אתם רומנטיקנים?

touti

New member
אתם רומנטיקנים?

מה נחשב רומנטי בעיניכם? נשיקה בתחנת דלק בזמן תדלוק זה רומנטי? פרחים? ים?

מממ.. ../images/Emo99.gif

מה רומנטי בעיני? ארוחה לאור נרות
(שהוא בישל כמובן...) פרח מהגינה
(סתם כי חשבתי עליך ) SMS אני מתגעגע
חיבוק דב
בקשר לנשיקה בתחנת דלק, אם אני נמצאת עם זה שאני רוצה הכי בעולם אז גם נשיקה בדרך לשפוך את הזבל זה רומנטי....

touti

New member
כן, שהוא בישל!:)

אין יותר סקסי ,בעיניי, מגבר שמבשל ארוחה או מכין לי סנדוויץ או חביתת בצל:)

אם כך אני יותר סקסי מבראד פיט :)

אני אוהב לבשל ( ולא רק חביתות או סנדביצים ! ) למעשה את כל הבישולים לשבת כמעט תמיד אני מבשל . מוכן להחליף מתכונים :) ברצינות . ואני עדיין גבר ולא חנון. היא אפתה ואני בישלתי.

touti

New member
בעיניי זה הדברים הקטנים של היומיום

כמו שכתבת מסר באמצע יום של געגעוע או שיר בהפתעה אפילו לקנות ממתק שאני אוהבת ולצרף לזה פתק של משהו מתוק לאשה מתוקה... יםםםם, לטייל בחוף הים, לשבת קצת באוויר ,או סתם להתחבק בישיבה על חול

רגע רומנטי שזכור לי

לילה תחילת הקיץ טיפסנו במדרגות סוכת המציל רוח עם ריח של ים שקט שומעים רק את הגלים רציתי שלא יגמר לעולם

הוא טוב

New member
לטייל תחת גשמ, להסתכל במשקפת על

רקיע זרוע כוכבימ, לשוט בספינה

touti

New member
נוווווו בטר, אתה רומנטיקן?

מה בעיניך רומנטי?

אני רומנטיקנית

חדשה כאן, בוחרת להצטרף דווקא לשרשור הזה. הנה מה שרומנטי בעיני: מתנה עם פתק סתם פתק ארוחה שהוא בישל (כן כן) פיקניק, אבל ביוזמתו טיול על שפת הים, בטיילת, בפארק, בכל מקום. רק שיגיד "בואי, עכשיו אני עוזב הכל ובא לי להיות איתך. איתך, נטו, כי נעים לנו יחד". קפה על הבוקר פרחים לשבת הפתעות מתחת לכרית טיול לרומא טיול לכנרת כלבלב במתנה לנסוע למצפה רמון לראות את הכוכבים נופלים והכל בעצם, כל עוד זה נעשה בשמחה ומתוך רצון. אוהבת הפתעות, ענקיות וקטנטנות, אוהבת שמתייחסים אלי ואוהבת להחזיר יחס. וכשהיינו בשיא השפל, בלי סקס ובלי שיחה, התחננתי לפניו בדמעות: אני מתה כאן. תגרום לי להתאהב בך מחדש. תגובתו היתה: אבל אני לא יכול להפתיע אותך, אנחנו גרים באותו בית (...). ואני לא יכול לעשות שום דבר כדי לרגש אותך. ובאמת לא התרגשתי, והנה אני כאן. שלום )-:

touti

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

זהו שאני מסכימה איתך:) צריך למצוא את הדרך לרגש ולהתרגש גם כשביחד הרבה שנים:)

למעלה