אתמול בבלוגים

אתמול בבלוגים

רציתי להגיד שאתמול היה דווקא יום סביר בהחלט בבלוגים התקופה האחרונה מאוד מאוד משעממת אני פשוט לא מבין מה קורה אבל אתמול היה יום לא רע בכלל לא תיכננתי על זה אז הייתי גם מאוד עייף ונרדמתי בסביבות 2-3 אני לא יודע מה היה אחר-כך אבל לפני היה בהחלט נחמד פה ושם הפוליסים קצת הרסו אבל חוץ מזה אני מרוצה אני מקווה שזה אומר שהמצב הולך לחזור לנורמלי בבלוגים בקרוב

soofgania

New member
../images/Emo207.gifאני לא מאמינה../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif

פשוט מגעיל
אני פותחת את חלון חדרי להנות מהשמש החמימה ולעיני נגלה השיח שממש צמוד לחלוני כשעליו תלויים מלא קונדומים משומשים
השכן מהקומה השלישית ילד בכיתה יא' מזיין וזורק מהחלון את הקונדומים לאחר שימוש
למי פונים?לילד,להורים או לעיריה?

עושים בהם חורים

ומחכים שיגדל שם עץ ילדים קטן. אחר כך הם יגדלו ויזרקו קונדומים משומשים על העצים שלמטה ושוב, וחוזר חלילה וחג גדיא חג גדיא :) כיתה י"א וכבר מזיין? רק אני מחכה ליום הראשון בבית האבות בשביל לקבל קצת?

אני חייבת לציין משהו....

אחרי תקופה של חצי שנה שלא שידרתי בבלוגים. אתמול החלטתי לחזור. אני חייבת לציין שלעומת פעמים קודמות הגברים היו הרבה יותר בוגרים ומאופקים. אפילו ממושמעים אפשר להגיד... קיצור נהנתי מכל רגע!!!!!! וניפגש היום בערב בלי נדר..... המשך יום מקסים ושבת שלום!!! ספיר.

בושה וחרפה

אתמול גיליתי שכל השידורים של בלוג טיוי הועלו לאי מיול שפוט בושה וחרפה בושה וחרפה שלא אמרו לי קודם הייתי צריך לצפות בלייב עד השעה אחת במקום להוריד יום אחר כך פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זאת עקב

זאת עקב ירידה כללית באיכות השידורים לאורך תקופה ארוכה והשארות הגרעין הממורמר והנואש ביותר שיהיה מבסוט ולו רק במקרה שמישהי בעלת דופק תפתח בלוג

למעלה