אתמול בלילה

asitace

New member
אתמול בלילה

ראינו חבר שלי ואני סרטים מפחידים. ישנתי בצורה לא רגועה בלילה והיו לי מלא סיוטים. אחד מהחלומות שחלמתי זה שחבר שלי איכשהו מת וזה מאוד השפיע עלי. (אני בכלל נוהגת לסבול מסיוטים) קמתי בבוקר מתוך סיוט, ובכיתי, וחבר שלי שאל אותי מה קרה, אבל לא יכלתי לספר לו שזה מה שחלמתי, זה העציב אותי והפחיד אותי מדי. חוץ מזה איזה מחשבה תעבור לו בראש שהוא ידע שזה מה שחלמתי עליו? אז בכיתי כמו ילדה קטנה וחיבקתי אותו חזק חזק כדי להזכיר לעצמי שזה רק היה חלום. והוא בטח הרגיש מתוסכל כי הוא רצה לדעת למה אני בוכה ולא עניתי לו אז באיזשהו שלב הוא שאל אותי - את לא יכולה לדבר? אבל אפילו על זה לא היה לי אומץ לענות עד שבאיזשהו שלב סיננתי שהיה לי חלום מפחיד. הוא איכשהו נרדם שוב ואני בכלל לא היה אכפת לי מהשעה לא היה אכפת לי מזה שאני אאחר לעבודה, רק רציתי להסתכל עליו. אז הסתכלתי וליטפתי אותו. פחדתי ללכת משם ולעזוב אותו. אחרי כמה דקות הוא התעורר ואמר בקול מונוטוני בשיא הקרירות כשהוא מבחין שאני נסערת: "את לא צריכה לצאת כבר או משהו"? נפגעתי נורא והזדרזתי ללכת. הרגשתי כמו עצם בגרון. דעות ישמעו בשימחה.

דנטל

New member
אבל למה להפגע ככה?

הוא בכלל לא יודע מה עבר עליך בגלל שלא שיתפת אותו, ובתכלס באמת היית צריכה ללכת.

asitace

New member
אבל הוא מכיר אותי.

הוא יודע איזה טיפוס אני וכמה קשה לי לדבר.

דנטל

New member
נביא אופציה לנקודת מבט מכיוונו

יש לך מישהי יקרה ללבך ואתה יודע שהיא טיפוס שקשה לו לדבר, בכל זאת אתה מצפה שלפחות איתך היא תפתח יותר כי אתה בן הזוג שלה, במיוחד כשקורה לה משהו שגורם לה לבכות וזה כואב לך לראות אותה ככה. הענין הוא שאפילו אז היא לא מוכנה להגיד לך ועונה תשובה מתחמקת. לא תפגע? את מכירה אותו ואני מניחה שאת יודעת שהוא לא רוצה לפגוע בך, אבל "יחס גורר יחס" עובד גם אצל בני זוג אוהבים - הוא נפגע, אז פלט משפט מתוך כעס. אם יש בחייך שלל אנשים שמבליגים כשאת לא משתפת אותם זה לא צריך להיות דומה גם במקרה שלו. הוא בן הזוג ולכן מרגיש קצת יותר מיוחד מהאחרים, הוא מצפה להיות החבר הכי טוב שלך והאוזן הקשבת. הוא לא מסוגל אפילו לנחש מה חלמת ובראש שלו בטח רצים סרטים מפה עד הודעה חדשה. אני מבינה את הדילמה שלך בלספר לו שהחלום הזה היה זוועתי ושלא יהיה לו נעים לשמוע, אבל את צריכה גם לנסות לראות את זה מהכיוון שלו. אין לו מושג שעדיף לו לא לדעת. בכל מקרה, אם זה היה קורה לי והייתי בוחרת לא להמשיך הלאה ולשתוק, הייתי כבר דואגת להבהיר לבחור שכשאני במצב כזה גרוע, אני מצפה לתמיכה ולא לקרירות. אחרי זה הוא יצטרך להגן על עצמו ואולי תדעי למה התנהג ככה.

למעלה