אתמול בערב - פיצה

יוכי68

New member
אתמול בערב - פיצה

פיצה/יוכי 1 ק"ג קמח לבן מנופה 2 כפות שמרים יבשים - לערבב עם הקמח 1 כף סוכר 1 כפית מלח 1/4 כוס שמן - רצוי שמן זית חצי כוס חלב כ- 2 כוסות מים פושרים 1 ביצה לערבב היטב את כל החומרים וליצור בצק רך וגמיש - להתפיח כרבע שעה + לחלק לפיצות אישיות או פיצות משפחתיות גדולות - לשטח בתבנית עם נייר אפייה לרוטב: רוטב פיצה קנוי + קטשופ או לחילופין: רסק עגבניות + מעט שמן, מים, מעט סוכר, קטשופ ואורגנו רצועות גמבה רצועות עגבניות ללא הגרעינים גבינה צהובה מגוררת טבעות זיתים שחורים/ירוקים אפשר להוסיף גרעיני תירס וטבעות בצל/פטריות/טונה לאפות ב 180 מעלות כ 20 דקות בערך עד להתכת גבינה והשחמת החלק התחתון (משתמשת בטורבו)

יוכי68

New member
היום בצהרים - פסטה+קציצות טונה

קציצות טונה+תירס/יוכי 1 קופסת טונה מסוננת 2-3 כפות גרגירי תירס מקופסה/קפוא חצי כוס פירורי לחם/2 פרוסות לחם שרויות וסחוטות בצל ירוק קצוץ כוסברה, פטרוזיליה וכרפס קצוצים 2 ביצים כף קטשופ מלח, פלפל שחור, א. מרק עוף פרווה, פפריקה מתוקה לערבב הכל וליצור מרקם נעים ליצירת קציצות.......לטבול כל קציצה בביצה טרופה עם מעט קטשופ ולטגן קלות משני הצדדים. ואני מאמינה שלגבי הספגטי כולם יודעים ואם לא - אקליד.

ady18

Well-known member
הקציצות נשמעות מדהים אנסה

ואדווח בשבוע הבא טנקס על המתכון

Y A E L I 37

New member
הקציצות טונה יאמי ושאלה

אני רוצה להכין אותן. ניתן לאפות בתנור? תהנו מתוקה, יעלי

יוכי68

New member
יעלי, אני חושבת שכן

אני לא ניסיתי, אך לפי המתכון של ניקי ב. ניתן לאפות. המרקם של הקציצות אכן כן מאפשר אפייה ולדעתי רצוי לצפות בפירורי לחם ואז לאפות - נסי ודווחי.

Y A E L I 37

New member
יש לי את כל המצרכים.אכין

לארוחת ערב בתוספת סלט עלי בייבי. וכמובן אדווח. תודה. יעלי

Y A E L I 37

New member
וואווו הפיצה מאוד מרשימה.

אני גםמכינה בצק כזה לפיצה. כבר שנה שלא אפיתי פיצות ולחמים.כל כך ג'עגעתי לריח האפיה. שלך נראת מצויינת. שמחה שנהנתם. יישר כח יעלי

יוכי68

New member
תודה לך יעלי...

גם אני ירדתי 10 ק"ג ואני מרשה לעצמי לאכול מידי פעם פיצה - במידה קטנה יותר וחוץ מזה הילדים ד ו ר ש י ם! פנקי את עצמך מידי פעם! יום טוב, יוכי

Y A E L I 37

New member
ירדת 10 קג'?????

וואלה אני גאה בך. כל הכבוד. בהשראתי? חחחחח תוך כמה זמן? וואי עשית לי את היום.....ממש שמחה בשבילך... הבעיה איתי שאםאני אופה אני אוכלת....ואםנשאר אז אני אוכלת...אז מעדיפה לא לאפות ושהילדיםיאכלו בחוץ פיצה. בשביל 5 משולשים לא אכין קג'. לא לי ולא לבעלי חסר בצקים. תהנו....

יוכי68

New member
יעלי

לא בדיוק בהשראתך, אלא משום שאין לי ברירה - יש לי סכרת הריונית ואני נאלצת לצנזר.............אך בכל זאת מפנקת את עצמי מידי פעם. באשר לכמות הפיצות - ניתן להקפיא ולחמם ויוצא - ממש טעים! הילדים לוקחים גם לביה"ס.

Y A E L I 37

New member
איך מתקדם ההריון?

גםלי היתה סכרת הריונית בתאומים ושמרתי סוכרים. אחרי הלידה צריךלשמור עוד יותר.ביייחוד עםיש רקע משפחתי. מתי לידה משוערת? מאחלת לך הריון קל תקין ועגול יעלי

למעלה