אתם...

YinYang

New member
אתם...

לא מרגישים לפעמים שהחלומות הצלולים גוזלים יותר אנרגיה, מאשר אתם מקבלים מהם בסופו של דבר? אני שואל את זה, כי גם לי היתה תקופה שהתעסקתי עם זה המון, והגעתי לתוצאות מדהימות(יותר ממה שציפיתי), אבל בשלב מסויים זה התחיל לעייף, והתחלתי להתגעגע לשינה פשוטה ורגילה("נורמאלית"). בסופו של דבר הגעתי למסקנה שזה עסק מאוד מתיש. למי יש זמן וחשק לכל זה עם כל מה שקורה מסביב?(עבודה, לימודים וכו´). גם ההתכוונות דורשת המון אנרגיה, וגם החלימה עצמה, והאמת שזה מתחיל להיות די מפחיד כשמאבדים שליטה על כל העניין...ומכאן עולה השאלה- האם זה שווה את כל זה??? שלכם אייל

man in heaven

New member
שאלה לי אליך.

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "כשמאבדים שליטה על כל העניין" ? מבחינתי, ברגע שאני אתגעגע לשינה נורמלית, אני פשוט אפסיק עם היומן והבדיקות ואפסיק לנסות מילד ווילד וכו´... אתה מתאר את זה כאילו זה ממכר, כאילו זה משתלט עליך.. לכן אני לא מבין את השאלה... אבל אנסה לענות: במקרה אני לפני גיוס, אז יש לי הרבה מאוד זמן פנוי. ברור שבצבא אני לא אוכל להתעסק עם זה מתי שבא לי ולכן אני מנצל את הזמן שיש לי עכשיו כדי להנות מהחצלולים. בוקר טוב, השעה שש.

Pimpernel

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אני לא ממש מבינה את הקטע של לאבד שליטה על העניין, אבל הקטע הוא שאתה יכול להפסיק מתי שבא לך. אם אחר כך אתה חולם חלומות צלולים, אתה פשוט יכול להפסיק אותם, כלומר לחזור לחלום רגיל. אין שום סכנה בחלומות צלולים, אתה לא יכול להזיק לעצמך או משהו, לפחות לא מבחינה פיסית.

YinYang

New member
האמת...(הקפצה) ../images/Emo36.gif

שכן אפשר לאבד שליטה, ולא כי זה ממכר. נהפוך הוא, אני ניסיתי להפסיק, ולא יכולתי במשף תקופה ארוכה. החלומות הצלולים הם שער...הם דרגה די נמוכה של שימוש בגוף האנרגיה שלנו. מי שקרא את הספרים של קסטנדה בטח נתקל במושג "שערי החלימה", והיכולת לחלום חלום צלול היא רק אחד מן השערים הראשונים. יש דרגות שונות של חלימה ושל שימוש בגוף האנרגיה, ובטח חלק מכם שמעתם על מושגים כמו חוויות חוץ גופניות, או מסעות אסטרליים למיניהם, שגם הם שלב נוסף בחלימה. יש דרגות הרבה יותר גבוהות של חלימה, שגובלות במגע עם גופי אנרגיה שונים משלנו(בני אדם) ועם מישורים מציאותיים לחלוטין. הבעיה היא...שפה העסק כבר מתחיל להסתבך, ואתה מגיע למקומות שאנשים שפויים לא אמורים להגיע אליהם...וזה לא דימיון, זה אמיתי לחלוטין. מקווה שלא הבהלתי אף אחד :)
אייל

LucidGuess

New member
זה בסדר, לא הפחדת אף אחד....

לא הפחדת אותי בכלל כי לדעתי כל נושא "שערי החלימה" ושאר הדברים שכתובים בספרים של קסטנדה הם פשוט שטויות במיץ, אין שום הוכחה שזה באמת כך, זה בסך הכל חלום צלול בדרגת צלילות מאד מאד גבוהה, אין שום הוכחה שכל הדמויות שאתה פוגש שם הן לא יותר מאשר יצירות הדמיון שלך, לנסות לייחס את זה למשהו ממשי ואמיתי זו פשוט שטות לדעתי... בכל מקרה בפורום התאום שלנו ( תאום חורג... ) "דרך הלוחמים" מדברים בעיקר על הנושאים שהזכרת, שערי חלימה, קסטנדה, גופי אנרגיה וכל שאר השטויות... אם אתה מאמין בזה אז שיהיה לך לבריאות, אבל אל תדבר על זה כאילו זו עובדה, כי אף אחד עוד לא הוכיח שזה כך... יאלה ביי, לוסי

LucidGuess

New member
"וזה לא דימיון, זה אמיתי לחלוטין"

"וזה לא דימיון, זה אמיתי לחלוטין" - על סמך מה בדיוק אתה קובע את הקביעה המאד נחרצת הזאת? על סמך זה שזה נראה לך אמיתי? מכך אתה מסיק שזה אמיתי?? זה האומדן שלך לדעת שזה אמיתי ולא דמיון? שמע, גם לי היו לא מעט חלומות צלולים שנראו יותר מציאותיים ממציאותיים, יותר מוחשיים מהעולם שעכשיו אני נמצא בו, ולמרות זה ידעתי שזה רק הדמיון שלי, אז לפי מה אתה קובע שמה שחווית הוא אמיתי ולא דמיון? סתם כי ככה בגלל שככה נראה לך? אווו אני מריח וויכוח עסיסי מתקרב...
ועד הפעם הבאה... יאלה ביי, לוסי

YinYang

New member
על סמך...

