אתמול בשפיצרינג

כRובי

New member
אתמול בשפיצרינג

צילמתי את התמונה הזו
היא לא מעניינת במיוחד, אין בה איזה רעיון צילומי מדהים, אבל יש בה משהו שכולנו צריכים להעריך, ואולי ?(רק אולי!) אנחנו לוקחים יותר מדי כמובן מאליו... מי יודע מה זה ? המשך בתמונה הבאה

כRובי

New member
המשך בהודעה הבאה, לא בתמונה

(מכאן והלאה התמונות רק ילוו את ההודעות, בלי קשר לתוכן ההודעה) ובכן, את התמונה בהודעה הקודמת, צילמתי מייד אחרי שסיימתי להשתתף בפגישה ראשונה של רוכבי מרוצי הקטנועים ("בעת החדשה"). הישיבה התקיימה בין שני המבנים בשפיצרינג, כשמדי פעם, אנו נאלצים לחכות שכנופיית הסופרמוטו תחלוף על הישורת עם האגזוזים הפתוחים ומחרישי האוזניים, ותתן לנו להמשיך לדבר.. מתחילים לראות את הקשר לתמונה הראשנה ?

111SM

New member
פשוט לא נתפס גם מוטוקרוס וגם

סופר מוטו בארץ הקודש

כRובי

New member
בדיוק! זו הכוונה !

על מסלול האספלט רוכבים, זה לצד זה, קטנועים ואופנועי ספורט מוטו, במרחק של פחות מ-5 מטרים מהאספלט, חולף לו אופנוע מוטוקרוס בדרך לדאבל הבא, ופחות מ-20 מטרים משם, מתנהלת פגישה של רוכבי הקטנועים לגבי הליגה הקרובה... תוסיפו לזה את ההארלי וי רוד שהתרסק יום קודם, בישורת הדראג הקצרה (50 מטרים ממקום צילום התמונה שפותחת אשכול זה), ואתם כבר מבינים את הרעיון.. אפשר לומר הרבה דברים רעים לגבי המתחם בשפיצרינג (לא מקצועי, מסלול מסוכן בזה שהוא צר וללא מרווחי ביטחון וכן הלאה) - אבל מגיע לבחור שנוריד את הקסדה לפניו על בניית מתחם מוטורי שמרכז בתחומו מספר לא קטן של דיספלינות מרוצים דו גלגלים שונות, בעת ובעונה אחת, כשכולם חיים זה לצד זה בהרמוניה כמעט מושלמת... תחשבו שכל המתחם הוקם בגלל שהסופרמוטו היה הטריגר לדבר, וזהו תחום בן קצת פחות מ-3 שנים... ותזכרו שלפני שנה בערך, היינו ללא שום מקום נורמלי לרכב בו, והייתה רגשה של "תם עידן מרוצי הסופרמוטו"... אסור לנו לקחת כמובן מאליו את קיומו של השפיצרינג, ואנו חייבים להנות ממנו, כל עוד הוא קיים ושם. מי יודע מה מהמקום הזה והיכן נוכל לרכב בעוד שנה-שנתיים או לאחר שיעבור חוק ספורט המוטורי... (כי ע"פ חוקים ותקנונים בינלאומיים שעל פיהם מתקיים החוק, לא נוכל לרכב עוד במקום).

Little Max

New member
עוד רחוקה הדרך להגשמת החזון

רחוקה מאד, אבל אנחנו בכיוון הנכון. Little Max

כRובי

New member
תקרא את שכתבתי

לא כתבתי על חזון - כתבתי על דברים שקרו אתמול.

אהוד א1

New member
כרובי,בוא נעמיד דברים על דיוקם:

עם כל הכבוד לניר (ויש כבוד),אני חושב שרוב הקרדיט מגיע דווקא לך.זה מדהים אותי כל פעם מחדש לראות כמה מאמץ וזיעה אתה אישית מוכן להשקיע כדי..... למכור את הסופרמוטו הקטאדום שלך.

neoghost

New member
הערה והארה

למה אתה אומר שלא נוכל לרכב במקום בגלל דרישות בינ"ל? מה לא מתאים במסלול? וכן, אני מסכים איתך, זה אדיר, לחשוב שאני, רוכב ישראלי, יש לי גם קצת נסיון באנדורו, גם במוטוקרוס, גם קצת בכביש ובעתיד הקרוב בסופרמוטו. מי היה מאמין? בתקווה שעד שיהיה לי ילד יהיה מותר לו כבר לרכב על אופנוע זעיר מגיל 5 ולהתחרות נגד ילדודס שכמותו. מרים כוסית לכבוד זה...

כRובי

New member
למה, ככה ... ../images/Emo13.gif

קרא את תקנון ה-FIM למרוצי הסופרמוטו הבינלאומיים, ותגלה לא מעט בעיות/תקלות הקיימות כעת במסלול, ומכשילות אותו מלהפוך למסלול שיכול לארח מרוצים ברמה בינלאומית.

45degrees

New member
יש לנו מסלול ותרבות מרוצים שוקקת

חיים בארץ. לא ברור ולא פשוט כלל. ובטח לא מובן מאליו.

למעלה