אתמול היתי בקהל...

אתמול היתי בקהל...

אז רק רציתי לשתף... היה כיף..בירה חינם..
וקבלנו סטיקרים והנה אחד מהם:

פולי3

New member
שווה ביותר:]

אני בעוד שבוע בקהל, בתוכנית הילדים. גם אנחנו נקבל סטיקר? או שנקבל כרטיסים חינם למחזמקים כלשהם? (בלעכס)

אממ מקבלים בסוף גם הנחות

למופעי סטאנדאפ בצוותא (שזרקתי כי אני נגד צותא *רק קאמל!) אני מניחה שתקבלו סטיקרים אבל בירה בטוח לא...
אה היה קטע מצחיק שחברה שלי לא ידעה מי האורחים אז אסף כזה עושה לה "מה את לא יודעת מי אלה?" והם מתחילים לדון במי מוכר ומה לא...היה מצחיק...

AyalaN

New member
אני מחר. ../images/Emo13.gif

אווווו איזה התרגשות. גם אסף הראל, וגם מיה!!!

AyalaN

New member
אני חושבת שתוכלי!

לי יש 18 ממממממממש מממש ממש ממש ממממממש בקרוב. ואני חייבת להיות בתוכנית של מחר בכל מקרה.

la bella dama

New member
יש גם את הכותב שאולי הוא יוכל לעזור

לי.... אבל זאת בעיה גם להגיע לשם ולחזור לפה.. כי הרכבות נסגרות בשלב כלשהו וההורים לא מוכנים להביא אותי מהרכבת בשעה כלשהי..חח

AyalaN

New member
אז גם פה אני יכולה לעזור לך..

את גרה קרוב לחיפה כן? אז אני גרה בחיפה.. והרכבת האחרונה היא ברבע לשתיים עשרה כך שאפשר להספיק (אני מקווה מאוד). ההורים שלי לא יודעים שאני נוסעת, כי אני פשוט נוסעת לתל אביב המון ותמיד יש לי כאלו בעיות.. אבל תמיד אפשר לקחת מונית מהרכבת.

dht160

New member
ואם נלך ביחד

אני לא ישאיר אוך ברחוב. מקסימום תשני אצלי בכ"ס ותחזרי למחרת אני יעשה הכול כדי ללכת לשם לא לבד !! גיא

la bella dama

New member
אחלה תודה!!

זהו...שבד"כ יש לי איפה לישון..במקרה זה באמת בכפר סבא...אבל בגלל מה שקרה עכשיו כל המשפחה בצפון... אבל נחשוב על זה..:)

למעלה