אתם רואים את האמי?

Yaniv-DC

New member
אתם רואים את האמי?

ובדקה ה-12 של הטקס, אלן דג´נרס אמרה את המשפט הנפלא הבא: "And what will upset the Tulliban more than a gay woman in a suit surrounded by Jews" ואחד הזוכים כשם ממשובו לקחת הפרס (אם אני לא טועה קשור למלקולם אין דה מידל סליחה על האיבריש), הדביק נשיקה לחבר שלו, ובתודות הודה לו על האור שנתן לחייו וסיכם באני אוהב אותך

DJNYC

New member
אחרי שצפיתי באמי...

אני רק רוצה להגיד There is NO place like NEW YORK וסיום המופע המרגש בהשתתפות שכנה שלי - ברברה..

Yaniv-DC

New member
אחרי שצפיתי באמי...

ברוכים הבאים לטקס האמי ה-53, 54, 55 אמרה אלן... אני רק רוצה להגיד ששחקני ומנחי תוכניות המצטלמות בניו יורק יצאו בעיני קצת קטנים בכך שמרביתם לא הגיעו לטקס בפחד שלהם לטוס, ובעיקר צוות התוכנית של לטרמן. בימים האלה שלמרות הכל כן כל כך חשוב להראות שהחיים ממשיכים (עם העירנות המתבקשת), למחצית מהפרסים לא היו מקבלים. אפילו אלן דג´נרס עקצה אותם בפתיחה כשאמרה "תודה גדולה לכל השחקנים" עצרה קלות, נתנה את החיוך המקסים שלה, והמשיכה--- "שיושבים בבית". בלטו בגדולתם צוות "סקס והעיר", וגם השכנה שלך, שקיבלה את האמי, נאמר שאינה יכלה לקבל את הפרס, והכל כדי שעצם הופעתה בסיום ישמר בסוד. כל הכבוד לה, ואני אישית הייתי מעדיף אותה כשכנה מאשר מריה קארי הפקצה (וזה ציטוט של עופר נחשון מימי המצעד הלועזי השבועי ברשת ג´...). ס"ה הטקס היה יפה, עם הרבה פחות טפיחה על השכם ממה שציפו וטוב שכך, הומור לא רע בכלל של אלן דג´נרס, זכייה הומואית עקיפה של אחד הכותבים של מלקולם, זכייה הומואית ישירה של מקורמיק שמגלם את ויל מ-ויל וגרייס, שאגב סטרייט לחלוטין ונשוי באושר... ועכשיו... לראות את ההקלטה של UPRISING מ-NBC שבטח יהייה מועמד לאמי על סרט הטלוויזיה הטוב ביותר לאמי הבא...

Uprising היה מצויין!

מומלץ. סרטים על השואה תמיד מכניסים אותי למצב רוח הרהורי, על מה היה קורה אם אני הייתי שם..... אפרת.

moya

New member
זה לא השם היחיד שהיה קורא לה.. ../images/Emo6.gif

היה גם "מלעונה" וגם ז´רגון.. אבל זה בכלל קשור למשהו אחר..

Yaniv-DC

New member
היא ראויה לכל שם גנאי.

כישלונו המהדהד למרחקים ארוכים של סירטה אומר הכל.

למעלה