אתמול בערב........

Black Shark

New member
אתמול בערב........

אני יושב בבית מחכה שחברים שלי שיבואו אליי ואז נצא. בזמן שאני מחכה להם אני רואה טלויזיה. בערוץ 2 היו פרסומות אז העברתי לבדוק מה יש בערוץ 1. ואז אני רואה 4 אנשים,2 גברים ו-2 נשים,ששרים איזשהו שיר על ילדה שאנסו אותה או משהו. זה היה שיר מלפני איזה 15 שנה (אולי יותר). התוכנית הייתה על כל השידורים שהיו פעם (רגע עם דודלי,הבית של פיסטוק וכל השטויות האלה) בחינוכית של ערוץ 1. ישבתי והמשכתי לראות וזיהיתי את האנשים שהופיעו שם ורק לגבי אחד מהם לא הייתי בטוח מי הוא,אבל הוא נראה לי מוכר. האנשים היו: -טוביה צפיר -מיקי קם ועוד אישה ששכחתי איך קוראים לה. האדם הרביעי שהיה שם,למרבה ההפתעה היה (אתם בטח לא תאמינו): מומי לוי. שאחרי שירותו בלהקה הצבאית הופיע בחינוכית של ערוץ 1. בהתחלה לא האמנתי שזה הוא (מה הקשר בין מומי לוי לחינוכית בערוץ 1???) אבל גם ההורים שלי אמרו שזה הוא. הייתם צריכים לראות אותו עם טוביה צפיר ושאר האנשים שהיו. הוא היה לבוש כמו איזה גמד של סנטה קלאוס,ושר עם השאר על הילדה הזאת שהתעללו בה ואנסו אותה. חחחחחחחחחחחחח מישהו ראה את זה?

2PAC4EVER

New member
למה תירוצים?

תגיד שאתה רואה ערוץ 1 ואוהב את זה, למה להתבייש?

kodman

New member
לא הבנתי מה כל כך מצחיק

זה שראית את מומי? או שהם שרו על ילדה שאנסו אותה?

Black Shark

New member
לא אמרתי שזה מצחיק

פשוט לא הבנתי מה הקשר בין מומי לוי לחינוכית של ערוץ 1 ל-2פאק4אבר: אני מודה,אני הצופה היחיד והנאמן של הערוץ

2PAC4EVER

New member
אז אולי תוכל לענות לי לשאלה

ששנים אני מנסה לברר את התשובה: באמת יש תמורה בעד האגרה??

Black Shark

New member
התשובה היא:

עד לפני שבועיים הייתה תמורה,אבל מאז עזיבתו של מאיר איינשטין כבר אין תמורה. אנחנו בערוץ 1 מתגעגעים לפריזורה המדהימה שעברה יחד איתו לערוץ 10.

Black Shark

New member
וד"א קודמן........

השיר היה פארודיה ולא על מקרה אמיתי (אם חשבת ככה)

RiCh RaCh

New member
תגיד לי כריש שחור

אתה אוהב פתיתים בטעם תות או תפוז או אולי תפוח או שמא חפצה נפשך בתפוח אדמה

MooN aka asdfgh

New member
כן, כל שבוא משודרת התוכנית הזו...

כבר ראיתי אותו כמה פעמים... אני וטופאק 4 אבר רואים ערוץ 1! סתם, אבא שלי ראה שם את מומי אז הוא קרא לי לראות...

da^Lord

New member
קצת על מומי

הוא מדובב הרבה בטלוויזיה, הופיע הרבה עם טוביה צפיר בעבר. הוא זמר לא מהיום, ויש לו עבר עשיר בתחום.

למעלה