אתמול בערב ערכנו

אהובה.א

New member
אתמול בערב ערכנו

את מדורת ל"ג בעומר. במסגרת אירועי שנת בר המצווה של הילד הגדול שלי , הוא היה אמור לערוך כמה מפגני אומץ כמו 1. הליכה על חבל כששתי רצועות חבל מלמעלה הן היחידות שתומכות בך. 2. הליכת זיקית על חבל. 3. קפיצה מסנאדות גבוהות על ברזנט (מגובה של 3 מטר לערך). 4. אומגה. 5. הדלקת אש בשמות הילדים ובשם הקבוצה. כשאריאל רצה לקפוץ מהסנאדה לברזנט הוא חשש בהתחלה. אז הוא נתן לאחרים לעשות זאת והוא קפץ אחרון. אחרי הקפיצה ישנה מסורת של הקפצות בתוך הברזנט. אריאל התעלף וקיבל הלם. במשך שעה הוא היה בשוק טוטאלי. הטראומה ניכרה בו היטב. הוא לא יכל לזוז. העיניים הסתכלו עליי ולא ראו אותי. הפחד שיתק אותו לגמרי. בעלי תפס אותו וחיבק אותו. הגיע צוות שעזר לו ותמך בו ובמשך שעתיים ניסה לדובב אותו לדבר , לבכות , למחוק לעשות משהו. העיקר לעשות. העיקר להגיב. כל כך פחדתי. למזלי, בעלי היה החזק בינינו. החברים בשכבה של אריאל מאוד נבהלו. חששו שקרה לו משהו. אחרי שעתיים הוא החל לזוז , לבכות ואפילו צחק קצת. לאריאל יש המון חוש הומר והוא החל להראות אותו לאט לאט. בשעה 9 בערב לקחנו אותו עם אמבולנס לבי"ח ושם בדקו אותו. הכל בסדר כעת ונקווה שנלמד מהעניין בפעם הבאה. להתמודד מול פחד - זה האומץ. לעבור את הפחד - זאת הגבורה.

וואו! נשמע מפחיד נורא!

העיקר שהוא בסדר בסוף! ל"ג בעומר זה אכן חג מסוכן, בעיקר עם כל השריפות שפורצות כתוצאה מחוסר זהירות. רק בריאות!!

MsUnderstood

New member
וואו,זה מפחיד../images/Emo70.gif

לפחות עכשיו הכל בסדר
וזה הזכיר לי למה אני לא השתתפתי במפגן אש שלנו

למעלה