אתם רואים טוב??

yaakii

New member
אתם רואים טוב?? ../images/Emo218.gif

שבוע טוב ומבורך!
ראיית לילה מושלמת
מהכתבה לא הבנתי הרבה אבל כמה שאלות שעלו לי שכקראתי: 1.לגבי ראיה למרחק מסויים: למה יש הגבלה במרחק? (כלומר אם אפשר הסבר פיזיולוגי /משהו כזה..) 2. האם עובדים על פיתוח טכנולוגיה התאפשר למוח האדם לנתח 2 תמונות בנפרד, של כל אחת מהעיניים? 3. איך נגרמת פזילה? איך היא משפיעה על רמת הראיה? 4. בדיקות ראיה: על-פי מגדירים מידת משקפיים? תודה(=

tweeg

New member
תאמת לא

1.כמובן שכל שהמרחק גדל הסיכוי שהפוטונים יבלעו בתווך יותר גדול לכן העוצמה תקטן כמובן שזה יתערבב עם מקורות אחרים ככל שהמרחק גדל איפה דיברו על זה בכתבה? 2.אממ,ההבנה של המוח מאוד מאוד קלושה,אני לא חושב שעובדים על יותר מאיזה חלק אחראי למה בטח ובטח לא שינוי של חלקים במוח למטרות כלשהם מקסימום תיקונים של פגמים למה זה נראה לך שימושי? 3.ממ לא יודע,אולי היחלשות של השרירים שמחזיקים את האישונים לדעתי היא גורמת טישטוש כלשהו 4.אממ אני מניח שאתה לא מדבר על כזאת שמבקשים לקרוא מספרים כי אז יש לך פידבק של מרחק/גודל אתה מדבר על הזה שמראים לך תמונה וזה בודק לבד?אני מניח שזה על החזרה של אורכי גל מסוימים למכשיר ואז מדידה של מה/כמות הוחזר סביר להניח שמדובר מחוץ לתחום הנראה,כדי שלא יבלע

yaakii

New member
לא, לא מוזכר פשוט אלו שאלות הקשורות לראייה

שהיו לי ממזמן.. לגבי:למה נראה לי שזה שימושי: אני חושב שכל אדם היה שמח לעוד זוג עיניים בגב (כמובן לא במקום בולט..
) תודה על התשובות!

tweeg

New member
אממ

גם אם איכשהו היה מספיק ידע בשביל לחבר עיניים האובר קלט היה מבלבל אותך,וגם אז אם היה אפשר להתרגל אז עדיין מבחינה חישובית המוח היה מסתבך אולי היה חלוקת עיבוד לכל העיניים,וירידה בתפקוד אבל לדעתי זה פשוט יפריע לכל העיבוד,או יגרום להזיות וכו' אתה יכול בכיף להשוות את זה לחישמול המרכז האחראי על הראיה לדעתי גם אם החשמל היה במתח וזרם שדומים לאלה של הראיה המוח עדיין היה קורס בצורה כלשהי מעניין לשאול את זה מישהו שבאמת מבין בנושא

למעלה