בגידה מלווה ברגשות תמיד 'חזקה' יותר ומשמעותית יותר מסקס חד פעמי. בבגידה מלווה ברגשות גם הרציונאל עובד, ביחד עם הרגש... סקס חד פעמי יכול להגיע מרגעים של חרמנות, מרגעים של עודף אלכוהול שגורם לאבד שליטה וכו' בכל אופן, תלוי עם זה עמוק או על פני השטח.
ולדעתי התכוונת לבגידה של גבר בבת זוגו. והפוך? מה היה לך קשה יותר לקבל? אם זוגתך (חו"ח, שלא נדע מטומאה), הייתה בוגדת בך חד פעמי בגלל אלכוהול, חרמנות וכו', או הידיעה שיש לה רגשות לגבר אחר איתו היא בילתה לילה שלם, למרות שלא היה שם סקס.
ברגע שמעורב רגש, אם זה גבר או אישה, הדבר עמוק הרבה יותר. מבחינה אישית וגם כלפי זוגתי, סקס חד פעמי שמונע מיצר וכו' קל הרבה יותר לקבל מאשר ערב רגשי עמוק גם אם לא נגמר בסקס.
גם אני מאמינה ככה, למרות ששוב - בגידה בכל צורה שהיא, לא פשוטה להתמודדות. עכשיו נשאלת השאלה אם הדעה שלך מייצגת רק אותך או שהיא מייצגת את רוב הגברים, ולמה? כי בתחושה שלי (ושוב - זו רק תחושה שלי), נשים רגשיות יותר ולכן יקשה עליהן להתמודד עם בגידה רגשית יותר מאשר עם סקס יצרי חסר משמעות, בעוד שלגברים יהיה קשה להתמודד עם המחשבה שמישהו אחר "נגע" באשה שאיתם, לאו דווקא ממקום רגשי אלא יותר ממקום יצרי. (איך שאני שונאת הכללות
לפעמים זה נכון ולפעמים לא. ללכת לישון מחובק עם מישהי שהלב שלה נמצא במקום אחר קל יותר מלקיים יחסים עם מישהי שעשתה את זה עם מישהו אחר? לא תמיד זה נכון... אפילו מבחינה גברית. בעולם היום אני לא ממש מוצא הבדל הן מבחינה יצרית והן מבחינה רגשית בין גבר לאישה
בסרט דיברו על 2 מקרים - סקס עם עמיתה לעבודה שנראה בבירור שיש שם משיכה (אני לא זיהיתי שום דבר מעבר) ולילה ללא סקס בזרועות אקס. מבחינתי ולדעתי האישית מדובר בבגידה בשני המקרים, ונשאלה השאלה - האם זה רק אצלי... ובסקס תמיד יש רגשות? שנחזור לשרשור לא רחוק שדיבר על רגשות? כי בשביל לכתוב שבסקס תמיד יש רגשות, תצטרך להגדיר מהו רגש בשבילך ...
לי אתה בטח שלא צריך לספק הסברים ו/או להגדיר, אבל בפעם האחרונה שאני כתבתי שתשוקה היא רגש.... ולכן ההסברים נועדו בעיקר לעצמך. בקשיש ??? (לא ממני חלילה וחס)
ואת דעתי על בוגדים פרטתי כאן כבר יותר מפעם אחת. לשאלתך - שני המקרים הם בגידה, חד וחלק. באופן הכי סובייקטיבי בעולם, אך ורק לדעתי האישית המקרה של "לבלות לילה מחובקים בזרועות אחר אליו יש רגשות, גם אם לא היה סקס...." הוא בגידה שאין ממנה דרך חזרה. סקס חד-פעמי... בעיני זהו שבר גדול אבל בהינתן תנאים מסויימים - זה לא בלתי ניתן לתיקון.