אתמול בשבת

ronitfin

New member
אתמול בשבת

הילדה המקסימה שלי כמעט ולא גמגמה. אני מקווה שזה לא מקדם מדיי לשמוח ושזה אכן עובר לה. ב``ה. היא להא הייתה מוכנה למדוד את התחפושת החדשה שסבא וסבתא קנו לה. והיא דווקא הייתה מאוד נוחה, עשויה קטיפה, אוברול כזה תחפושת של כלבלב, והיא לא מוכנה, מה אתם אומרים. אני לא הכרחתי אותה. היא רק בת שנתיים. אבל מקווה שבפורים היא תסכים, כי.. לא תהייה לה ברירה. בברכה רונית

מיה30

New member
רונית אל תכריחי אותה

ללבוש את התחפושת כי התוצאה תמיד אבל תמיד הפוכה ממה שאנו רוצים. אצלי זה קרה לפני שנתיים. חודש לפני פורים הוא רצה להתחפש לליצן. הלכנו וקנינו תחפושת ואביזרים נילווים ביחד איתו והיה כייף והכל טוב, והנה הגיע פורים וצריך ללבוש את התחפושת ו.....הפתעה, הוא לא היה מוכן לללבוש שום תחפושת. מסקנה, הפרה רוצה להניק יותר משהעגל רוצה לינוק. אל תכריחי אותה. השנה היא לא תהיה מוכנה להתחפש, אבל בשנה הבאה היא בטוח תרצה. שלך, מיה30

anat lv

New member
רונית יקרה

ביתי בת 4 עברה את אותו הדבר אצלינו בחו`ל כל אוקטובר חוגגים אלווין שזה כמו פורים אוקטובר שעבר פעם ראשונה שהתחפשה ללא בכי וצעקות.מנסיון אל תתדחפי אותה לזה זה יבוא לבד. אולי תנסי בלי הכובע זה מאוד מרתיע אותם שלך ענת

ronitfin

New member
תודה רבה על ההצעות

טוב ללמוד מניסיון, ותודה לכן שתן משתפות אותי. אני לא אכריח אותה, אבל אנסה להלהיב אותה, אני מקווה שהיא תסכים, חשבתי גם לנסות לחפש את התינוקת קודם. אני מקווה שהכל הסתדר. אז פורים שמח לכולם! בברכה רונית

דספרדו

New member
מפתאום להכריח!

היי רונית בגיל צעיר כזה תחפושות ובטח מסיכות גורמות לילדים מין חוסר בטחון ושקט, {הסביבה ואנחנו ההורים פתאום לא מוכרים}. תני לה לחיות לפי הקצב שלה.. תרצה תתחפש, לא תרצה לא נורא. מקסימום קחי את התחפושת בשקית והגננת תוכל לנסות. לפעמים נראה שיותר חשוב לנו לחפש מאשר להם להתחפש.. והגמגום היא עדיין צעירה מדי לאבחנה קלינאי תקשורת לא יסכימו לטפל בה אם היא מגמגמת ולא ממש מפריע לה.. לא נורא אגב המון סיבות יכולות לגרום לגמגום כמו טראומה או משיכת תשומת לב ועוד ועוד... אז לא כדי אפילו להתרגש, רק לדאוג שבגן הכל בסדר. ושיהיה חג שמח ונשיקה לכלבלב {ית}

למעלה