מה אתם קובעים שהדיון הזה לא דימיוני? אולי זה פורום דימיוני, בעולם דימיוני....אולי גם אני דימיוני, לכו תדעו... איך אתם יודעים שהחלום הוא חלום והערות היא ערות? באותה מידה אני יכול לשאול אתכם, איך אתם יודעים שחלומות הם רק דימיון ולא מציאות? אני יודע מה חוויתי, ואני יודע שזה אמיתי כמו הדברים שאני שאני כותב עכשיו מול המחשב. אולי לא ניסחתי את עצמי מספיק טוב- "בשבילי" זה היה אמיתי לחלוטין, ולמיטב ידיעתי אני עונה להגדרה המילונית של אדם "שפוי". עצם העובדה שלא חווינו משהו מסויים, לא אומר שהוא לא קיים, או שאלו "שטויות במיץ". אין הסבר חד משמעי לאיך אנחנו מבדילים בין דימיון למציאות. אני יודע שברגע זה ממש אני לא מדמיין, אבל אני לא יודע איך אני יודע את זה(התבלבלתם? כי אני כן...). זאת אינטואיציה...זה חוש. אולי אנחנו נולדים עם זה, ואולי אנחנו מפתחים את זה...באמת שאין לי מושג. אני כותב את זה כי היום בצהריים חוויתי שוב משהו דומה...ופחדתי מזה פחד מוות, אז לא הלכתי עם זה עד הסוף. נראה לי שזה מסתכם בעוצמה של החוויה, ובאלמנטים שחוזרים על עצמם. ככה לומדים להבדיל בין מה שאמיתי לבין הדימיוני. נראה לי גם שזה קשור לאנשים שחווים חוויות כמעט זהות, מאותו סוג ועם אותם אלמנטים, למרות שדימיון הוא דבר סובייקטיבי(או שלא???), אז איך זה ייתכן? אני לא מנסה לשכנע אף אחד...אני רק רוצה שתדעו שהצד שלכם הוא לא הצד היחיד...ולא בהכרח הנכון(אם יש בכלל כזה דבר). מקווה שלא הכעסתי אף אחד, כי זו לא הכוונה אייל

LucidGuess

New member
הממממ... עכשיו הכעסת אותי!! ../images/Emo46.gif

זהו, נרגעתי
תקשיב, אל תנסה לבלבל אותי אם שאלות כאלו באמצע הלילה
זה מסוג השאלות שהן כמו מכה מתחת לחגורה, צריך קצת לחשוב לפני שנותנים תשובה, זו שאלה שמאד מבלבלת במבט ראשון "איך אתם יודעים שבעצם הכל סביבכם עכשיו זה לא דמיון ושהחלומות שלכם הם המציאות?" שמע זו שאלה קשה, אני פשוט יודע שזו המציאות... איך אני אסביר לך??? אולי פשוט תנסה לתאר לנו מה בדיוק חווית? מה החוויה הכל כך חזקה שחווית היום בצהריים ובמקרים קודמים? אילו אנשים או יצורים פגשת? אילו מסרים הם העבירו לך? אותי יהיה מאד מעניין לישמוע, אשמח אם תשתף אותנו ותפסיק תהיה כזה מיסתורי.
לוסי

LucidGuess

New member
מבקש פירוט, תרגיש חופשי להפחיד אותי

"הבעיה היא... שכאן העסק כבר מתחיל להסתבך, ואתה מגיע למקומות שאנשים שפויים לא אמורים להגיע אליהם...וזה לא דימיון, זה אמיתי לחלוטין..." אבקש שתפרט בנושא, לאילו מקומות הגעת, מה ראית, מה חווית! ניפגשת עם ישויות? איך הם נראות? מה אמרו לך? אני מאד סקרן לישמוע, פרט, ואל תחסוך במילים, נשמע לי מאד מעניין. יאלה ביי, לוסי

YinYang

New member
תראו...

בניגוד לרוב חברי הפורום הזה, אני לא מרגיש בנוח לחלוק את החוויות שלי עם אנשים אחרים, וזאת לא היתה הכוונה שלי מלכתחילה. סתם העליתי נקודה למחשבה, ולא תכננתי להביא פירוט אישי של החוויות שלי.זה לא בגלל האנשים בפורום הזה(שהם באמת אחלה
), אלא בגלל שקשה לי לחלוק חוויות מהסוג הזה עם אנשים אחרים. מקווה שתבינו ולא תכעסו
אייל

KEiN

New member
על סמך מה אתה קובע

שמה שאתה רואה בחיי היומיום הוא אמיתי?

למעלה