אתמול בכיתי...

אתמול בכיתי...

הגעתי לקבוצה בערב, עליתי על המשקל ו........... עליתי 700 גרם.
מילא הייתי חוגגת, מילא היתה לכך סיבה שאני מודעת לה אבל ככה סתם לעלות??!
האכזבה היתה כה רבה שפשוט התחלתי לבכות וכמובן שמייד אחרי זה רציתי להגיד שוברים את הכלים ולא משחקים אך לשמחתי עשיתי בדיוק את ההפך ובו במקום שילמתי לתקופה נוספת כדי להודיע לעצמי שהפעם אני לא מרימה ידיים במהמורה הראשונה.

אני כל הזמן אומרת לעצמי שמדובר בתהליך אבל הפעם קשה לי איתו יותר מתמיד כי אני מרגישה שמאז הלידה חוקי הגוף שלי השתנו ואני לא יודעת לצפות כיצד הוא יתנהג.
השבוע אני חוזרת לעשות בדיוק מה שעשיתי בשלושת השבועות הראשונים ולהיות ממש צמודה לתפריט למרות שמאוד קשה לי לאכול 6 ארוחות.

בנינו, אני חותמת עכשיו על שנה בה בכל חודש אוריד 2.300, אחרי הכל זה יוצא קרוב ל 28 ק"ג ירידה בשנה וזה המון

עכשיו רק נותר לי לשנן את זה מספיק פעמים כדי שהאמונה תחדור פנימה

יעל י

New member
זו הרגשה מאד לא נעימה...

כ"כ מבינה אותך ויותר מזה אפילו מעריצה אותך על התגובה שלך.
שולחת לך חיזוקים וחיבוקים.

אני תפקידי לנגב לך את הדמעות........

כמה שאת אמיצה וכנראה שהאמונה בעצמך ובדרך הזאת באמת חודרת למקום הנכון.
אנחנו במסע ארוך בדרך לעצמנו בריאות ורזות יותר.
בדרך הארוכה הזאת יש המון עליות ומורדות ומכשולים אבל היעד קסום ושווה את הדרך.......
אני מאד מזדהה עם הצפת הרגשות שתארת ומחזקת אותך על הבחירה הנכונה להשאר ולא להכנס לתגובה ( שמוכרת לי מהתבוננות במראה העצמית ) לשבור את הכלים ולהפסיק לשחק ( ואז לוקח לי המון זמן לאסוף כוחות ולהתחיל שוב במסע ).
ושאלות, מותר?
בקבוצה קיבלת ייעוץ תזונתי?
את מנהלת יומן אכילה?
יכול להיות ש"משהו" לא עובד נכון ולכן העלייה הבלתי מוסברת וכדאי לאתר מה חורק כדי לשנות תבנית.
שיהיה בהצלחה בהתמדה ואיחולי נשימה ארוכה בדרכך המוצלחת אליך

בטח שמותר שאלות

בקבוצה מקבלים טיפים בכל מיני נושאים. היעוץ הוא לא אישי אך אם יש צורך ניתן לקבל יעוץ מהמדריך רק חשוב לדעת שהוא לא תזונאי אלא איש שעבר תהליך.
אני כרגע לא מנהלת יותר מאכילה אך בעבר ניהלתי ואני בהחלט מודעת ליתרונות שלו ורק מתעצלת למלא אחד שכזה.

lipdor

New member
שאלה

היי אנונימושית,
אני מחפשת איזו מסגרת להצטרף אליה,
אפשר לשאול לאיזו קבוצה את הולכת והיכן היא נמצאת?
תודה!

ואני אומרת מה קרה שגרם לך לבכות?

אני קוראת בין השורות את התסכול שהרגשת כשנשקלת והמספרים עלו במקום לרדת.
השאלה הגדולה:
האם את בוטחת בתהליך?
האם את מאמינה בעצמך?
האם התוכנית שאת נמצאת בה מתאימה לך?
לפי התגובה שלך הכל מתאים ולכן למספרים, בנקודת זמן מסויימת, אין משמעות.
הירידה במשקל היא בד"כ בגרף דמוי מדרגות.
הדבר נובע מכך שבגוף מתקיימים המון תהליכים בו זמנית ולכל אחד השפעה משלו.
חילוף חומרים הוא אחד מהם. נכון מורכב מאד ועדיין אחד.
ההשפעה הכוללת היא המספר שתראי באותה שקילה.
את יכולה להשפיע עם פעולות שאת עושה וחוץ מזה השאר לא בשליטתך.
אז תעשי את הכי טוב והתוצאה תגיע.
ולאותו עניין - החלטת שבכל חודש תרדי 2.300 וסה"כ זה יצטבר ל28 ק"ג.
אחלה החלטה במידה ותזכרי שאת תעשי את הכי טוב שאת יכולה והגוף שלך הוא מכלול שלם שמורכב מעוד הרבה דברים חוץ ממה אני אוכלת, כמה ואיך.
תאמיני בעצמך שאת יכולה ומסוגלת.
אל תכעסי על עצמך גם כשיהיו ימים קשים,
ושיהיה המון בהצלחה.

את צודקת...

אני לא בטוחה שאני נמצאת במקום הנכון ולכן אני לא לגמרי בוטחת בתהליך או אם ממש לדייק, אני לא מאמינה בעצמי (לאור נסיון העבר המצער) שאצליח לעבור תהליך ובאמת לשנות.
ברור לי לגמרי שאני בכבודי ובעצמי תוקעת לי מקל בגלגלים בחוסר האמונה הזה אבל כרגע אני מרגישה שכדי להחזיר לי את האמונה אני צריכה לראות תוצאות בשטח מה שלדאבוני לא ממש קורה.
אני סוחבת כל פעם יום ועוד יום ומשננת לי כל הזמן שאני אוכלת ככה כי אני בוחרת ושאני רוצה להיות רזה יותר ממה שאני היום יותר מלאכול כרגע את האוכל הזה וגם משננת לעצמי בנוע לכך שאני מכניסה לגוף אוכל בריא על פני ג'אנק שאין בו ערך.
לצערי אני עדיין ממש בהתחלה ועם קיטבג כבד של ניסיונות כושלים בעבר ולכן הדרך לא פשוטה לי.

כמה מוכר ולא אהוב

הייתי עם הבת שלי אצל דיאטנית. היא צריכה להעלות במשקל ואני מן הסתם להוריד. ובפעם האחרונה התחלפנו. כמעט התעלפתי. היא שלחה אותי לבדיקה של בלוטת התריס. האם עשית ? ואם הכל תקין, הריי לגוף הקצב משלו. אנחנו יודעים שיש תקופה של התייצבות במשקל הריי לא תרצי להמשיך ולרזות הריי את לא מתכננת להעלם ? חזקי ואמצי.
ואשר ליומן אכילה, אם תרצי אני משדרגת את העניין: מחליטה היום מה אוכל מחר. ואם לא החלטתי לאכול ומציעים לי, אימצתי את צמד המילים "לא תודה". בהצלחה!

למעלה