אתם צריכים להבין

הילאריי

New member
קומונה

http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=17769 על דולסה מריה כנסו ותהנו

טליוולי

New member
מוכרת דיסק של אשלי ומחפשת של הילארי

היי לכול מי שנכנס אני מחפשת מישהו שיהיה מוכן למכור את שני הדיסקים של הילארי דאף - metamorphosis, hilary duff במצב טוב, מוכנה לשלם עד 100 ש"ח כול מי שמוכן שישאיר תגובה. וגם מוכרת את הדיסק השני של אשלי סימפסון ( i am me ) חדש, במצב מצויין ב-50 ש"ח. ואל תגידו לי שיש דבר כזה חנות כי בחנות אמרו שכבר אין להם ויקח יותר מדי זמן עד שישיגו .

חסוייה2

New member
קומונה

http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21050&smsMsg= מדברת על הטלנובלות של היום ועל כל הטלנובלות שהיו פעם
אפילו אפשר לדברת על הטלנטבלה רמת אביב ג' ועל מה שבא לכם
כנסו ותהנו!

a k c

New member
../images/Emo207.gif אוי אוי אוי!! ../images/Emo99.gif

נחשו איפה הייתי היום?? בהחתמות של הראל סקעת על הדיסק שלו!!
איזה כיף היההההה.......!!! הלכנו אני וחברה שלי למלחה, והסתובבנו בקניון, ואז ב2 בצהריים הלכנו לטאוור רקורדס וחיכינו שעתיים וחצי בטור (
) כדי לקבל חתימה וחיבוק...
היינו נראה לי אחרונות שנכנסו!! וראינו את הראל יושב שם, חיוור עם פלסטר על הסנטר (אין לי מושג למה..
) ואז נתתי לו את הדיסק והוא שאל אותי איך קוראים לי ואמרתי לו שעדי, והוא חתם לי "לעדי המתוקה באהבה ענקית הראל סקעת" עם החתימה שלו ועם הסמיילי המעוות שלו...
ואז נתתי לו מכתב שכתבתי לו והלכתי הצידה לחכות לחברה שלי. היא שאלה אותו אם אפשר חיבוק והוא אמר לה "בטח!!" ואז אני כמו מטומטמת בצד אמרתי "גמאני רוצה!! גמאני רוצה!!" עם חיוך מפגר על הפנים...
חהחהחה...
ואז הוא חיבק גם אותי ואמרתי לו שהוא חמוד והוא אמר לי תודה... חעעע!!
הוא כל כך חמוד!!
עזבו... הייתי חייבת לפרוק....
ד"א- הדיסק שלו מומלץ ממש!!

a k c

New member
../images/Emo109.gif שכחתי להוסיף ../images/Emo32.gif...../images/Emo122.gif

../images/Emo2.gif

הוא לא חתם על הדיסק שלו בטאוור בהרצליה? או שאולי זה היה שלשום
לא זוכרת כבר. אבל שעבדתי כל הקניון היה בהיסטריה מוחלטת, אני לחילופין חשבתי שיהיה מצחיק אם הוא יקנה אצלי סינית
.

a k c

New member
../images/Emo109.gif היה גם בהרצליה..../images/Emo122.gif

היה אמור להיות היום בראשל"צ אבל בגלל המצב זה התבטל..
מזתומרת יקנה אצלך סינית??

חלי13

New member
:|:|:|:|:|:|:|:|:|||:|::|:|:|:|

השבוע ראיתי מוכרת בצ'ינה טאון שמה זה דומה לך וחשבתי בהתחלה שאולי זאת את... לא הייתי בטוחה כנראה שכן

יא חרא

ראית מישהי דומה לי שגרה בהרצליה ויש לה את אותו שם כמוני, ולא אמרת שלום?
לפחות הייתי נחמדה?
כי כולם שם אומרים לי שאני אנטיפטית ]: חחח בכולופן,תנסי לשכוח באמשלך. אני עוד יותר זוועה מזוועה בבגדי עבודה.
עכשיו אין מצב שאני לא מכירה אותך. אני רק צריכה לדעת שזאת את[;

חלי13

New member
חחח ראיתי די מרחוק:p

גם התביישתי
חוץ מזה את בכלל לא אנטיפטית... את כל הזמן חייכת חיוכים כאלה חמודים חח מי אמר את זה? ניתן לו מכות
ואני לא בטוחה שראית אותיD:

a k c

New member
../images/Emo109.gif אהה... חחח... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

otollo

New member
../images/Emo180.gifמה זה קשור לפה../images/Emo35.gif

בפעם הבאה לשרשר
. את מוכנה לשלם 100 שקל על הצפרדע הזאת
יפה לך
. ותקשיבי, אין רק חנות אחת בארץ, יש המון ובטוח שאפשר למצוא את זה
.

a k c

New member
../images/Emo109.gifלא ירדת מהצפרדע אהה..?../images/Emo3.gif

גם אני לא!!