אתמול אמרתי לה...

זריחה 2

New member
אתמול אמרתי לה...

"חזרי הביתה..אם תרצי לעשן גראס.. ארשה לך". כן,זו אני האמא ה"מושלמת",האם אשר מאפשרת לבתה עישון סמים,משפט שיצא לראשונה מפי אחרי 8 שנים. כן,אני רוצה שהיא תחזור הביתה,תמיד רציתי,ותמיד התנגדתי לסמים..סכיזופרניה וסמים,שילוב קטלני,יותר נכון,קודם הסם ולאחר מכן המחלה.. ולטפל?,לא ניתן,הכביש הפך להיות חד סיטרי,והילדה מתקרבת ל-31. אני רוצה לראות אותה,רוצה להיות בקרבתה,לדאוג לה למזון וכלכלה.. דירות שכורות,הומלסים,נייד מנותק,קצבת ביטוח לאומי שנאכלת תוך שבוע,שיחות טלפון בלילות.."אמא קשה ורע לי". מחכה לי בפינת הרחוב ואני טסה...אוספת אותה,משנה אווירה,בית חם, מיטה חמה ונקיה,מנוחה לה מנוחה לנפשה... אחרי יומיים שלושה שוב נעלמת.. באינטרנט מבזק,..נמצאה גופה,מיד מבררת, אני חושבת שהם כבר מכירים אותי השוטרים במרחב.."הרגעי,זו אשה בת 40.". לא ניתן לאשפזה, היא עדיין בשליטה,לא ניתן לאסוף אותה ולהכניסה בכפייה לגמילה..עדיין אין חוק. לא רוצה שתברח..אז החלטתי..מה שתרצי. "לא יכולה",היא ענתה..."חייבת להיות קרובה למרכז,חייבת למצוא עבודה,המון ענינים לסדר". ואני חשבתי כי הסמים זו הבעיה..

ד קובי

New member
זריחה ../images/Emo24.gif

נסי להבין אותה אך תמיד תהיי עם היד על הדופק, תשגיחי אבל מהצד... אל תעשי דברים בכח חבל זה סתם יהווה מכשול לדעתי. מה אוכל לומר לך? מאחל לך רק שהדברים יסתדרו... שולח חיבוק לעידוד ואנחנו כאן תמיד...

זריחה 2

New member
דברים בכח

הסתיימו מזמן,ללכת נגד,תם ונשלם..ההיפך,אני רוצה לזרום איתה,שתעשה את מה שטוב לה,רק להיות בקרבתה..לא לפספס גם כשיש לה נפילה..לתת לה,לאפשר לה,לא להזכיר מה אסור ומה מותר,כי לעצב את אשיותה כבר אי אפשר,אז שתינו ביחד ... נגד הרוח..
תודה על התמיכה קובי, על החיבוק.. חייבת לטוס לעבודה,

זריחה2

אוליבאמת שתעשה מה שטוב לה היא מספיק מבוגרת תמשיכי להיות א מא שלה אמא אוהבת תומכת דואגת כי אנחכנו אמהות שלהם הם לא ביקשו להיותה ילדים שלנו ובטח לא חולים להיות שם בשבילה תמיד בכול שעה משעותה יום והלילה ושתדע שתמיד יש לה בית חם ומיטה חמה שמחכה לה וכתף להניח את הראש שולחת לך חיבורק ענקי מיכאן ומאחלתלך המון כוח ואהבה

א ו ס ו ש

New member
מחבקת אותך חזקק ../images/Emo24.gif

את בסדר גמור תזרמי איתה , העיקר זה להקשיב להם ולתת להם הרגשה שהדלת תמיד פתוחה בשבילם, ברגע שאני מתנגדים הם נעלמים לנו, אל תפסיקי את מה שאת עושה וגם על תילחצי עליה, היא תבוא כשהיא תרגיש שהיא בטוחה מספיק על מתנ שלא יכעסו על מה שהיא עושה , תני לה את הזמן שלה חמודה , רק אל תפסיקי להתקשר ולהגיש לה שאת אוהבת אותה ואם היא צריכה משהו את שם בשבילה, על תישאלי אפילו אם היא רוצה לבוא הביתה רק לתת לה להרגיש את אהבתך, אני מקווה שעם הזמן גם היא תרצה לראות אותך, סבלנות יקירתי, אני מבינה מה את עוברת זה סיוט להיות מרחוק ולא לדעת מה קרוה איתה. מחזקת את ידייך ואני פה אם את רוצה לדבר

זריחה 2

New member
אמש, קבענו שאביא אותה אלי לסוף שבוע

יצאתי בשבע בערב מהעבודה והתחלתי לנסוע לכיוון..(20 ק"מ),היא הבטיחה לי שתהייה זמינה בנייד,ניסיתי להתקשר..לא ענתה, התעקשתי,עד שלבסוף הרימה..השיחה היתה שונה, בעצם,לא היתה שיחה,שתיקות ארוכות וצחוק,ושוב שתיקות.... הבנתי, היא היתה ב"סרט"..לצערי היום אנחנו כל כך חכמים לזהות,לדעת ולהבין... בצומת הבא הסתובבתי,וחזרתי הביתה... לא היה טעם.. כשהיא תתאושש...... היא תתקשר. כך זה תמיד. תודה אוסוש

א ו ס ו ש

New member
אין בעד מה חמודה

את נהדרת תמשיכי להיות חזקה, ויש מצב שאולי לפעמים סתם תשבו לכן בבית קפה קרוב סתם כדי להיות יחד וחלזק אחת את השניה תמשיכי להיות איתה בקשר את 10

למעלה