Ccyclist
Well-known member
הייתי במצב Adaptive Cruise Control כי המסלול עבר במערכת סיבובית (צירוף ריובות שפועל כמו כיכר, אבל עם כמה מבנים באי התנועה המרכזי) וטיפה אחרי היציאה לרחוב רגיל היה מעבר חצייה. הרכב היה בהגדרה של שמירת מרחק של 4 רכבים. הרמזור היה אדום והולכי רגל חצו במעבר -שני דברים שיוצגו במסך ההדמיה של מה שהרכב רואה - והרכב האט ועצר כ 4 רכבים לפני המעבר והמתין.
אישית הייתי בולם אולי 5 מטר אחרי איפה שהרכב עצר, לפני פס העצירה ולא במרחק כמה רכבים ממנו אבל לא נורא. הרכב מסוגל להאט ולבלום לפי התנהגות הרכב שלפניו בכביש, אך זה המקרה הראשון שחוויתי שהרכב עצר במעבר חצייה ללא רכב אחר לפניו. הייתי מוכן עם הרגל לבלום אם המצב ישתנה - אבל הרכב עצר כל עוד הרמזור היה אדום והיו הולכי רגל.
אציין שזה לא במצב של טייס אוטומטי שיש כאן לכבישים הבינעירוניים, ולא FSD שיתכן שיגיע לכאן מתישהו בשנה הבאה.
אגב - למישהו יש ניסיון עם אלדן בארץ ? אני חושב לשכור מהם טסלה בביקור הבא.
אישית הייתי בולם אולי 5 מטר אחרי איפה שהרכב עצר, לפני פס העצירה ולא במרחק כמה רכבים ממנו אבל לא נורא. הרכב מסוגל להאט ולבלום לפי התנהגות הרכב שלפניו בכביש, אך זה המקרה הראשון שחוויתי שהרכב עצר במעבר חצייה ללא רכב אחר לפניו. הייתי מוכן עם הרגל לבלום אם המצב ישתנה - אבל הרכב עצר כל עוד הרמזור היה אדום והיו הולכי רגל.
אציין שזה לא במצב של טייס אוטומטי שיש כאן לכבישים הבינעירוניים, ולא FSD שיתכן שיגיע לכאן מתישהו בשנה הבאה.
אגב - למישהו יש ניסיון עם אלדן בארץ ? אני חושב לשכור מהם טסלה בביקור הבא.