אתמול דנה התראינה ב"תוצרת הארץ"
אל תשאלו אותי איך או למה הגעתי לראות ערוץ1 בערב, אבל ככה זה יצא. ואני שמח שככה זה יצא, כי בדיוק נפלתי על הראיון עם דנה! ונתנו לה המון זמן, בערך רבע שעה.. היא הייתה ממש מדהימה, ודיברה על השינוי שהיא עברה, על האלבום החדש ועל החיים בכלליות. והיא דיברה על זה עם טל גורדון
ה=מ=ל=כ=ה. האמת שאני לא זוכר כ"כ הרבה מהראיון, חוץ מזה שדנה שרה עם גיטרה אקוסטית את "יום יום", וזה שיר פשוט יפהפה. חוץ מזה היא גם דיברה על האף שלה ("יש לי אף עקום. פשוט עקום. ואני אוהבת אותו נורא וגאה בו ואני לא רוצה לשנות בו שום דבר" או משהו כזה. העלה לי חיוך על הפנים). חייבים לציין לזכותו של ערוץ1 שיש בו משהו אחד טוב: הארכיון שלו. הביאו כל מיני קטעים מקליפים של דנה בעבר הרחוק ("גברים מקצוענים"
), ומ"ציפורים בניוטרל" - הסרט שהיא עשתה לפני עשר שנים, ומראיון שהיא עשתה פעם ב"תוצרת הארץ", נראה לי בתקופה של "פשוט להיות" לפי השיער שלה (והיא אמרה שם "ואם בא לי ללבוש פאקינג מיני אז אני אלבש פאקינג מיני"). שווה לראות את הראיון הזה, למרות שזה בערוץ הדינוזאורי. בטוח יש איזה שידור חוזר, זה ערוץ 1- אפילו את פופוליטיקה הם מביאים בשידורים חוזרים...