אתמול בבארבי....

אתמול בבארבי....

הגעתי בידיעה שצריכה להיות הופעה שונה - משהו יוצא דופן ולא שיערתי לעצמי עד כמה... לדעתי מאז ההופעה הראשונה של אודי - אי שם - בדפי הזמן - לא זכור לי הופעה - עם הרכב מלא - של 5 נגנים על הבמה... אתמול בבארבי - היה גדול... אומנם ההופעה התחיל ב 11 ועשרה - איחור שהוא לא "איחור אופנתי" - אבל ת'אמת שהתרגלנו... הערב נפתח בביצוע ענק ל"מדרש יונתי" - ממש נותרתי עם פה פעור... אחר כך היה גם ביצוע חריף ל"שיר כאב"... ואז האחים אריאל נתנו איזה 5 שירים שלהם... ושוב קצת מאיר - אבל מה שכן הכל היה מושקע הייתה דרך - יש כיוון - ממש ממש מרתק היה ליל אמש... אומנם קטעי הקישור קצת חוזרים על עצמם - או אולי זה אני שמגיע להרבה הופעות
אבל אותי בכל אופן זה מצחיק מחדש... היה גם הרבה קהל - לדעתי בסביבות ה 70 אנשים - שתרמו לאווירה... היה גם הדרן "טוק טוק..." וסיום קסום - אקוסטי - של אודי ל "לא יכול להוריד ממך את העיניים".... מקווה שירבו ערבים שכאלה.... נ.ב: דבר אחד לדעתי שהוא קצת לא קשור זה הזמרת האורחת ששמה פרח מזכרוני - לדעתי אין בה משהו יוצא דופן - וגם אם כן.. אז היא לא בסגנון\ז'אנר של האחים - כך שבהחלט יש לה מקום לתת שיר או שתיים אבל לא בהופעה שכזאת... זה לדעתי בכל אופן.... קצת מוציאה מהעוקץ של ההופעה....

למעלה