אתמול בלילה

אתמול בלילה

הייתי קצת עצובה בגלל שקצת פחדתי שגלגל"צ תיסגר... אז דאגתי לשמוע בשעה האחרונה את השירים ולהיפרד לי בשקט מהתחנה האהובה עליי... נכון שלפעמים היא עצבנה אותי עם ההשמעות הבלתי פוסקות של הלהיטים העכשווים, אבל עדיין - אין כמוה.
אז יש לי חידה קטנה: מי זוכר איזה שירים השמיעו בשעה האחרונה? ומה היה השיר האחרון שנפרדו איתו, ולמה דווקא איתו? ועוד משהו, מישהו שמע אחרי 00:00 גלגל"צ? חחח אני שמעתי, ואני רוצה לומר לכם שהם נורא השתעממו.. טל פריצקר וערן אליקים היו צריכים להגיש ברצף עד שעה 6:30 בבוקר!!! ותחשבו כמה זה קשה, רק דיבורים, כמעט בלי מוזיקה! זאת פעם ראשונה שהעלו מאזינים לקו.. אז זה דווקא היה שינוי מרענן... הם שמו גם קצת מוזיקה.. קלאסית
דווקא נורא נהניתי לראות צד אחר של גלגל"צ... עוד מישהו שמע? ראה? הזיל דמעה?

Shani5

New member
הממ אז ככה../images/Emo13.gif

קודם כל, אני באמת שמחה שבסוף התחנה חזרה והכל הסתדר!
בקשר לשאלות ששאלת
הממ את הסוף לא שמעתי, אבל דוקא את השיר הראשון (אחרי ה´דממה´ הארוכה) דוקא שמעתי ונראה לי שזה היה ´מונסון´ של ברי... אבל לא סגורה על זה... אמנם לא שמעתי את טל פריצקר וערן אילקים אבל שמעתי אחרי 6:30 את עומרי רונן ועוד מישהי (הממ לא זוכרת כבר..) והאמת הם דיי השתעממו והעלו מאזינים עוד יותר משועממים שכתבו חמשירים מטופשים על התחנה... חפיף, היה מצחיק
והעיקר שהכל הסתיים...

קוציני

New member
לא שמעתי בשעה הזאת

אבל אני יכול לנחש שרית חדד בואי תני לי יד ונלך חסקה בביצוע אתניקס לאלף נמר של ריטה השיר של אמינם מושמעים בערך כל שעה עגולה אז בטוח קלעתי זוועה של תחנה

המממ

New member
השיר האחרון...

הוא השיר הראשון שהשמיעו בגלגל"צ: סע לאט של אריק איינשטיין. (כמעט כתבתי איננשטטין...) שמעתי עד רבע לאחת ואז החלטתי ששינה היא אופציה טובה יותר מאשר דיבורי גלגל"צ (טוב שהחזירו את המוזיקה, אחרת היינו צריכים לסבול את כל הקשקושים שלהם...). וזהו.

למעלה