אתמול ב-VH1

אני חושב שהגיע הזמן לשרשר

תגובותיכם הרשמיות לקליפ... מה אתם חושבים על הקליפ של Come Into My World ולאיזה מקום יגיע במצעד הבריטי? לדעתי זה יה בטוח טופ 10, ואין סיכוי שיפתיע אותנו לטובה... כלומר, זה יהיה "החלק האחורי" של טופ 10. מקום 7 או 8, למרות שאין מתחרים גדולים שמוציאים סינגלים בתאריכים אלו. הסינגל ממש לא מרגש במיוחד, ויש תחושה שאנשים יקחו אותו כמובן מאליו...

kyliefan18

New member
מקום 5 או 6

הטראקליסט של הסינגל הכי גרועה שראיתי איי פעם! 2 לייבים שלאוו הכי יוצאים עוד חודש ב FEVER DVD PLUS. פשוט 100% אכזבה,וגם יש לה כרס בקליפ! והקליפ משעמם ומעצבן תעיניים!

Fever2002

New member
לדעתי זה ברור מה יש פה

וזה קליפ שגורם לכאב ראש ושיר שחוץ מגרסת ההופעה לא שווה שמיעה יותר מפעם אחת. אין שום סיבה שיכנס לעשרת הגדולים במתכונתו הנוכחית.

Siren

New member
אני קצת אשנה כיוון

אני דווקא אוהב את הקליפ (ואת השיר) ומעדיף אותו מהעוול שהיא עשתה לשיר מצויין כמו IYE.

Siren

New member
טוב, כניראה שלא הסברתי את עצמי נכון

מסכים לחלוטין לגבי השיר אבל הקליפ ממצא את עצמו אחרי 10 שניות. הצבעים מקסימים, הרקדנים זזים כמו שצריך אבל הלבוש של קיילי נראה כאילו נלקח מקישוטי סוכה של שנה שעברה. לכן, כשדיברתי על עוול התכוונתי לכך שלשיר הגיע קליפ קצת יותר יצירתי.

לימבו

New member
צפיתי בקליפ מספר פעמים....../images/Emo79.gif

אני לא מאוכזב בכלל ממנו! למען האמת- אני חושב שזה הקליפ הכי טוב מהסינגלים של Fever מבחינה רעיונית (וביצועית), אם כי לא הכי סטייליסטי. אתם ממש יורדים עליו בלי לשים לב כמה הוא גאוני! ראשית כל, שימו לב שכל הקליפ הוא שוט אחד! כלומר, אין עצירות של מצלמה, המצלמה מלווה את קיילי לכל אורך הקליפ! דבר נוסף, שימו לב שכל "קיילי" שיוצאת מהחנות, מתווספים עוד דברים ברקע: בפעם הראשונה למשל היא חוצה את הכביש ורואים מהחלון בצד ימין שני אנשים שמנסים לזרוק איזה רהיט מהחלון, בפעם השניה מהחלון השני מישהו זורק דפים לכביש, בפעם השלישית יש מכוניות בכביש... זה בעצם נעשה בארבע שכבות שמשלימות זו את זו בצורה מדהימה!!! איך עשו את זה?????????????????????????????????????????? זה בדיוק מה שאתה שואל את עצמך כל הקליפ הזה... וזה מביא לך חשק לראות אותו שוב, ונחשו מה? כל פעם שתראו את זה תגלו דברים חדשים מדהימים, כמו למשל, איך כל "קיילי" שייכת לחלק אחר בשיר, אבל כשמגיע הפזמון- כולן שרות ביחד?? לא חשבתם על התזמון המדוייק של זה, הא?! *** טו קאט א לונג סטורי שורט, לא רק שהקליפ אינו מאכזב, הוא גם מאתגר, כי גם כשהוא נגמר הוא משאיר אותנו לחשוב עוד קצת. אני משוכנע עדיין שיש לזה משמעות נוספת לכל ה"לופים" האלה, ואני מבטיח שאני אגלה אותה... רק תנו לי עוד כמה צפיות בקליפ כשיצא הדי וי די.

