אתמול בלילה

ליאור .T.

New member
אתמול בלילה

אתמול בלילה נסעתי לי במכונית ופתאום ראיתי מכונית גדולה ומעניינת אבל לא ידעתי איזה אז צילמנתי אותה מהר מהר(כדי שלא יראו אותי ותהיה פאדיחה) אז הינה מה שיצא ואם אתם יודעים איזה מכונית זאת אז תגידו(אולי לקסוס?) יאללה ביי

מצמץ

New member
MERCURY=שייך לפורד בארה"ב

מזל טוב כרגע צילמת יען סובארו בישראל

מצמץ

New member
MERCURY

זאת חטיבה של פורד בארה"ב ונמכרת שם במקביל לפורד זאת מכונית נפוצה (ולא יקרה) כמו שברולט בארה"ב. היא לא נמכרת בארץ כי פורד כבר נמצאים פה אבל בכמה מדינות ערב MERCURY נמכרת במקום פורד. לדוגמא קריזלר ודודג´, קריזלר נמכרת בעולם ודודג´ רק בארה"ב. מבין? אמרתי שזה כאילו שצילמת סובארו בארץ, זה לא משהו מיוחד.

אילן די

New member
דודג´ נמכרת רק בארה"ב ?

מה עם דודג´ וייפר ? מעולם לא שמעתי שבאירופה קוראים לה קרייזלר וייפר...

מצמץ

New member
אילן

אני מדבר על המכוניות לא על המשאיות/טנדרים. וכן באירופה קוראים לה קרייזלר ויפר... תבדוק ותראה (אני בטוח שהויפר נמכרת באנגליה שויץ וגרמניה ביתר אירופה אני לא בטוח).

The-Viper16

New member
צודק ואני ראיתי דודג´ בארץ

למרות שהיא הייתה שייכת לדיפלומט

ac cobra

New member
גם לי

בשכונה שלי עומד דודג´ כחולה משנת 93 עם לוחיות רשוי צהובות ואל תשכחו שמיביאים לארץ מסחריות של דודג´!

The-Viper16

New member
מייבאים לארץ

Dodge-ram וראיתי גם Dodge-caravan אבל למשל ראיתי קרייזלר עם טאסות של דודג´

מצמץ

New member
AC

בגלל זה אמרתי שאני מדבר על המכוניות ולא על המשאיות/טנדרים. AC תן עד כמה חידות מעניינות (כי משעמם לי)

ac cobra

New member
תוכל אולי להסביר מה זה?

מצאתי תמונה של זה ואין לי ושמג מזה? ומהוא עושה וכתוב שזה nos בתוך S 2000

מצמץ

New member
AC

ראה לינק תעשה באתר הזה חיפוש (SERCH) אחר NOS יש להם הרבה מידע על זה. (בלינק השני אני אנסה שזה יגיג לך ישר לעמוד אבל הכתובת ארוכה אז אני לא בטוח שזה יעבוד).

The-Viper16

New member
לפי מה שאני יודע זה גז

שמחוברת בצינור למנוע ונותן עוד מהירות

© DrorZi

New member
לא מהירות, כוח

המהירות נקבעת ע"י יחס גלגלי השיניים הניטרו מתפרק בתוך הצילינדר לחמצן וככה אפשר לשרוף יותר דלק => פיצוץ יותר גדול => יותר, הרבה יותר, כוח. הבעיה - הפיצוץ כל כך גדול שהוא מהווה סכנה לבלוק מנוע ואין להשתמש בניטרו ליותר מ 15 שניות. בגלל זה זה שימושי למיאוצים קצרים.
דרור זי, בלי סמים.

The-Viper16

New member
הבנתי זה כמו בסרט

The Fast and the Furious למי שראה שהם שמים מכלים של גז במכונית

חיים_K

New member
תיקון קל

הדלק לא מתפוצץ הוא נשרף. כשהוא מתחיל להתפוצץ יש צרות - צילצולים, דטונציות.

© DrorZi

New member
ק-ר-צ-י-ה ../images/Emo70.gif

אין בעיה תתפס לקטנות ב-ס-ד-ר הכל רשום .....
דהההה, הכל בצחוק
דרור זי, מדבר שטויות. שנה טובה.

למעלה