אתמול בדינמו

Lady A

New member
אתמול בדינמו

יש לי הרגשה שלא היה אפילו אחד מאנשי הפורום אתמול בדינמו אבל הייתה מסיבה מצויינת. למי שלא ידע דיג´יי ואדים הגיע לארצנו ותקלט אתמול בדינמו והיה ערב מעולה. המסיבה נפתחה בשעתיים של סט של סאבו ורוב המצויינים ואחריהם עלה ואדים שהוא דיג´יי משובח. הבעיה היחידה שלי הייתה שהוא פתח את הסט בכמה סקרצ´ים ועויבודים מגניבים אבל בלתי רקידים לחלוטין! אבל יאמר שהוא השתבח והרקיד אותי עד 4 בבוקר בכיף. בקיצור אחלה מסיבה שבעולם! הדינמו ישאר לעד אחד המקומות החביבים עליי... נשיקות הליידי

מה את רצינית???

אוףףףף לא ידעתי!!! אני לא מעל 18 אבל היתי מת לראות את די ג´יי ואדים הבנאדם חיה איזה זין הייתי מנסה להתפלח או משהו.... אני ממליץ על האלבום של די ג´יי ואדים U.S.S.R LIFE FROM THE OTHER SIDE תורידו כמה שירים שלו הבנאדם חיה - שירים ממולצים: The terrorist your revolution הבנאדם כלי עולם אני לא מאמין שלא ידעתי על זה... Alex

Curly

New member
היה את זה ברדיו 102

האמת לא הקשבתי אבל אמרו לי שזה היה פצצה. דיברו על זה בהמון מקומות. לא נורא פעם הבאה טל

noodle

New member
מסיבה דליקטס לחלוטין ../images/Emo41.gif

ואדים ואדים ואדים... לאחר חימום משובח הפליא די ג´יי הנינג´ה טיון בסט מהודק ומצויין. לפי דעתי הסקרצ´ים היו תאווה לעינים ולאוזניים ולא הפריע לי שזה לא היה רקיד. כשהוא שם את השיר של ביורק כל כך שמחתי! ורקדתי בטירוף. אני חושבת שהוא יבוא שוב. דיברנו איתו אח"כ והוא מאוד נהנה מהגוד וייבס. הפורום הזה קצת יותר מידי mtv וחבל. בגלל זה הם לא באו (אולי גם בגלל הכסף) אתם צריכים לשמור על ראש פתוח לכל מיני סוגי מוזיקה, היפ הופ זה מעולה אבל גם רוק, סול, פאנק, גרוב, רגאיי, דאב, ג´אז, טקנו... peace noodle

Lady A

New member
אכן היה להיט

גם אני שמחתי כשהוא שם ביורק... בעיני היא חביבה ולא יותר אבל זה תמיד מרענן לשמוע דברים מיוחדים במסיבות וואדים היה מצויין בזה. הוא שם הרבה דברים שלא שמעתי מעולם והרבה שלא שמעתי המון זמן. הוא פשוט להיט ושיבוא שוב!

למעלה