צפיתי בקליפ מספר פעמים....../images/Emo79.gif
אני לא מאוכזב בכלל ממנו! למען האמת- אני חושב שזה הקליפ הכי טוב מהסינגלים של Fever מבחינה רעיונית (וביצועית), אם כי לא הכי סטייליסטי. אתם ממש יורדים עליו בלי לשים לב כמה הוא גאוני! ראשית כל, שימו לב שכל הקליפ הוא שוט אחד! כלומר, אין עצירות של מצלמה, המצלמה מלווה את קיילי לכל אורך הקליפ! דבר נוסף, שימו לב שכל "קיילי" שיוצאת מהחנות, מתווספים עוד דברים ברקע: בפעם הראשונה למשל היא חוצה את הכביש ורואים מהחלון בצד ימין שני אנשים שמנסים לזרוק איזה רהיט מהחלון, בפעם השניה מהחלון השני מישהו זורק דפים לכביש, בפעם השלישית יש מכוניות בכביש... זה בעצם נעשה בארבע שכבות שמשלימות זו את זו בצורה מדהימה!!! איך עשו את זה?????????????????????????????????????????? זה בדיוק מה שאתה שואל את עצמך כל הקליפ הזה... וזה מביא לך חשק לראות אותו שוב, ונחשו מה? כל פעם שתראו את זה תגלו דברים חדשים מדהימים, כמו למשל, איך כל "קיילי" שייכת לחלק אחר בשיר, אבל כשמגיע הפזמון- כולן שרות ביחד?? לא חשבתם על התזמון המדוייק של זה, הא?! *** טו קאט א לונג סטורי שורט, לא רק שהקליפ אינו מאכזב, הוא גם מאתגר, כי גם כשהוא נגמר הוא משאיר אותנו לחשוב עוד קצת. אני משוכנע עדיין שיש לזה משמעות נוספת לכל ה"לופים" האלה, ואני מבטיח שאני אגלה אותה... רק תנו לי עוד כמה צפיות בקליפ כשיצא הדי וי די.