות גמורה שהכל יהיה טוב יותר..יהיה לך קל יותר לנשום בידיעה שעשית את הדבר הנכון. ההחלטה תמיד בידיים שלנו...רק צריך לדעת לקבל אותה. וגם אם הייתי נשמעת קצת לא ברורה הכוונה הסופית היתה לומר לך שלמרות שלא מכירה את המקרה ...ההחלטה בוודאי היתה נכונה אם זה ישב לך כך על הלב..ושאת תראי שהכל יהיה בסדר...אם לא היום אז מחר... ולגבי הכאב ראש....זה כנראה מעודף מחשבה על המעשה הנכון לעשות :) חזקי ואמצי יקירתי.

MaYcHuK

New member
שירי עצם העובדה שכתבת - ואוו

מחמם לי את הלב תודה יקירתי יהיה בסדר כל עוד עובדים, לא חושבים על זה אני מעבירה הלאה כן קל לי לנשום עקב הידיעה שעשיתי זאת סופסוף וסיימתי את הדבר הזה שנמשך יותר מדי זמן נלחמתי בעצמי , המצאתי תירוצים אבל הנה עשיתי זאת ואני שורדת . תודה לכולם על התגובות החמימות תודה שאתם מבינים תודה על החיבוקים

למעלה