אתמול הייתי המום!

אתמול הייתי המום!

בסביבות ארבע בבוקר, בגלגל"צ דפקו את אלה.. היו אתמול שירים ממש טובים בלילה..:)

sagiiltus

New member
נכון! היו ממש שירים טובים בלילה

מה שאני זוכר ברי סחרוף - מונסון זקני צפת - השכן שלא ישן קווין - קרייזי ליטל טהינג קולד לאב היהודים - אלה נירוונה - ליתיום ועוד כמה נחמדים ומי שרוצה לדעת למה אני משועמם ושומע גלגלצ ב4 בבוקר שישאל

Jiglly

New member
וואלה?

מגניב..
אני אף פעם לא שמעתי את היהודים ברדיו. ולא ראיתי אותם בטלוויזיה..
אפילו לא קליפ מסכן!!
בלע. אם יהיה משהו - תכתבו כאן או תודיעו לי, טופ?
ICQ#115146058

חן ה

New member
ואני הייתי הכי מופתע!!!!!!!!

שבדימונה העיר של הערסם הכי גדולים ששמומעים כמו חרא כל היום מזרחית ועושים פוזות על בנות עם מכוניות פתאום אחד עובר עם המכונית בין כל המזרחית עם השיר עוד ארון אחד..!!!!!!!! התחלנו לרדוף אחריו אבל הוא נסע מהר ולא האמנתי!!!! סוף סוף אמרנו שיש תקווה לעיר המזוינת הזאת

דרמיולן

New member
דימונאית נכבדה!!!!

לידיעתך גם אני דימונאי לשעבר ואם את מתכוונה להשאר בעיר המזויינת יש לך עתיד רקוב!!!!!!!!!!!!!! וכמו כן גם אני חולה על היהודים ואתמול הייתי בהופעה שלהם ממש מאכזב לא שווה את ה100 שקל ולעיניינו אם את סוג האנשים ששומעים מוסיקה כזו אין לך מה לחפש בעיר העגומה הזו

חן ה

New member
או קי.........

1. אני בן 2. עם אתה מתכוון להופעה בפורום אז היה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3. גם אני שונא את דימונה חרא של עיר אני עוזב עוד שנה לאשדוד.....

אור 1245

New member
אני יצטרף אליך....

ההופעה היתה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט נהנתי מכל רגע!! אהבתי במיוחד את פעמון מלחמה לא קל ועידן האלוהים

twigy

New member
בניגוד לחרם התיקשורתי

(הבלתי הרשמי) שיש על היהודים.

sagiiltus

New member
חרם תקשורתי ? אתה לא בעניינים...

מאז שיצא פחד מוות אני יכול לספור לך לפחות 5 כתבות וראיונות איתם בעיתונים ארציים, 5 אתרי אינטרנט שראיתי שם כתבות עליהם, והם השתתפו ברדיו לפחות פעמיים כידוע לי אז אל תגיד שהתקשורת מתעלמת מהם

אל תתלהבו מהקטע ששמעתם אלה בגלגל"צ.

כי עכשיו אלה ממש נהפך להיות שכונה... אכן כן ערסים שומעים את זה! וכמעט כל בן אדם שני מכיר ת´שיר... זה נהפך לממש שכונה בכלל במסיבות וכאלה.. חבל ויש לי תוכנית רדיו מוקלטת של איזה שעתיים וחצירק על היהודים!!!! שהיה בקיץ אני חושבת ברדיו ת"א 102FM משהו נדיר.. ומעולה רק חבל ששידרו את זה מאוחר בלילה שלא הרבה שמעו. אבל עדיין היה ממש טוב היו ראיונות עם כל חברי הלהקה, ובכלל השמיעו כמעט את כל פחד מוות ועוד כמה מהיהודים ומציאות נפרדת

Jiglly

New member
הי, את! ../images/Emo3.gif

את יודעת איפה אני יכולה להשיג את ההקלטה של הראיון הזה והראיון בתכנית תוצרת הארץ?
זה חשוב לי לאללה..

לי יש את הריאון מוקלט..

אבל פעם מישהו אמר לי שהוא הוריד איזה משהו מהאיימש אולי לא יודעת.. ואני אברר לך בקשר לתוצרת הארץ :)

למעלה