אתמול בזכרון

אתמול בזכרון

למרות התחזיות מזה"א הקודרות, השמים התבהרו כבר לפנה"צ. קטני האמונה נשארו בבית ורק אלישע, עמיר שלום ואני הגענו וטירמלנו ברוח החזקה שאחרי שלושה סיבובים, כבר חילחל הפחד מחוסר חדירות בגלישה האיטית חזרה מערבה. עלינו עד 400 מ' והאוויר היה כ"כ פעיל, שלקח את עמיר (לדעתי היציאה היתה לא הרבה מעל ל-300 מ' אבל מי שראה את גודל הבי..ם שלו יבין). הוא נחת בבית שאן כשבאיזור מגידו הגיע לגובה נמוך עקב פעילות טרמלית מועטת. אני עליתי ממש מהפיינל חזרה להר ובעיקר נהניתי לנער מעלי את חלודת החורף, שהשנה הוא מבחינתנו, ממש ידוע לשמצה. ביום שיש היה דומה, רק קצת חלש יותר. עמיר הגיע לאיזור מגידו, אלישע טס שעה, ואני, שנאלצתי מסיבות משפחתיות להמריא מוקדם, גלשתי למטה ובעזרת מצנח העצירה לא הגעתי ממש עד הכביש, אבל לא היה רחוק. נדמה לי, שהאגודה מורכבת משלושה גולשים ועשרים חכמולוגים שלא מפסיקים להתווכח בפורום. יללא, גלנטי, תפסיק לעצבן את כולם ולך לגלוש, תאמין לי, יותר טוב מפסיכיאטר.

shlomi toples

New member
תפסיק

לזרות מלח על הפצעים יש אנשים שעושים מילואים ונאלצים לאכול את הלב אני נמצא על הר בגובה 970 מטר ומוצא את עצמי מחזיק באמ 16 בבמקום בטופלס החמוד שלי . אז נפגש ביום שישי בעמדה ונבדוק למי יש פחות חלודה

למעלה