אתמול בסיגנון

soulbird

New member
אתמול בסיגנון

מגזין של מעריב היו כמה כתבות מאוד מעניינות 1 יש לי אישה שאוהבת אותי -אמא שלי

ציפור, תודה על הקישור

נתקלתי בזה אמש וחשבתי לקשר לכאן. הגליון עצמו היה אפיחלו יותר מרתק בשל התמונות והדמיון הבין-דורי העצום בין חלק מהנשים. עיצוב האופנה שם היה מיותר, לדעתי. הייתי שמחה לרותן בבגדים שהביאו מהבית ומהטעם האישי שלהן. זה הפך את זה מתעוד יפה לפרסומת לבתי אופנה (רובם לא מוצלחים במיוחד).

soulbird

New member
../images/Emo92.gif שמתי לב שבסיגנון של אתמול

היו כמה כתבות מעניינות אני אישית חושבת שסיגנון הוא גיליון מעניין

soulbird

New member
מה שאותי מעניין זה

ההבדלים בין יחסי אם בת (20+) ואב לבן גם כן בני 20+. יש בזה משהו קצת מורכב לדעתי ושונה

עופר ב.ה

New member
בלי קשר - מקרה מזעזע

תלמיד נתן מכת אגרוף למורה בבי"ס תיכון ביבנה. הסיבה - התערבות על 50 ש"ח שהוא מסוגל לעשות את זה. התלמיד הוא הפופולרי והמצטיין של השכבה, והחשוב מכל, כמובן - מועמד לקורס טיס. המורה הגישה תלונה במשטרה, ומאז התלמיד הוא זה שזוכה לתמיכה גורפת, והמורה היא המותקפת. הכתבה, של נרי ליבנה, במוסף הארץ

soulbird

New member
אלימות בבתי הספר זו

סוגייה לפני עצמה שלצערי נהיית יותר ויותר שיגרה.

אפרת_ח

New member
ואני שואלת: מה ביה"ס עשה כשהבנים

"המציאו משחק מפגר שקוראים לו גירגה"? בית הספר היה צריך להתעורר כבר אז, אבל נשמע לי שהם אמרו BOYS WILL BE BOYS ונתנו לזה להמשיך. קודם נפגעו מזה בנים, שלא נעים להם להתלונן, ובסוף זה הגיע למצב שאי אפשר להתעלם. כמובן, לדעתי חיל האוויר צריך להודות למורה שהיא מתלוננת וחוסכת לו כזה חניך.

אלימות ברעננה

להלן קטע ממכתבי בגליון הראשון של המגזין שלנו, שיופץ בשבוע הבא: "- נתקלתי השבוע פעמיים ברציפות באלימות בלתי נסבלת ונראה לי שחשוב יותר להקדיש לה כמה מילים. המקרה הראשון קרה במרכז רעננה, במשחק של שלושה ילדים בני שש ברחבת משחקים כלשהי. התגלע עימות קטן ושולי ושגרתי בין הילדים, וקם אב לאחד משני הניצים והחל בועט בחבר הקטן של בנו ולקלל אותו קללות שלא ממש שגורות בשפת היומיום של כולנו. האב גם רצה להרים ידו על האם, אלא שמימדיה הגדולים משלו הפחידו אותו. כולנו, אבל ממש כולנו – יצאנו המומים מהמקרה. נגד האב האלים הגישה אימו של הילד, שהיה לו לקורבן, תלונה במשטרה. המקרה השני היה בקופי-בין ברעננה. ישבתי שם עם ילדי באיזור ללא עישון כשניגש זוג לשולחן לידי וסיגריה ביד הגבר. חייכתי והצבעתי בנימוס על כך שאיזור העישון מתחיל כמה שולחנות הלאה ובהיותי שם עם שני ילדים, אשמח אם לא ידליק לידינו את הסיגריה שבידו. האיש קם על רגליו, הצמיד את אפו לאפי והתחיל לצעוק צעקות רמות ומאיימות שכללו נאצות שגם הן לא מהסוג שאחזור עליהן כאן. הגבתי בשקט יחסי, כשאני פונה לבת זוגו ומציעה לה לעזוב אותו מהר כי אלימות כזו אינה מסתיימת בקופי-בין. האיש המשיך לצעוק, הסתובב סביבי כמו ארי בסוגר, נפנף ידיים מול פרצופי (המחייך) לקחת את שקיותיו ואשתו והסתלק משם מלווה בהפניה שלי לפינת הליטוף הקרובה לאגו החבוט שלו. לדבריו, אני אישה מגעילה. אין לי מושג – אני יכולה רק לשער שלו לא הייתי אישה ולו הילד בן השש לא היה ילד בן שש – לא היינו זוכים ליחס אלים כזה. אנשים אלימים הם אנשים קטנים, פחדנים, נרתעים ממי שבעיניהם חזק מהם. ועל פי תפיסתם הזכרנית –אשה או ילד אינם מהווים גורם מרתיע."

soulbird

New member
ההודעה בין אלימות לאטימות

משום מה הקישור לא עבד לא חושבת שאפשר להוסיף אל הנאמר

soulbird

New member
לצערי אלימות בחברה הישראלית

כבר נהפחה לנורמה . שילדים אונסים ילדים זה סימן שהגענו לתחתית הבור. והמצב רק הולך ומתדרדר

soulbird

New member
נזכרתי בסיפור שהיה בארצות

הברית על ילד בכיתה ב´ שנתן נשיקה לילדה על הלחי. אני זוכרת איזה מהומה הייתה שם בגלל זה. בסופו של דבר הילד הושהה מהלימודים שלדעתי זה מוגזם. בסך הכל נשיקה על הלחי ביג דיל! אפשר פשוט להסביר לילד שישנם אנשים שלא אוהבים את זה ולדבר איתו ועם הכיתה על אני וגופי וזכויות שלי על גופי.

Boojie

New member
מה שנראה לי חשוב לפחות באותה מידה,

זה איך מלמדים את הילד/ה להתמודד במצבים שבהם מישהו מתקיף אותו (או אם תרצו, נוגע בו בצורה אינטימית בניגוד לרצונו). גם זה דבר חשוב.

soulbird

New member
אכן אפשר

ללמד את הילד לדבר על הרגשות שלו להגיד לנוגע שזה לא נעים לו לבקש שיפסיק. אם זה לא עוזר אז ללכת לאחראית (מורה \גננת) . אפשר גם ללמד ולתרגל אסרטיביות

דיאנה1

New member
מאשרת כל מילה בסיפור על קופי בין

הייתי שם בשולחן ליד, בלי לדעת שזו חנה כמובן... אין כאן שום הגזמה, האיש צעק כמו חולה נפש.

למעלה