אתם רוצים ג'ובים?

Pumi

New member
אפשר להיות סגן ראש עריית רעננ-נה?

נראה לי ה JOB הכי טוב במדינה.

Little Max

New member
לא מבין מה הביג דיל

בלהיות ציפי דולפין.
חוץ מהדוקטורט. Little Max, שהיה גרופי של עוזי כהן כשאף אחד עוד לא הכיר אותו (אפילו לא ביבי)...

Pumi

New member
הא, זה לא אתגר

דוקטורט אפשר לקנות שניים בעשר במכללה האקדמית הקרובה לביתך. עכשיו לקבל תואר מדרבי. זה אתגר.

LONEY

New member
כמו באוקריינה ???

מישהוא סובל מהרעלה?? היו בחירות לא מזמן, אז מה קרה?? בחירות חוזרות?!?!?!?

כRובי

New member
אני חושב שהתשובה לכך נמצאת

כאן נראה לי, שאתה צריך להתמודד לאחד מהתפקידים המתפנים

LONEY

New member
תודה על המחמאה אבל...

אני חושב ש:1. מי שמגיש מועמדות לוועד צריך להיות מצוי בחומר הרבה ממני. 2. מנסיון של 3 שנים בהתנדבות מתוכן שנה אחרונה כיו"ר (עמותה שעוסקת במעורבות הורים בנושא סמים אלימות ואלכוהול בקרב בני נוער) צריך להיות מוכן לענות על שאלות. 3. הפורום של הסופרמוטו הוא הנסיון הראשון והאחרון שלי לומר פתוח מה שאני חושב-אני ממש לא נהנה מהאיטראקציה שנוצרת כאן. 4. אם מעניין אותך בצורה נקייה לשוחח על כך ,אני מזמין אותך לקפה על חשבוני בכל מקום שנוח לך באיזור המרכז.
אני מקווה שלא אצטער ששוב נסחפתי להגיב

כRובי

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

1. לא חושב שכדי לנהל עמותה כמו הסופרמוטו הישראלי, צריך להבין בסופרמוטו. 2. ולמה לא? נראה שאין לך בעיה לענות על שאלות...
3. דווקא מי שיצר את אותה אינטראקציה מדוברת הוא אתה (או לפחות היית שותף לחלק נכבד ממנה) - השינוי לחיוב יכול להיות בידיך! 4. אצלי המסך מאוד נקי להמשך השיחה עימך (וגם המקלדת
) - אין לי שום בעיה להמשיך כאן את הדברים... קפה? בכיף ובהזדמנות...
נ.ב: "נסחפת להגיב"?

LONEY

New member
אתה אוהב את המדיום האא??

1.אני בטוח שכדי לנהל עמותה מקצועית צריך נסיון בחומר! 2.אני עונה על כל שאלה בעמותה שאני מנהל. שם אין אינטרנט ולכן משתמשים בטלפון בכל שעה-תמיד עניתי לכולם ענינית ומעולם לא ניסיתי להוכיח אף אחד. 3.אני הגבתי לאינטראקציה שלא אני פתחתי. מאחר ואתה אוהב לצטט,אז קבל:..."(היית שותף לחלק נכבד ממנה-השינוי יכול להיות בידך"-אם אני עוקב אחרי הטון אזי יש כאן האשמה !!-אני מחזיר אותך לסעיף 2 ומסביר : כמו שאני עונה בלי להיפגע בעמותה בה אני מתנדב כך ציפיתי שגם אתה תענה ענינית.התפטרות קולקטיבית ןאו חלקית הינה בהחלט סוג של אמירה,אך לא תשובה ענינית. שוב אתה עונה בצורה שגורמת לצד השני להנחית!! ההודעה על הבחירות מזכירה לי את הבדיחה הבאה: איך הרס"ר מודיע למושיקו שאבא שלו נפטר?? הוא אומר:" למי שיש אבא ואמא שיצעד צעד אחד קדימה." כשמושיקו צועד קדימה , הרס"ר אומר לו:מושיקו עוף אחורה!!! גם דרך להעביר אינפורמציה.

כRובי

New member
ההתפטרות אינה קולקטיבית - היו"ר

החליט באופן אישי וחד צדדי על התפטרותו, ועל כן גם הוועד נאלץ להתפטר, כראוי וכמקובל אבל בשום אופן לא כהחלטה אישית (או קלוקטיבית) שלשאר אנשי הוועד. וחזרה לסעיפים: 1. אל תדאג - לא צריך להיות רוכב על או אלוף בשיפורי סופרמוטו כדי לנהל עמותה שכזו. ניסיון בארגון מרוצים? לאף אחד מאיתנו אין באמת ניסיון שכזה...ניסיון בארגון אירועים? כנ"ל. לא רואה סיבה מדוע שלא תלך על התפקיד... (אני באמת ובתמים מאמין, בייחוד לאור הרגש שאתה מכניס לכל הודעה והודעה עם עשרות סימני שאלה וקריאה - שאתה מאמין ומסוגל להזיז משהו) 2. האשמה? חס וחלילה...ציון עובדות ולא יותר. 3. אני חושב שכל ההתנהלות שלי בשרשור הקצרצר הנ"ל, היא עניינית לחלוטין... נ.ב - כן, אני "אוהב" את המדיום. אז מה?

כRובי

New member
תיקון הכותרת : ההתפטרות היא כן

קולקטיבית (כל התפקידים נפתחים מחדש), אבל לא מתוך בחירה של כולם.

ransnow

New member
רגע, מה קורה פה? כולם מתפטרים?

למה? או שיש קשר/"חוק"/תקנה שזה מה שקורה עם היו"ר מחליט לעזוב? זו התפטרות מרצון, או שמא אתם מחויבים להתפטר? עוד לא ברור...

Little Max

New member
בראייתי,

בשלב הנוכחי יו"ר עמותת הסופרמוטו צריך ידע, נסיון וחוש לדבר אחד בלבד - קידום צרכי רוכבי הסופרמוטו מול גופי הממשלה. כל השאר - ארגון אירועים, מירוצים, הנחות וכיוצב' - יכול לבוא אח"כ (או בהובלת אנשים אחרים). ממה ששמעתי, מצד גורמים מגורמים שונים, חלקם אגב מ-מ-ש לא קשורים לעולם הסופרמוטו והאופנועים, האנימל ייצג את האינטרסים שלנו על הצד הטוב ביותר. ולכן ההתפטרות שלו תמוהה, מעציבה ותצעיד אותנו אחורה מהמעט עשייה שכבר הוחל בה. Little Max

KTM620SM

New member
הראייה שלך נכונה מאוד (לדעתי)

אבל כנראה לא עומדת בקנה אחד עם מראות אחרים פה בפרדס.

כ לוין

New member
ל- 620SM:

קח את המבטל דוד ביינים שלך, ודחוף אותו ל@#$. אתה מוזמן לשתף אותנו בתוצאות הניסוי. אגב, תודה על העזרה בנושא ה- EBAY...

למעלה