אנחנו לא ידענו את הויניל, אבל אתם
אחרי הכל, אולי הדור שלא ידע את קאזא, אני בת 19, בשנות ה 90 שלי (מגיל 6 ועד גיל 16) קניתי בערך 60 דיסקים, אני לא מורידה מקאזא כדי לחסוך, ותאמין לי, קאזא לא מגביר את הבורות, אני לא יודעת אם אתה משתמש בקאזא, אבל כל שיר שאתה מחפש אתה מקבל גרסאות עם כל המבצעים שלו, כך שאם הייתי מחפשת שיר שגם מדונה ביצעה היה ברור לי שהיא כבר עשתה קאבר לשיר, ואם אני לא מכירה אותו, כנראה שהוא קאבר לא מוצלח, (תן קצת קרדיט למוחות רכים כמונו שלא ידעו את הסיקסטיז) אבל מה שיפה בקאזא, זה דווקא שניתן להגיע בעזרתה לשירים שלא היית מגלה בכלל אם לא היתה קאזא, לדוגמא, אתה מחפש שיר, ומקבל את כל המבצעים שלו אי פעם, גם מוכר מאוד אדיב באוזן השלישית, וגם 10 חברים לא יספקו מידע כזה, בקשר למיקסים, אלא מיקסים שרצים באינטרנט שבדרך כלל נעשים ע"י חובבנים עם יד מקצועית, והתופעה הזו לא גרועה, היא דווקא די יצירתית ומעניינת, ותאמין לי אף אחד לא חושב לעצמו שסמלס לייק טין ספיריט של נירוונה, הוקלט בדואט על בודילישס של דסטניז צ'ילד! (אחד מהמיקסים היותר מדוברים ברשת) בקשר לאיכות, נכון שמבחינה מדעית "מגהצים" את הקובץ, אבל זה לא גרוע כמו שזה נשמע, ואי אפשר להבחין בזה באוזן בילתי מזויינת, ובקשר ל אישיו הכי בוער, אני לא חסידה של תאוריית "אם כולם עושים את זה אז זה בסדר" אבל בוא נתעורר, כולם מורידים מוסיקה, וכמעט אף אחד לא מוריד תקליטים שלמים, מה שאומר (לפחות אצלי) שזה לא ימנע ממני לקנות תקליט שתכננתי לקנות, הרי באמת, אף אחד לא מתכוון ללכת לאוזן השלישית, לרשום כמה מילים על דף, ולשאול את המוכר אם הוא יודע מאיזה שיר זה ואז לקנות פטפון ותקליט, מה שיפה במהפכה באינטרנט, זה שאתה יכול לחקור ולגלות, ולבצע את החיפושים שלך בצורה עצמאית,