אתמול במיטה

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
אתמול במיטה

‏בעודי במיטה, יש בי מחשבות עליך, ‏יש בי צורך עז לאחוז בך ולמעוך אותך כי זכרון ליל אמש לא מרפה. ‏באת אלי בהפתעה בלילה שקט ונעים ומה שקרה אחר כך במיטתי ‏עדיין מעביר בי תחושה מעקצצת. ‏הופעת משום מקום וללא שום בושה או עכבות עלית על גופי העירום... ‏חשת בחוסר האכפתיות שלי לכן שיסית בי את פיך הרעב ללא רגשות אשם או ‏השפלה, ‏כמעט גרמת לי להשתגע בזמן שרוקנת אותי. ‏לבסוף הצלחתי להרדם. ‏היום התעוררתי ולא היית, חיפשת חיפשתי...כלום. ‏רק הסדינים נותרו עדים למאורעות ליל אמש. ‏גופי עדיין נושא סימנים לתאבונך חסר הגבולות, ‏מה שרק מקשה עלי לשכוח אותך. ‏הלילה לא אשן כשאחכה לך. ‏יתוש מזורגג!

חחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי! אני על הרצפה! שמישהו ירים אותי! יש מתנדבים? כן, אתה שם

r66

New member
../images/Emo12.gif מי../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif אני../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מריני

New member
חחחחח, ידעתי, ידעתי...../images/Emo6.gif

ידעתי שבסוף זה יהיה איזה יתוש מזורגג! רנה, את גדולה

מוצרלה

New member
ענקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!

אין,אין עליך רינה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (רינה, ואני יושבת וקוראת את זה, ואומרת לעצמי, ממתי רינה פותחת את עצמה ככה? איזה חשיפה!!!! ואני ממשיכה לקרוא ואז רואה את היתוש) הרגת אותי מצחוק.

מירבלי

New member
גדולללללללללללללללללללללללללללללללל

רנה קרעת אותי מצחוק את גדולה מאיפה המצאת את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

liat ליאת

New member
מייייייפגרת עם קבלות ../images/Emo67.gif

את גנובה על כל הראש. איזה סוף דרמטי

r66

New member
רוצות לצחוק../images/Emo35.gif

כשקיבלתי את הבדיחה הזאת, קיבלתי במסר, הייתי בטוחה שהחבר ששלח לי אותה התכוון לשלוח מכתב אהבה לאהובתו...ואני קוראת ומסמיקה "וואי" אני אומרת לעצמי "לא נעים, זה בכלל לא מיועד לי (הרי לא היינו יחד בלילה
)"... עד שהגעתי לסוף... בינתיים הלב דפק בפול גז רק מעצם העובדה שאני קוראת באותו רגע משו אינטימי של חבר טוב שלי... עד...ש..........איזה קטעים
צילצלתי אליו, סיפרתי לו את זה הוא מת מצחוק

למעלה