אפרת ר

New member
גם אני אהבתי את הקליפ

ואני לא מצליחה להבין איך מישהו חושב שהוא משעמם.... אהבתי את רביעיית הקיילי שמשתלבות יחד באופן מדהים... ניסיתי גם להבין איך הם עשו את זה ועוד לא הגעתי למסקנות... ואני כן אוהבת את השיר, לא יודעת מה יש לחלקכם נגדו... הגירסה לייב באמת הייתה מדהימה, אבל גם הגירסה הרגילה נהדרת לדעתי... אני יכולה לשים אותו ב repeat כאן בעבודה כל היום וגם להנות מזה.. :)

Fever2002

New member
כל אחד והטעם שלו ../images/Emo13.gif

הרי אי אפשר להתווכח על השיר ונכון הוא שהוא רחוק מלהיות השיר הכי גרוע בעולם. למה אני אישית חושב שהקליפ משעמם? מפני שהרעיון חוזר על עצמו עד כדי כאב ראש קיילי באה,מסתובבת מסביב לתמרור,נופל לה משהו מהיד,יוצאת קיילי אחרת מאיזו חנות וככה אותה הלולאה ארבע פעמים. זה באמת יפה שמכפילים דמות,אבל שהדמות מגיעה מאותו מקום וזה כ"כ צפוי לדעתי זה הגיע לרמת שעמום לצופה בקליפ. יטען הטוען שזה כל הרעיון של הקליפ,לדעתי אם זה הרעיון אז הוא רחוק מלהיות מבריק. לגבי השיר,הוא לא בלתי נסבל אבל הוא בהחלט בגרסת הסינגל לא הדבר האידיאלי מבחינתה לדעתי. טוב יותר אילו היו מוציאים את גרסת ה-LIVE של השיר או שיר אחר, ההצלחה ואחוז ההשמעות היו גדולים יותר.

לימבו

New member
העניין הוא בקליפ

זה בדיוק הרעיון שלמעשה ככל שהקליפ מתקדם, אנחנו מגלים "את כל התמונה"... כל היופי בקליפ זה ה"פאזליות" שלו. זה בדיוק העניין, שלא סתם מכפילים כאן דמות, אלא מראים קטע מלא בפרטים, אולם מתחילים מהבסיס וכל פעם מוסיפים עליו עוד ועוד פרטים עד שבעצם אנחנו מקבלים את התמונה השלמה... אני יודע שאני לא אצליח לשכנע אף אחד שלא אוהב את הקליפ, אבל כמו שאמרתי, מבחינה של עשייה- זה מאד יצירתי !

Fever2002

New member
לדעתי נותר רק

להמליץ לזה שהגה את הקליפ הזה ללכת לאיזה קורס חשיבה יצירתית
אחרי פעם אחת בעיני הקליפ הוא שעמום אחד טוטאלי. ככל שהקליפ מתקדם אנחנו מגלים שזה חוזר על עצמו (נכון שיש שינויים מינוריים) אבל הזרימה זהה,נוספת עוד קיילי ועוד קיילי ועל אותו רקע,זה היה כל הרעיון כאן אבל הביצוע שלו לא מדהים בלשון המעטה. כל אחד והדעה שלו... "היצירתיות" היחידה שישנה כאן לדעתי היא שעשו קליפ שונה מרב הקליפים הצבעוניים שקיילי עשתה בתקופה האחרונה וזו מגמה מבורכת,אבל הרעיון פה כמו השיר,לא סוף העולם אבל ניתן היה לעשות אותם הרבה יותר טוב. ומי יודע,אולי בגלל כל החזרות האלה קיילי חטפה כאב ראש או התמוטטות עצבים קלה שם וברחה לאוסטרליה? גם לה שעמם מהקליפ הזה

למעלה