~אתם שואלים~- משחק!

karyn

New member
~אתם שואלים~- משחק!

אוקי המשחק הולך ככה: 1.אתם בוחרים דמות (מורוניקה מארס כמובן) שאתם רוצים לשחק בתורו 2.כול שבוע עושים את המשחק הזה 3.מהלך המשחק הולך ככה: א.אנשים מהפורום שואלים אותכם שאלות (רצוי כמה שיותר מטורפות כמו באיזה פינצטה אתה משתמש כדי להוריד שערות מהאף) ב.מי שתורו השבוע עונה בתור הדמות שלו וכמובן התשבות צריכות להיות בהתאם לדמות והשאלות צריכות להיות הכי מטורפות שיש הבנתם? יש לכם שאלות בנוגע למשחק? אתם רוצים לשחק? (אם כן תכתבו איזה דמות אתם רוצים להיות)

snoop cat

New member
../images/Emo41.gif יש לי הצעה לשדרוג המשחק../images/Emo70.gif

אולי שכל אחד יבחר לו דמות ולא יגיד לאף אחד מהי הדמות, ואז לפי התשובות לשאלות נצטרך לזהות איזה דמות הוא בחר
כל אחד בתורו כמובן, שלא יהיה בלאגן....

karyn

New member
נכון זה יותר מגניב ../images/Emo13.gif

אז נעשה לפי התורות של אנשי הפורום כול מי שהצביע ראשון יהיה ראשון

tool2

New member
חח יאללה בואו

נתחיל!!! כבר ימים אנחנו מדברים על זה ולא מתחילים!!!

karyn

New member
אוקי הוראות חדשות ואז נתחיל

1.כול יומים יהיה את הפינה הזשאת 2.לפי הסדר snoop cat irene17 Chrismakkah convert Nitzan122 הכינוי בחיפושים noa4u 92 nateli karyn tool2 3.כול משתתף בוחר לו דמות שהוא רוצה לעשות (עדייף לא מהעונה השנייה) 4.אנשי הפורום שואלים אותו שאלות כדי לזהות מי הדמות אסור בתחלית האיסור לשאול שאלות כמו "איך קוראים לך?" "בן כמה אתה" "במה אתה עובד?" "איפה את גר?" "איפה אתה לומד?" "יש לך חברה?" נתחיל מחר!!! ושתי מילים אחרונות תפוזונה

Tottti

New member
גמני משתתפת...

שלום לכולם!! מזמן לא הייתי פה... לימודים ומבחנים... אבל חזרתי והמשחק נשמע לי ממש מגניב.

snoop cat

New member
חח אני ראשונה? ../images/Emo9.gif

אי מצטערת שאני לא פה לאחרונה.. הלימודים - קשה לפנות זמן לדברים אחרים (ואני לא חרשנית.. אז תחשבו עד כמה המצב גרוע!
) בכל מקרה, הבנתי שמפנים אלי את השאלות.. אז קדימה! מקווה שיהיה לי זמן לענות עליהן...

למעלה