אתמול במסעדה

אתמול במסעדה

הגיעה המלצרית לשולחן שלי ושל החבר שלי ועוד לפני שנתנה לנו את התפריט היא הודיעה לי על מבחר מנות דיאטטיות שיש להם במסעדה. הזמנתי מנה רגילה אבל די התבאסתי מהענין. כל זמן הארוחה חשבתי האם הייתי צריכה לענות לה או לא? בונבונית האחת

yulinka

New member
אני מקווה מאוד בשבילך ש...

לא השארת לה טיפ

אני, במקומך

הייתי שמח לספק לה רשימה של מירפאות לניתוחים פלסטיים ושיפוצי אף. במלחמה כמו במלחמה!

gal33

New member
לענות לה????

לגרום לה להצטער על הרגע שהמחשבה עברה בראשה מועט הנוירונים. למה קיבינימאט את היית צריכה אחר כך להתבאס ערב שלם? למה לא ביקשת ממנה לקרוא למנהל המשמרת ולחזור על דבריה בנוכחותו? היא פשוט בהמה! גל
שטוענת שברומא צריך להתנהג כרומאים...

את שואלת ברצינות????????

אני או הייתי גורמת לה להשתמש במקלות הליכה......או אופציה מאוד אפשרית שתתחיל לספור את השיניים על הרצפה.....נו באמת, מה את חושבת????? ודאי שהיית צריכה לשאול.....מספיק שהיית אומרת לה....למה את חושבת שאני בדיאטה? והיא היתה בולעת את הלשון....עם כל הג´יפה שלה.... חבל שלא הייתי במקומך...תאמיני לי הייתי עושה יופי את העבודה
אך נו מילא....לומדים לפעם הבאה...שמעת????

עשיתם לי חשק

לחזור למסעדה וללמד את המלצרית לקח לפי כל ההצעות שלכם. בכל פעם שקורה לי דבר כזה אני משתתקת ואחכ מצטערת שלא עניתי. כנראה הצתה מאוחרת. תודה לכם ושבת שלום בונבונית האחת

רוזאן

New member
בונבונית יקרה

גם לי קורה לפעמים שכשאומרים לי משהו מעליב אני משתתקת מההלם. במקרה הזה שקרה לך אם לא הייתי מגיבה מיד הייתי קוראת למנהל המסעדה ומתלוננת על המלצרית. העיקר שלא תקחי ללב.

gal33

New member
בונבוניתי, גם אני בעברי הרחוק הייתי

משתתקת ואחר כך מצטערת. מישהי, ועימה הסליחה כי איני זוכרת מי, השיאה עצה להתאמן על תשובות מוכנות מראש, בדיוק כמו שעושים לפני ראיון עבודה חשוב למשל, תכיני תשובות לכל מיני אוביסיטיפובים למיניהם. מנסיוני, ממשיכים להיעלב מהאמירה, אך לזמן קצר יותר, ולמרות ההעלבה מרגישים טוב יותר, ומי יודע אולי נצליח לגרום לאותו אחד לשתוק ונחסוך משמנים אחרים אמירות מעליבות. חינוך מתחיל ונגמר במילים שיוצאות לנו מהפה (מהלב). מאחלת לך שבפעם הבאה תאזרי אומץ, בהצלחה!! גל
גאה!

למעלה