אתם רוצים לדעת

shellyland

New member
אתם רוצים לדעת

איך זה שאני ערה בשמונה לפנות בוקר? כי אני יורדת עכשיו תלאביבה להפגש עם הנהלת הפורומים של תפוז ואחר כך של וואלה, וכשאחזור אספר לכם מה החלטתי ואצל מי הקפה יותר טעים. ואני שוב רוצה להודות לכולכם על שעזרתם לי לגבש החלטה.

אושר מ

New member
גם ממני

shellyland

New member
תודה. ולהלן מסקנות ועדת החקירה:

ראשית אני רוצה להקדים ולתאר לכם את הבוקר שהיה לי: לאחר לילה נטול שינה בעליל, מפאת שני פוסטמים שאמש העכירו עלי את מצב רוחי באופן שלא ניתן בכלל לתארו, שמתי הבוקר פעמי תלאביבה, כשאני נחושה בדעתי להיות עצבנית ומתוחה. לצערי, היה מי שלא חשב שזו החלטה נכונה, וכך התגבשה לה קנוניה שהחלה בכך שהשמש זרחה הבוקר במלוא הדרה, השמיים היו צלולים מתמיד, ברדיו התנגנו שירים מופלאים וכל הנהגים בכביש היו סבלניים ואדיבים. ואם לא די בכך, שחפלה מכוניתי על פני הקסטל יכולתי לראות מעבר ההרים הירוקים לעבר הנצח. הייתי בשתי הפגישות שלי, ואני שמחה וגאה לבשר לכם כי פורום מוזיקה ברזילאית (ולטינו-אמריקאית) נפתח בשעה טובה ב....
תבואו לבקר!

shellyland

New member
תשמרו אותן ליום ראשון

כשהפורום יהיה באויר. אני מצפה מכם לשירשורי ברכה והלל שלא נשמעו כמותם בתפוז. תתחילו להתאמן על הפורטוגזית שלכם.

Idan91

New member
צ-צ-צ (צקצוק לשון) ../images/Emo187.gif

לפי הקו החם של האקדמיה לשון העברית, השפה היא פורטוגלית.

../images/Emo39.gif מזל טוב ../images/Emo39.gif מזל טוב !!!

וכמו שצפיתי, פורומנו הקט מייצר מאות ומיליוני מנהלי פורומים מדי דקה, כמו ביליארדי זוגות מאושרים מעתה ועד עולם. אני מציעה שנפנה עכשיו לתיקון העוולות הקיומיות - ונוכל לסגור את הפורום.

n k

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo49.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

גנגי

New member
בתופים, במחולות...!../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

והתעלמי מהפוסטמים
, הם לא שווים את הכעס
. צ´מעי בקולי, אני יודעת.... מניסיון...

מזל"ט+ קיטור (היום לא יום שלישי)

כמובן שעשית בחירה נכונה, אבל... כיצד ייתכן שאני התעוררתי למזג אוויר אפרורי של חורף? כיצד ייתכן שבוקרי החל עם שיעור מתמטיקה משמים בעליל? כיצד ייתכן שאני העברתי את יומי בשיעמום בבי"הס? כיצד ייתכן שאנוכי הייתי בשבעה הקשה ביותר שראיתי אי פעם? כיצד ייתכן שאחרי כל החרישה קיבלתי 80 במבחן בספרות? כיצד ייתכן שהייתי מעורבת היום בשלוש כמעט-תאונות- דרכים למרות שאין לי רישיון? כיצד ייתכן שציפורים לא צייצו והנהגים לא היו אדיבים כלל וכלל? האם מדובר על אותה ת"א?
שירה

ל יב י

New member
שלי, מזל טוב לפורום החדש

אבל קצת חבל שאני לא אוכל להשתלב בו. לא ממש מבינה במוסיקה ברזילאית. חבל, אני דוקא מחפשת עוד פורום שאוכל להשתלב בו בכיף. זקוקה להמלצות.

taz512

New member
בתור ברזילאי טהור גזע, אני אומר

כל הכבוד!!!!!!!!!!!!! אולי אחרי הסלסה אני אלמד עכשיו גם סמבה, נראה לי מגניב. ככה כשאני יגיע לברזיל (יש תכנונים וכבר מחכה לי בית בסאו פאולו) אני יוכל להזיז את האגן למקצב הלטיני המגניב הזה. טאז, השד והסמבה

taz512

New member
עזבי דרכון

אני הולך להוציא אזרחות ברזילאית, פלוס דרכון ברזילאי. אז יהיה בסדר. טאז, השד והדרקון

למעלה